Νέα

Συνεργεια αυτοκινητων..ειστε ευχαριστημενοι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εχετε εμπιστοσυνη αν αφησετε το αμαξι σας σε συνεργειο και να φυγετε ωσπου να επισκευαστει?

• οχι φυσικα

Ψήφοι: 13 28,9%
  • οχι αλλα τι αλλο να κανω αν δεν εχω χρονο να παραμεινω εκει

Ψήφοι: 12 26,7%
  • ναι! εχω απολυτη εμπιστοσυνη..

Ψήφοι: 7 15,6%
  • ναι μονο αν τον ξερω καλα τον ιδιοκτητη

Ψήφοι: 13 28,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    45

Επισκέπτης
Αφορμη για να ανοιξω αυτο το θρεντ ηταν ενα δυσαρεστο περιστατικο που μου ετυχε  σε συνεργειο  πασιγνωστης μαρκας αυτοκινητων..συγκεκριμενα το αφησα γαι αλλαγη δισκου-πλατο και το πηρα με αλλη...μιζα! η μιζα δεν λειτουργουσε σωστα "πατιναριζε" πανω στο βολαν και πολυ απλα την ειχαν αλλαξει με αλλη αφου πηραν την δικη μου που ηταν σε αριστη κατασταση..φυσικα δεν απεδειξα τπτ..αν καποιοι απο δω εχουν αρνητικες εμπειριες τετοιοιυ ειδους ας γραψουν χωρις φυσικα να αναφερουν σε ποιο συνεργειο αν δεν το εχουν αποδειξει...εννοειται οτι πιστευω ακραδαντα οτι οι περισσοτεροι εργαζομενοι σε συνεργεια ειναι εντιμοι ανθρωποι σκληρα εργαζομενοι κατω απο αντιξοοες συνθηκες..ομως οπως σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν και εδω οι κακοι και ανεντιμοι επαγγελματιες

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Αφορμη για να ανοιξω αυτο το θρεντ ηταν ενα δυσαρεστο περιστατικο που μου ετυχε  σε συνεργειο  πασιγνωστης μαρκας αυτοκινητων..συγκεκριμενα το αφησα γαι αλλαγη δισκου-πλατο και το πηρα με αλλη...μιζα! η μιζα δεν λειτουργουσε σωστα "πατιναριζε" πανω στο βολαν και πολυ απλα την ειχαν αλλαξει με αλλη αφου πηραν την δικη μου που ηταν σε αριστη κατασταση..φυσικα δεν απεδειξα τπτ..αν καποιοι απο δω εχουν αρνητικες εμπειριες τετοιοιυ ειδους ας γραψουν χωρις φυσικα να αναφερουν σε ποιο συνεργειο αν δεν το εχουν αποδειξει...εννοειται οτι πιστευω ακραδαντα οτι οι περισσοτεροι εργαζομενοι σε συνεργεια ειναι εντιμοι ανθρωποι σκληρα εργαζομενοι κατω απο αντιξοοες συνθηκες..ομως οπως σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν και εδω οι κακοι και ανεντιμοι επαγγελματιες
πόσο στοίχισε η αλλαγή;

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.297
Πόντοι
1.106
Αφορμη για να ανοιξω αυτο το θρεντ ηταν ενα δυσαρεστο περιστατικο που μου ετυχε  σε συνεργειο  πασιγνωστης μαρκας αυτοκινητων..συγκεκριμενα το αφησα γαι αλλαγη δισκου-πλατο και το πηρα με αλλη...μιζα! η μιζα δεν λειτουργουσε σωστα "πατιναριζε" πανω στο βολαν και πολυ απλα την ειχαν αλλαξει με αλλη αφου πηραν την δικη μου που ηταν σε αριστη κατασταση..φυσικα δεν απεδειξα τπτ..αν καποιοι απο δω εχουν αρνητικες εμπειριες τετοιοιυ ειδους ας γραψουν χωρις φυσικα να αναφερουν σε ποιο συνεργειο αν δεν το εχουν αποδειξει...εννοειται οτι πιστευω ακραδαντα οτι οι περισσοτεροι εργαζομενοι σε συνεργεια ειναι εντιμοι ανθρωποι σκληρα εργαζομενοι κατω απο αντιξοοες συνθηκες..ομως οπως σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν και εδω οι κακοι και ανεντιμοι επαγγελματιες
Ποιοι ειναι έντιμοι άνθρωποι ρε μας δουλεύεις;Αυτοί που δεν εχουν κόψει ποτε στη ζωή τους αποδειξη ;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
xaxa.gr-sto-synergeio-aytokinitwn.png

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Περίπτωση κολλητού μου φίλου:

Το πάει (στην αντιπροσωπεία πάντα) για ένα γενικό κοίταγμα.
Του το δίνουν πίσω, τόσα λεφτά, αποδείξεις, όλα γραμμένα.
Μέσα στις αποδείξεις ήταν και "αλλαγή τακάκια".

Μετά από 10-12 μέρες κάτι άκουσε (όχι στις ρόδες), το ξαναπάει σε ΑΛΛΟ συνεργείο (χωρίς να πει ότι το είχε πάρει πρόσφατα από την αντιπροσωπεία) λέγοντας: "Ακούω κάτι, κοιτάξτε το".
Την άλλη μέρα το παίρνει πίσω, λογαριασμός, ΠΑΛΙ χρέωση "αλλαγή τακάκια".

Ποτέ δεν έμαθε ποιος από τους δυο του την έκανε.

(Εγώ αλλάζω τακάκια μόνος μου).

Επισκέπτης
Περίπτωση κολλητού μου φίλου:

Το πάει (στην αντιπροσωπεία πάντα) για ένα γενικό κοίταγμα.
Του το δίνουν πίσω, τόσα λεφτά, αποδείξεις, όλα γραμμένα.
Μέσα στις αποδείξεις ήταν και "αλλαγή τακάκια".

Μετά από 10-12 μέρες κάτι άκουσε (όχι στις ρόδες), το ξαναπάει σε ΑΛΛΟ συνεργείο (χωρίς να πει ότι το είχε πάρει πρόσφατα από την αντιπροσωπεία) λέγοντας: "Ακούω κάτι, κοιτάξτε το".
Την άλλη μέρα το παίρνει πίσω, λογαριασμός, ΠΑΛΙ χρέωση "αλλαγή τακάκια".

Ποτέ δεν έμαθε ποιος από τους δυο του την έκανε.

(Εγώ αλλάζω τακάκια μόνος μου).
τα τακακια φαινονται και απο την ζαντα αν εχουν αλλαχτει..αν χρησιμοποιησεις ενα φακο και δεις αναμεσα απο τις γριλιες της ζαντας φαινονται

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Και πως το κατάλαβες ρε συ; Τι εννοείς πατιναριζε;

Επισκέπτης
Και πως το κατάλαβες ρε συ; Τι εννοείς πατιναριζε;
ελπιζω να ξερεις λιγο απο αυτοκινητα..η μιζα πιανει πανω στο βολαν και το γυριζει για να παρει μπρος το αμαξι..αν ειναι χαλασμενη το γραναζι της δηλαδη ναναι φαγωμενο δεν πιανει καλα και κανει ενα ανατριχαιστικο θορυβο πατινανρει πανω στο γραναζι του βολαν και το κουρευει..και φυσικα δεν μπορει να το γυρισει ωστε να παρει μπρος η μηχανη...αυτα..

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ελπιζω να ξερεις λιγο απο αυτοκινητα..η μιζα πιανει πανω στο βολαν και το γυριζει για να παρει μπρος το αμαξι..αν ειναι χαλασμενη το γραναζι της δηλαδη ναναι φαγωμενο δεν πιανει καλα και κανει ενα ανατριχαιστικο θορυβο πατινανρει πανω στο γραναζι του βολαν και το κουρευει..και φυσικα δεν μπορει να το γυρισει ωστε να παρει μπρος η μηχανη...αυτα..

Οκ
Δεν έχω μίζα εδώ και μερικά χρόνια αλλα κουμπί!!!!

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
τα τακακια φαινονται και απο την ζαντα αν εχουν αλλαχτει.
Φαίνονται αν τα κοιτάξεις. Ο δικός μου δεν τα κοίταξε:
-Ούτε πριν το πάει στο πρώτο συνεργείο.
-Ούτε αφού το πήρε από το πρώτο (επομένως δεν ήξερε αν τα άλλαξαν. ΥΠΕΘΕΣΕ ότι τα άλλαξαν, γιατί τα είδε χρεωμένα).
Μπορεί δηλαδή και κανένα απ' τα δυο να μην τα άλλαξε.

ChevChelios

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
3
Πόντοι
1
Καλά σε πήρε γραμμή ότι δεν έχεις ιδέα απο αμάξια τύπε.

Το χειροτερο που μου εχει συμβει ειναι το εξης. Εμεινα με το αμαξι και το παω στην αντιπροσωπεια. Την επομενη μου το ειχε φτιαξει. Παω και μου λεει: δεν ηταν τιποτα απλα ειχαν καει οι ρελεδες(ρελεδες= κατι σαν ασφαλειες οι οποιοι ειναι στην ασφαλειοθηκη και για να αλλαχτουν ειναι 3 λεπτα δουλεια). Μου λεει 60 ευρω. Πληρωνω και φευγω. Μετα κοιταω την αποδειξη και εγραφε: ρελεδες 20 ευρω, εργασια 40 ευρω! Αυτο ειναι το κακο με τις αντιπροσωπειες οτι σου χρεωνουν την εργασια οσο θελουν. Παντως στην ιδια αντιπροσωπεια οταν το πηγαινα για σερβις δεν αλλαζε ποτε κατι στο αμαξι χωρις να με ρωτησει.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Οντως την άλλαξαν με άλλη,είδες πειραγμένες βίδες κλπ, ή επειδή δεν δουλεύει σωστά υποψιάζεσαι ότι την άλλαξαν;
Ποσα χλμ έχει το αμάξι σου;Τι σου είπαν στο συνεργείο όταν τους το είπες;

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Οντως την άλλαξαν με άλλη,είδες πειραγμένες βίδες κλπ, ή επειδή δεν δουλεύει σωστά υποψιάζεσαι ότι την άλλαξαν;
Ποσα χλμ έχει το αμάξι σου;Τι σου είπαν στο συνεργείο όταν τους το είπες;
eπειδή όπως λέει άλλαξε δισκο πλατό ,ανοιγουν την <χελώνα > συνήθως στα περισσότερα αυτοκίνητα η μίζα βρίσκετε εκεί προσαρμοσμένη ,πάντως θεωρητικά μιλώντας και απο την πείρα μου επειδή αυτό που πατεινάρει είναι το γραναζάκι μετο ελατήριο μπορεί κατά την επισκευή ,ανέβα κατέβα βγαλε -βάλε να ζορείσανε την μίζα κατα την προσαρμογή  και να την <άκουσε> ;) ;)

...βάζουν τους πιτσιρικάδες άπειρους και νά τα προβλήματα

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
eπειδή όπως λέει άλλαξε δισκο πλατό ,ανοιγουν την <χελώνα > συνήθως στα περισσότερα αυτοκίνητα η μίζα βρίσκετε εκεί προσαρμοσμένη ,πάντως θεωρητικά μιλώντας και απο την πείρα μου επειδή αυτό που πατεινάρει είναι το γραναζάκι μετο ελατήριο μπορεί κατά την επισκευή ,ανέβα κατέβα βγαλε -βάλε να ζορείσανε την μίζα κατα την προσαρμογή  και να την <άκουσε> ;) ;)
Οσες φορές αλλαξα δισκοπλατο ποτέ δεν χρειαστεικε να πειραχτει η μιζα ,η μίζα άλλωστε πιάνει στο βολάν και είναι απο την μερια της μηχανής και όχι του σασμαν.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Οσες φορές αλλαξα δισκοπλατο ποτέ δεν χρειαστεικε να πειραχτει η μιζα ,η μίζα άλλωστε πιάνει στο βολάν και είναι απο την μερια της μηχανής και όχι του σασμαν.

αδελ;φε τα έχεις μπερδέψει ....το βολάν είναι η ένωση μηχανής μέ σασμάν εκεί είναι το βολάν και η μίζα μήπως το μπερδεύεις με το αλτενέιτορ  ?? :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom