Νέα

Τ ονομά σου Αναστασία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα isideratos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Χμ....το ενδεχόμενο ένας που είναι τώρα >30 να μην είχε τηλεόραση τότε,δε παίζει; ή να είχε και να μην έβλεπε;

Και τα δύο ενδεχόμενα παίζουν, ιδίως το δεύτερο αλλά η σειρά τότε είχε κάνει πάταγο και είχε ακουστεί αρκετά ακόμη και σε αυτούς που δεν την παρακολουθούσαν συστηματικα ή και καθόλου...

Το σίγουρο είναι ότι ένας σημερινός 20αρης πιθανότατα δεν την έχει καν ακουστά και αυτό επεσήμανα στην Αντιγόνη...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ειχε γινει πολυς ντορος για την αναστασια τοτε μικρε
το ξερεις το στορυ?

Απ οτι μουχε πει ο παππουs μου :grin: :grin: πατεραs και γιοs ητανε ερωτευμενοι με το
ιδιο κοριτσι....Πεσανε και τα σχετικα γαμησια τοτε

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και τα δύο ενδεχόμενα παίζουν, ιδίως το δεύτερο αλλά η σειρά τότε είχε κάνει πάταγο και είχε ακουστεί αρκετά ακόμη και σε αυτούς που δεν την παρακολουθούσαν συστηματικα ή και καθόλου...

Το σίγουρο είναι ότι ένας σημερινός 20αρης πιθανότατα δεν την έχει καν ακουστά και αυτό επεσήμανα στην Αντιγόνη...

τι ειχε γινει ρε τυπε για πες. εγω ειμαι τριανταφευγας και δε τοχω ξανακουσει.

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16

οχι σ εμενα βρε!

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Τετοιο μουνι και τωρα το παιζει κουλτουριαρα και βγαινει αλουστη σαν μπαζο στις συνεντευξεις

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Τετοιο μουνι και τωρα το παιζει κουλτουριαρα και βγαινει αλουστη σαν μπαζο στις συνεντευξεις

Κατι παθαινουν μολιs δειξουν κωλο στην τηλεοραση....Πρωτα τον δειχνουν και μετα σοβαρευονται....Μ αυτην την σειρα

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Τη λουκρητία εννοούσα...Μάη απόλοτζης

τι ειχε γινει ρε τυπε για πες. εγω ειμαι τριανταφευγας και δε τοχω ξανακουσει.

Είχε θέμα τρίγωνο πατέρα γιου με την ίδια γκόμενα, τολμηρές σκηνές που δεν συνηθιζόταν τότενες, σάουντρακ που είχε γίνει χιτ, προβολή από τα μμε....

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Γαμεί η Αλικάκη  :rockon: :rockon:

Είχε θέμα τρίγωνο πατέρα γιου με την ίδια γκόμενα, τολμηρές σκηνές που δεν συνηθιζόταν τότενες, σάουντρακ που είχε γίνει χιτ, προβολή από τα μμε....

Πωωω ναι  :S :S το τραγουδούσε η Αρβανιτάκη  :helpplea: :helpplea: :headbang: :headbang:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Απο τις πρωτες, εαν οχι η πρωτη Ελληνικη σειρα που εδειξε γυμνο.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Μόνο που τωρα η συγκεκριμενη εχει γινει ενα ματσο χάλια.
Ναι, τοχα πει και πιο πριν......Μετα το γυμνο σοβαρευουνε , κοιτανε για ρολουs πιο κυριλε, αφηνουν το μαλλι απεριποιητο..........και γενικα μπαχατευουν

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137

Το τελος!!! Εψαχνα να βρω κ τν αναποδη σφαλιαρα που της εσκασε ο Κουρκουλος στο μπορ! :grin: :grin: Αλλα δν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom