Νέα

Συστροφή όρχεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρραχίων
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Α

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
779
Πόντοι
361
Αστο! Και γαμω τους πονους!Διαβασε καλα τι θα σου γραψω διοτι το επαθα και ημουν σε φαση τωρα πεθαινω...!
Αυτο που επαθες ειναι πολυ σωστα συστροφη ορχεος! Τα μπαλακια μας ειναι συνδεδεμενα με αρτηριες απο τις οποιες κυκλοφορει αιμα.Αυτες λοιπον τυλιχτικαν μεταξυ τους και σταματησε η κυκλοφορια του αιματος!Η πρωτη αντιδραση του μαλακα του ουρολογου μου ηταν φυγε σφαιρα για νοσοκομειο-επεμβαση! Ελα ομως που πριν το πει αυτο μου το πασπατεψε και μου το ξεμπλεξε! Με ηρεμη σκεψη λοιπον πηγα σε τσακαλο ουρολογο ο οποιος με καθησυχασε και ειπε οτι ηταν κατι το παρωδικο και εντελως τυχαιο! δεν το εχω ξαναπαθει απο τοτε και εχουν περασει κοντα 20 χρονια
Οποτε φίλε μου λες να εχω πάθει και γω το ίδιο ? , το πρωί ημουν μια χαρά μες στις πρωινες καυλες , μετα απο κανα 2 ωρο πόναγα αλλά οπως είπα οχι και τρελά και τώρα εδώ και περίπου καμια 1 ώρα εχει σχεδον υποχωρήσει ο πόνος . Ο πόνος που είχες ηταν πολύ έντονος ? .

OP
OP
Α

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
779
Πόντοι
361
Το είχα πάθει γύρω στα 15... μία καθαρά Δευτέρα που ήμασταν στο χωριό και πετούσαμε χαρταετό....
Μιλάμε για τέτοιο πόνο που δεν μπορείς να κουνηθείς! Αλλά και ακίνητος που είσαι πονάς.

Μετά από κανα δυο μέρες που ήρθαμε Αθήνα πήγαμε στο παίδων
και ο γιατρός που το κοίταζε (να είναι καλά)
μου το ζουλάει απότομα, πέθανα στον πόνο για 2-3 δευτερόλεπτα, αλλά φαίνεται πως έτσι το διόρθωσε και γλύτωσα το χειρουργείο

* κάθε φορά που με πιάνει πόνος εκεί χαμηλά χέζομαι πάνω μου λόγω αυτής της εμπειρίας
θέλει να φοράς ένα σλιπάκι στενό να τα κρατάει όσο το δυνατόν ακίνητα και προς τα πάνω (να μην κρέμονται δηλαδή)
Μάλλον , δόξα τω θεο , δεν πρέπει να επαθα το εν λόγω προβλημα που συζητάμε , ο πόνος που είχα δεν ηταν τόσο ισχυρός οπως μου το περιγράφεις σε καμμία περιπτωση , τώρα να σου πώ την αλήθεια και γω αυτη την στιγμή το παρακολουθώ και βλέποντας και κάνοντας , ο πονος εχει υποχωρήσει αλλα φοβάμαι μην τις επόμενες ώρες επανέλθει !!! , και πέφτει και Σ/Κ γαμώ τη πουτάνα μου γαμώ !.

OP
OP
Α

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
779
Πόντοι
361
Καλησπέρα μπρο αυξησες καθόλου τις φορές σε πουτανες; Πόσες έχεις πάει γενικά φορές;
Ασε μας ρε τύπε ( ο τζίμης είσαι ? ), δεν βλέπεις , έχω θέμα , που να πάω να πηδήξω ? , τις προάλλες πήδαγα , εχω γράψει και κριτικες , διαβασε τες να ψυχαγωγηθείς.

OP
OP
Α

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
779
Πόντοι
361
Γι αυτό είπα και παραπάνω ότι όποτε με πιάνει πόνος εκεί αγχώνομαι.
Με είχε πιάσει κάτι τέτοιο τον Σεπτέμβριο στη δουλειά, και το είχα για 2-3 μέρες
Ήθελα να πάω γιατρό να το δει, αλλά είχα πέσει κι εγώ σε π-σ-κ
και λέω... ας δοκιμάσω κάτι τελευταίο μέχρι τη Δευτέρα που θα πάω σε γιατρό

τράβηξα μαλακία και άρχισε να υποχωρεί...

από εκεί που τον έπαιζα 4-5 φορές τη μέρα και έχυνα, λόγω νέας δουλειάς κτλπ
είχα μέρες να χύσω...

οπότε τσέκαρε και αυτό
και αν θες καμία βοήθεια μου λες :pipa1:
Τώρα ειλικρινά φιλαράκι με κανες και γέλασα , την Τετάρτη πήδαγα δεν νομίζω να έχει συσωρευτει πλεονάζον υλικο για χθές και σήμερα που δεν πηδάω , τωρα για μαλακία δεν το τολμάω μηπως χειροτερέψω την κατασταση .

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
403
Πόντοι
21
Φίλε στον όρχη είναι η επιδιδυμίδα, οπότε αν πονάει πονάει αυτό το σημείο. Αυτό προκύπτει πολλές φορές από κάποιο παθογόνο μικροοργανισμό ή ΣΜΝ. Οπότε πας γιατρό και λογικά σου γράφει εξετάσεις αφού σε κάνει και έναν υπέρηχο στον όρχη.

OP
OP
Α

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
779
Πόντοι
361
Φίλε στον όρχη είναι η επιδιδυμίδα, οπότε αν πονάει πονάει αυτό το σημείο. Αυτό προκύπτει πολλές φορές από κάποιο παθογόνο μικροοργανισμό ή ΣΜΝ. Οπότε πας γιατρό και λογικά σου γράφει εξετάσεις αφού σε κάνει και έναν υπέρηχο στον όρχη.
Γιά λοίμωξη το σκεφτηκσ και γω αλλα δεν έχω πυρετό ούτε αδυναμία , ούτε ενόχληση στο κατουρημα οποτε μάλλον δεν ειναι μικρόβιο.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.426
Πόντοι
12.756
Το είχα πάθει γύρω στα 15... μία καθαρά Δευτέρα που ήμασταν στο χωριό και πετούσαμε χαρταετό....
Μιλάμε για τέτοιο πόνο που δεν μπορείς να κουνηθείς! Αλλά και ακίνητος που είσαι πονάς.

Μετά από κανα δυο μέρες που ήρθαμε Αθήνα πήγαμε στο παίδων
και ο γιατρός που το κοίταζε (να είναι καλά)
μου το ζουλάει απότομα, πέθανα στον πόνο για 2-3 δευτερόλεπτα, αλλά φαίνεται πως έτσι το διόρθωσε και γλύτωσα το χειρουργείο

* κάθε φορά που με πιάνει πόνος εκεί χαμηλά χέζομαι πάνω μου λόγω αυτής της εμπειρίας
θέλει να φοράς ένα σλιπάκι στενό να τα κρατάει όσο το δυνατόν ακίνητα και προς τα πάνω (να μην κρέμονται δηλαδή)

Οταν λεω εγω οτι αυτες οι μαλακίες παραδόσεις ειναι επικίνδυνες μου λεγανε παπαριες

κοψε τον χαρταετο άμεσα , μονο σουβλισμα αρνιου επιτρεπεται αν δεν εχεις μοτερ

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.682
Πόντοι
6.555
το ειχα παθει οταν υπηρετουσα στο ναυτικο...ημουν σε μοναδα που κουβαλουσαμε πυρομαχικα...επαθα συστροφη αριστερου ορχη και σπερματικου πορου..πονος στην αρχη αβασταχτος και μετα στην παραμικρη εντονη κινηση σχετικα υποφερτος...εισαγωγη στο ΝΝΑ προεγχειρητικος ελεγχος και φυσικα χειρουργειο..ειναι πολλα χρονια βεβαια αλλα το μονο ελαττωμα που εχει αφησει ειναι οτι ειμαι επιρρεπης στις επιδυδυμιτιδες...μη το αφησεις ετσι, κανε ενα πιο σοβαρο ελεγχο για καθε ενδεχομενο

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.164
Πόντοι
25.467
Ρώτησα εδώ γιατι το ζήτημα δεν ηταν επείγον , δεν σφάδαζα απο τον πονο και ως εκ τουτου ειχα την διαθεση και την υπομονη να κατσω να ρωτήσω και να το συζητήσω το θέμα.

Να μην φοράτε στενά παντελόνια που επιδεικνύουν την πραμάτεια σας.

OP
OP
Α

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
779
Πόντοι
361
Να μην φοράτε στενά παντελόνια που επιδεικνύουν την πραμάτεια σας.
Πράγματι , φοράω αυτο τον καιρο ενα διαλομένο τζιν αρκετα στενό , μήπως ευθύνετε και αυτο.....

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.928
Πόντοι
9.095
Οποτε φίλε μου λες να εχω πάθει και γω το ίδιο ? , το πρωί ημουν μια χαρά μες στις πρωινες καυλες , μετα απο κανα 2 ωρο πόναγα αλλά οπως είπα οχι και τρελά και τώρα εδώ και περίπου καμια 1 ώρα εχει σχεδον υποχωρήσει ο πόνος . Ο πόνος που είχες ηταν πολύ έντονος ? .
Λιποθυμίας!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.164
Πόντοι
25.467
Πράγματι , φοράω αυτο τον καιρο ενα διαλομένο τζιν αρκετα στενό , μήπως ευθύνετε και αυτο.....

Εμείς τα μπαρμπάδια (77+), ξέρετε γιατί γαμάμε ακόμη;

Γιατί τότε δεν υπήρχαν σλιπάκια, κι έχουμε συνηθίσει στα σώβρακα που επιτρέπουν στα υδραυλικά να παίρνουν αέρα. :coffee:

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.954
Πόντοι
3.506
Αν ο πόνος ήταν σα να φεύγει και να έρχεται σε συνδυασμό με μια έντονη αίσθηση πίεσης, πολύ πιθανόν να προκύπτει από ανικανοποίητο ερεθισμό. Τραβάς μια μαλακία και βλέπεις αν περάσει εντελώς μετά από λίγα λεπτά.

Αλλιώς, πας ουρολόγο και τσεκάρεσαι.

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.594
Πόντοι
456
Καλημέρα στην κοινότητα , έχει κανείς εμπειρία με την παραπάνω πάθηση που σναφέρω. ?:think:
Ειχα πονο στο αριστερο αρχιδι-αριστερο μοιρο και πισω αριστερα χαμηλα στη μεση.
Ηταν κιρσοκηλη.
Ο πονος στα αρχιδια μπορει να σημαινει αυτο που λες εσυ αλλα πολλα περισσοτερα απο αυτα που λεμε εμεις εδω

tarzan71

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2019
Like
466
Πόντοι
21
Το είχα πάθει παλιά μια φορά που οδηγούσα στο αμάξι με στενό τζιν και το ένα αρχίδι την άκουσε αλλά μου πέρασε μετά από καμιά ώρα

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.506
Πόντοι
206
Καμιά φορά και από πολύωρο σταυροπόδι, μπλέξιμο μπουτιών νιώθω το έναν όρχι βαρύ σαν να κρέμεται πιο χαμηλά από τον άλλον

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
403
Πόντοι
21
Γιά λοίμωξη το σκεφτηκσ και γω αλλα δεν έχω πυρετό ούτε αδυναμία , ούτε ενόχληση στο κατουρημα οποτε μάλλον δεν ειναι μικρόβιο.
Πυρετός είναι μόνο σε οξείες καταστάσεις. Τυχαίνει να έχω περάσει αρκετά το τελευταίο διάστημα και έχω γίνει "ειδικός" , γι'αυτό απαντάω κιόλας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom