You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συστροφή όρχεων
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρραχίων
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 78
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Μάγος του ΟΖ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2022
- Like
- 1.438
- Πόντοι
- 206
Καμιά φορά και από πολύωρο σταυροπόδι, μπλέξιμο μπουτιών νιώθω το έναν όρχι βαρύ σαν να κρέμεται πιο χαμηλά από τον άλλον
Πυρετός είναι μόνο σε οξείες καταστάσεις. Τυχαίνει να έχω περάσει αρκετά το τελευταίο διάστημα και έχω γίνει "ειδικός" , γι'αυτό απαντάω κιόλαςΓιά λοίμωξη το σκεφτηκσ και γω αλλα δεν έχω πυρετό ούτε αδυναμία , ούτε ενόχληση στο κατουρημα οποτε μάλλον δεν ειναι μικρόβιο.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.945
- Πόντοι
- 6.946
Τύπε μου, ποια χρήματα; Δωρεάν είναι τα επείγοντα. Να σε έβλεπε ουρολογος και χειρουργός.Τα εφαγα τα λεφτα μου στις κορασίδες και τώρα δεν έχω ουτε μαντήλι να κλάψω. Btw ο πόνος εδώ και λίγη ώρα τείνει να εξαφανιστεί οπότε ίσως δεν ηταν κατι σοβαρό προς το παρόν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
24
Πας κατευθείαν ή, αν δεν δύνασαι να περπατήσεις, εκαβ.
Περαστικά πάντως.
Το αρχίδι μέχρι στιγμής είναι μια χαρά και ετοιμοπόλεμο .τι κάνει το αρχίδι μας; αναμένουμε ενημέρωση.
Χύσε μέσα
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2023
- Like
- 862
- Πόντοι
- 86
Το αρχίδι μέχρι στιγμής είναι μια χαρά και ετοιμοπόλεμο .
Καλώς τ' αρχίδια μας τα δυο χαίρομαι φίλε μου! Πάντα καλά να είσαι.
Τεσπα, αν σε ξανα πιάσει κανένας πόνος εκεί κάτω πες μου να το κάνω μα να περάσει...
Οχι καμμία σχέση , τύχαιο πρέπει να ηταν !. , δεν είμαι και σίγουρος τι ακριβώς ηταν , περασε μετα απο λίγη ώρα.Πως το έπαθες αυτό το πρόβλημα ρε μάν ?από τα μπουρδέλα το έπαθες ?
Ναι ρε τύπε , κακοτυχία στο φουλ να πούμε , μέ εχουν μουτζώσει που λέμε . Μεχρι στιγμής δεν εχω κάποιο εμφανες προβλημα καθώς ο πόνος υποχώρησε χθές αλλά δεν είναι και οτι καλύτερο , ολο αυτό σε βάζει σε σκέψεις....Μα όλα σε σένα συμβαίνουν ?από τη μια είχες κάποιο ψυχολογικό σε άλλο νήμα που έλεγες ενοιωθες σε κάποια φάση ότι δε ήσουν στη πραγματικότητα και από τη άλλη τώρα αυτό όλο προβλήματα υγείας κουράγιο.
Πέρασε προς στιγμην ολα οκ. ! .Το ψυχολογικό σου πέρασε τουλάχιστον ?
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.945
- Πόντοι
- 6.946
Κάνε ένα ευχέλαιο τύπε μου και μια εξομολόγηση στον πνευματικό σου (όλα τα δελα, στούντιο και μασάζ, πες του όλα, να καθαρίσει η ψυχή σου)Ναι ρε τύπε , κακοτυχία στο φουλ να πούμε , μέ εχουν μουτζώσει που λέμε . Μεχρι στιγμής δεν εχω κάποιο εμφανες προβλημα καθώς ο πόνος υποχώρησε χθές αλλά δεν είναι και οτι καλύτερο , ολο αυτό σε βάζει σε σκέψεις....
DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.810
- Πόντοι
- 1.446
Γι΄αυτό και εγώ (που είμαι 50+) αντικατέστησα τα σλιπάκια με μπόξερ εσώρουχα εδώ και χρόνια...Εμείς τα μπαρμπάδια (77+), ξέρετε γιατί γαμάμε ακόμη;
Γιατί τότε δεν υπήρχαν σλιπάκια, κι έχουμε συνηθίσει στα σώβρακα που επιτρέπουν στα υδραυλικά να παίρνουν αέρα.
Μπά παρολο τον ντόρο δεν εχω κάνει και τρελό αριθμό επισκέψεων σε σημέια πώλησης έρωτα ( στούντιο εχώ πάει τις πιο πολλές φορές , μπουρδέλα κανα 2 ήθελα για παραπάνω προσπάθησα αλλά το όλο περιβάλλον με απώθησε οπότε..... , μασατζίδικο δεν έχω πάει καθόλου μεχρι στιγμής ).Κάνε ένα ευχέλαιο τύπε μου και μια εξομολόγηση στον πνευματικό σου (όλα τα δελα, στούντιο και μασάζ, πες του όλα, να καθαρίσει η ψυχή σου)
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.466
- Πόντοι
- 25.467
Γι΄αυτό και εγώ (που είμαι 50+) αντικατέστησα τα σλιπάκια με μπόξερ εσώρουχα εδώ και χρόνια...
Και πολύ καλά κάνατε. Αλλά το κλασικό παπουδίστικο σώβρακο έχει άλλη αίγλη.
KitsosMagkas
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2023
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Θα πω μια προσωπική μου εμπειρία και ελπίζω να βοηθήσω. Έχω ένα χρόνιο πρόβλημα με τους όρχεις και συγκεκριμένα με τον αριστερό. Όταν με πιάνει νιώθω έναν δυνατό πόνο όταν περπατάω και όταν τον αγγίζω. Στην αρχή πήγα σε ουρολόγο 3 φορές διότι ο πόνος δεν υποχωρούσε, έκανα εξετάσεις και όλα έδειξαν ότι ο πόνος δεν οφείλεται σε κάποιο ΣΝΜ αλλά σε πρόβλημα που σχετίζεται με την μέση και τα νεύρα. Τώρα το έχω ξεπεράσει σχεδόν αλλά κράτησε πολύ καιρό και ήταν ταλαιπωρία. Αν κάποιος δεν βρίσκει ουρολογική αιτία καλό θα ήταν να ψάξει να δει αν έχει πρόβλημα στην μέση.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.466
- Πόντοι
- 25.467
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.109
- Πόντοι
- 1.686
Καλημέρα , μάλλον δεν εχω αυτη την συγκεκριμένη πάθηση , το πρωι που σηκωθηκα 6 η ώρα ήμουν μια χαρα μετα απο κανα 2 ώρες αισθάνθηκα μια ελαφρια πλην όμως αισθητή ενόχληση στον δεξι ορχι , οταν τον αγγιζω με ενοχλει λιγο, οταν περπατάω έντονα σε καθε δεξί βηματισμό πάλι με ενοχλεί λιγο ,σε κατασταση χαλάρωσης δεν με ενοχλεί καθόλου ουτε οταν περπατάω χαλαρα .Ο πόνος δεν ειναι αυτός ο αφόρητος πονος που λες' πω ρε γαμώτο δεν αντέχω' ειναι απλα μια αισθητη ενόχληση , γι'αυτο νομιζω οτι δεν εχω αυτη την συγκεκριμενη πάθηση , σε καθε περιπτωση θα το παρακολουθώ και βλέπω.
Με αναζήτηση Testicular torsion
Testicular Torsion: Diagnosis and Treatment
Causes, diagnosis and treatment of testicular torsion, from the online textbook of urology by D. Manski
www.urology-textbook.com
The left testis is often rotated counterclockwise, and the right testis is rotated clockwise (viewed from the patient's feet)
Όπως τον έχουμε απέναντι αυτόν που πονάει
το δεξιό αρχίδι στρέφεται όπως οι δείκτες του ρολογιού
Έτσι προσπαθεί κα΄ποιος να το "ξεστρίψει " αντίθετα
και καλύτερα να στο ξεστρίψει ειδική
Ξέστριψε , περδίκι ο κύριος !
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
Είχα πάθει στο στρατο στο ΚΕΒΟΠ λίγο πριν
αναχωρήσουμε για την Κυπρο μας...
Σε μετακόμιση που κάναμε σε κρεβάτια στα λυομενα
που είχαμε για θάλαμο..
Δεν το κατάλαβα στην αρχή μόλις πήγα σκοπιά αρχισα να σηκώνω δέκατα
και να μουδιάζω στα αρχιδια...
Ατελής συστροφή ορχεων ήταν αυτό που έπαθα ακριβως...
401 νοσοκομείο μου τα γύρισε ο γιατρος και ολα καλα γλυτωσα τα χειροτερα..
που είχαμε για θάλαμο..
Ποιά χρονολογία πήγες Κύπρο ; .Είχα πάθει στο στρατο στο ΚΕΒΟΠ λίγο πριν
που είχαμε για θάλαμο..
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.031
- Πόντοι
- 9.297
Tα στενά παντελόνια είναι για τις γκομενιτσες ρε,ξυπνάτε λίγο...Να μην φοράτε στενά παντελόνια που επιδεικνύουν την πραμάτεια σας.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 936