You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συστροφή όρχεων
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρραχίων
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 78
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.319
- Πόντοι
- 5.006
Φίλε πόνος οξυς θελει άμεσα νοσοκομείο και αν έχει προχωρήσει επέμβασηΚαλημέρα στην κοινότητα , έχει κανείς εμπειρία με την παραπάνω πάθηση που σναφέρω. ?
Φίλε πόνος οξυς θελει άμεσα νοσοκομείο και αν έχει προχωρήσει επέμβαση
Καλημέρα , μάλλον δεν εχω αυτη την συγκεκριμένη πάθηση , το πρωι που σηκωθηκα 6 η ώρα ήμουν μια χαρα μετα απο κανα 2 ώρες αισθάνθηκα μια ελαφρια πλην όμως αισθητή ενόχληση στον δεξι ορχι , οταν τον αγγιζω με ενοχλει λιγο, οταν περπατάω έντονα σε καθε δεξί βηματισμό πάλι με ενοχλεί λιγο ,σε κατασταση χαλάρωσης δεν με ενοχλεί καθόλου ουτε οταν περπατάω χαλαρα .Ο πόνος δεν ειναι αυτός ο αφόρητος πονος που λες' πω ρε γαμώτο δεν αντέχω' ειναι απλα μια αισθητη ενόχληση , γι'αυτο νομιζω οτι δεν εχω αυτη την συγκεκριμενη πάθηση , σε καθε περιπτωση θα το παρακολουθώ και βλέπω.Πως το έπαθες φίλε μου αν επιτρέπεται;
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Μπραβο τυπε αυτο να κανεις και οτι χρειαζεσαι να ρωτας εδω μεσα τους επιστημονες του σαι....Καλημέρα , μάλλον δεν εχω αυτη την συγκεκριμένη πάθηση , το πρωι που σηκωθηκα 6 η ώρα ήμουν μια χαρα μετα απο κανα 2 ώρες αισθάνθηκα μια ελαφρια πλην όμως αισθητή ενόχληση στον δεξι ορχι , οταν τον αγγιζω με ενοχλει λιγο, οταν περπατάω έντονα σε καθε δεξί βηματισμό πάλι με ενοχλεί λιγο ,σε κατασταση χαλάρωσης δεν με ενοχλεί καθόλου ουτε οταν περπατάω χαλαρα .Ο πόνος δεν ειναι αυτός ο αφόρητος πονος που λες' πω ρε γαμώτο δεν αντέχω' ειναι απλα μια αισθητη ενόχληση , γι'αυτο νομιζω οτι δεν εχω αυτη την συγκεκριμενη πάθηση , σε καθε περιπτωση θα το παρακολουθώ και βλέπω.
albertontino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 489
- Πόντοι
- 306
Για να καταλάβω δεν έχεις 50 ευρώ να πας σε έναν ουρολόγο και κάθεσαι και ρωτάς εδώ μέσα για να πάτε με την κάθε κοπέλα αδειάζετε τραπεζικό για να ψάξετε για σμν και αλλά θέματα υγείας ούτε ευρώ
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Ποσο χρονων εισαι τυπε;Ρώτησα εδώ γιατι το ζήτημα δεν ηταν επείγον , δεν σφάδαζα απο τον πονο και ως εκ τουτου ειχα την διαθεση και την υπομονη να κατσω να ρωτήσω και να το συζητήσω το θέμα.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.456
- Πόντοι
- 12.756
Μην περιμενεις απαντηση τυπε μου ... ΠεθανεΠοσο χρονων εισαι τυπε;
Δεν ηταν κατι σοβαρό
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.669
- Πόντοι
- 8.346
Άλλη μια φορά το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό του μπου.κομ έδωσε την λύση κ βοηθησε μπουρδελιαρη in distressΜην περιμενεις απαντηση τυπε μου ... Πεθανε
Δεν ηταν κατι σοβαρό
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.456
- Πόντοι
- 12.756
πρεπει να εχουμε ρεκορ ταχυτητας ανταποκρισης σε ιατρικα θεματα !!!Άλλη μια φορά το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό του μπου.κομ έδωσε την λύση κ βοηθησε μπουρδελιαρη in distress
ΕΚΑΒ , ΕΣΥ κτλ μας κλανουν τ αρχιδια
Μονιμο προσωπικο σε 24ωρη βαση για ολες τις ειδικότητες
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
Αστο! Και γαμω τους πονους!Διαβασε καλα τι θα σου γραψω διοτι το επαθα και ημουν σε φαση τωρα πεθαινω...!
Αυτο που επαθες ειναι πολυ σωστα συστροφη ορχεος! Τα μπαλακια μας ειναι συνδεδεμενα με αρτηριες απο τις οποιες κυκλοφορει αιμα.Αυτες λοιπον τυλιχτικαν μεταξυ τους και σταματησε η κυκλοφορια του αιματος!Η πρωτη αντιδραση του μαλακα του ουρολογου μου ηταν φυγε σφαιρα για νοσοκομειο-επεμβαση! Ελα ομως που πριν το πει αυτο μου το πασπατεψε και μου το ξεμπλεξε! Με ηρεμη σκεψη λοιπον πηγα σε τσακαλο ουρολογο ο οποιος με καθησυχασε και ειπε οτι ηταν κατι το παρωδικο και εντελως τυχαιο! δεν το εχω ξαναπαθει απο τοτε και εχουν περασει κοντα 20 χρονια
Αυτο που επαθες ειναι πολυ σωστα συστροφη ορχεος! Τα μπαλακια μας ειναι συνδεδεμενα με αρτηριες απο τις οποιες κυκλοφορει αιμα.Αυτες λοιπον τυλιχτικαν μεταξυ τους και σταματησε η κυκλοφορια του αιματος!Η πρωτη αντιδραση του μαλακα του ουρολογου μου ηταν φυγε σφαιρα για νοσοκομειο-επεμβαση! Ελα ομως που πριν το πει αυτο μου το πασπατεψε και μου το ξεμπλεξε! Με ηρεμη σκεψη λοιπον πηγα σε τσακαλο ουρολογο ο οποιος με καθησυχασε και ειπε οτι ηταν κατι το παρωδικο και εντελως τυχαιο! δεν το εχω ξαναπαθει απο τοτε και εχουν περασει κοντα 20 χρονια
Τελευταία τροποποίηση:
JamesDaniel
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.023
- Πόντοι
- 2.471
Αρχίδια ποστ είναι αυτό.
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Πω μαλακες!!! Μονο που διαβασα τον τιτλο με επιασε πονος!!
Συνηθως συμβαινει σε μικροτερες ηλικιες 13-18 ξερω γω και κατα τη διαρκεια του υπνου.
Ευτυχως σε εμενα δεν ετυχε ποτε! Παναγια μου!!!!
Συνηθως συμβαινει σε μικροτερες ηλικιες 13-18 ξερω γω και κατα τη διαρκεια του υπνου.
mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.436
- Πόντοι
- 33.818
Κόψε το google search και το bou search και τράβα στο γιατρό....Καλημέρα , μάλλον δεν εχω αυτη την συγκεκριμένη πάθηση , το πρωι που σηκωθηκα 6 η ώρα ήμουν μια χαρα μετα απο κανα 2 ώρες αισθάνθηκα μια ελαφρια πλην όμως αισθητή ενόχληση στον δεξι ορχι , οταν τον αγγιζω με ενοχλει λιγο, οταν περπατάω έντονα σε καθε δεξί βηματισμό πάλι με ενοχλεί λιγο ,σε κατασταση χαλάρωσης δεν με ενοχλεί καθόλου ουτε οταν περπατάω χαλαρα .Ο πόνος δεν ειναι αυτός ο αφόρητος πονος που λες' πω ρε γαμώτο δεν αντέχω' ειναι απλα μια αισθητη ενόχληση , γι'αυτο νομιζω οτι δεν εχω αυτη την συγκεκριμενη πάθηση , σε καθε περιπτωση θα το παρακολουθώ και βλέπω.
bigtolis00
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2021
- Κριτικές
- 23
- Like
- 796
- Πόντοι
- 990
Αυτό κάνει πόνο όχι αστεία ..Πω μαλακες!!! Μονο που διαβασα τον τιτλο με επιασε πονος!!
Φίλε μόνο μαλάκας δεν ήταν ο ουρολόγος.Αστο! Και γαμω τους πονους!Διαβασε καλα τι θα σου γραψω διοτι το επαθα και ημουν σε φαση τωρα πεθαινω...!
Σε παρόμοιο σκηνικό που έτυχε στον γιο μου, στο παίδων Πεντέλης οι γιατροί ήταν ξεκάθαροι ότι αν δεν υπάρξει άμεση αντιμετώπιση (εντός 24ωρου) υπάρχει κίνδυνος να πρέπει να αφαιρεθεί!
Ευτυχώς του μικρού ,του επανήλθε στην σωστή θέση από μόνο του . Προφανώς κάποια κίνηση έκανε στον ύπνο του και ευτυχώς δεν έκανε πλήρη περιστροφή αλλά ο πόνος πόνος για κάνα τρίωρο.
Τα εφαγα τα λεφτα μου στις κορασίδες και τώρα δεν έχω ουτε μαντήλι να κλάψω. Btw ο πόνος εδώ και λίγη ώρα τείνει να εξαφανιστεί οπότε ίσως δεν ηταν κατι σοβαρό προς το παρόν.Για να καταλάβω δεν έχεις 50 ευρώ να πας σε έναν ουρολόγο και κάθεσαι και ρωτάς εδώ μέσα για να πάτε με την κάθε κοπέλα αδειάζετε τραπεζικό για να ψάξετε για σμν και αλλά θέματα υγείας ούτε ευρώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
24Ποσο χρονων εισαι τυπε;
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.669
- Πόντοι
- 8.346
Να βάλουμε κ απογευματινά κ να τα χρεώνουμεπρεπει να εχουμε ρεκορ ταχυτητας ανταποκρισης σε ιατρικα θεματα !!!
ΕΚΑΒ , ΕΣΥ κτλ μας κλανουν τ αρχιδια
Μονιμο προσωπικο σε 24ωρη βαση για ολες τις ειδικότητες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 936