Νέα

Συνελήφθησαν παράνομες ιερόδουλες στη Θεσ/νίκη και εξετάζονται για HIV

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapsiras
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ο τιτλος του θρεντ ειναι¨: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ HIV
αν βρουνε καποια απο αυτες θετικες,τοτε να αρχισετε να ανυσηχειτε( κ αυτο βεβαια υπο προΰποθεσεις),εως τοτε περιμενετε τα αποτελεσματα των εξετασεων....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
κ επειδη εχω δει πολυ κοσμο να ανυσηχει,χθες για πρωτη φορα εκανα τις καθιερωμενες μου εξετασεις σε δημοσιο νοσοκομειο κ οχι σε ιδιωτικο μικροβιολογικο (οπως εκανα παλιοτερα)...

1)ελεγχος δωρεαν κ για hiv και για ΣΜΝ! ;)
2)αποτελεσματα σε δυο εργασιμες! ;)
3)σοβαροτητα κ εχεμυθεια απο τους ιατρους κ νοσοκομους... ;)

οποτε μην καθεστε κ ρωτατε δεξια -αριστερα στο θρεντ,ηδη το αλλο θρεντ με την ρωσσιδα εχει πλανταξει σε  τετοιου ειδους ερωτησεις κ αποριες του πως κολλαει ο ιος κ τα Σμν,τραβατε  κ καντε εξετασεις σαν σοβαροι κ ενηλικες αντρες που σεβονται την ζωη των αλλων,την δικη τους κ το τσουτσουνι τους.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
ενταξει το γαμησαμε και ψόφησε,ρε παιδια τωρα μεταξυ μας αυτές οι γυναίκες ελεγχονται η παπαρια???
εχω ακουσει οτι απο τη μια κα΄νουν εξετάσεις καθε 15 με΄ρες αν ξέρει κανενας σχετικά σίγουρα ασ παραθέσει την άποψη του
Αγαπητέ φίλε,

απο όσες δουλεύουν δεν έχουν χαρτιά παραπάνω απο 20%. Οι υπόλοιπες είναι αδήλωτες. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν προσέχουν ή δεν ελέγχουν την υγεία τους αλλά έιναι στο φιλότιμό τους όπως καταλαβαίνεις. Και επειδή σήμερα αυτό σπανίζει ........

Βέβαια όλοι έχουν πέσει με τα μούτρα στο HIV. Λες και μια Ηπατίτηδα Β θα τους έπεφτε λίγη.

Για να κοιμάσαι λίγο πιό ήσυχος μακρυά απο ακάποτα κάθε είδους και απο γλωσσόφιλα. Αν μπορείς να μην κάνεις και 69 ακόμη καλύτερα. Βέβαια ίσως στο χάλασα τελείως. Αλλά σήμερα είναι καλύτερες αυτές που κάνουν τα λιγότερα.

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
χτυπα ξυλο να βγει καμια νικολ η καντυ τι εχει να γινει ε;
οσο για τα χαρτια να χαμε να λεγαμε με μια πενηνταρου εχεις ετοιμο βιβλιαριο υγειας

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
τωρα μπηκα στο σαιτ,παιδες οσοι μου στειλατε μηνυμα σας απαντησα τωρα τα ειδα....

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.602
Πόντοι
7.095
φιλε μην ανχωνεσαι αν τησ εδωσεσ μονο πιπα χωρισ να τελειωσεισ στο στομα τησ εινε πολυ ελαχιστεσ ωσ μηδενικεσ η πιθανοτητεσ να εχει γινει κατι.
θα πεις κι αλλες βλακειες? γιατι αν τελειωνε στο στομα θα ηταν πιο επικινδυνο?
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ...γιατι φοβαμαι μηπως ειστε οροθετικοι στη βλακεια

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.602
Πόντοι
7.095
Αγαπητέ φίλε,

απο όσες δουλεύουν δεν έχουν χαρτιά παραπάνω απο 20%. Οι υπόλοιπες είναι αδήλωτες. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν προσέχουν ή δεν ελέγχουν την υγεία τους αλλά έιναι στο φιλότιμό τους όπως καταλαβαίνεις. Και επειδή σήμερα αυτό σπανίζει ........

Βέβαια όλοι έχουν πέσει με τα μούτρα στο HIV. Λες και μια Ηπατίτηδα Β θα τους έπεφτε λίγη.

Για να κοιμάσαι λίγο πιό ήσυχος μακρυά απο ακάποτα κάθε είδους και απο γλωσσόφιλα. Αν μπορείς να μην κάνεις και 69 ακόμη καλύτερα. Βέβαια ίσως στο χάλασα τελείως. Αλλά σήμερα είναι καλύτερες αυτές που κάνουν τα λιγότερα.
οχι φιλε στα σπιτακια στη θεσσαλονικη εχουν ολες χαρτια..τρομολαγνοι

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
κοίτα τώρα πως έχει η κατάσταση.Πές πως βρέθηκε κάποια της μοναστηρίου απο αυτες τις 6 που συνελήφθησαν με Ηiv η κάποια του δρόμου.'Εστω πως ένας μπουρδελιάρης απο όλους εμάς πήγε με κάποια και έκανε κανένα τέτοιο έγκλημα να δώσει ακάποτο σε κάποια του δρόμου ,και το κάνει και σε φυσιολογικά πλαίσια και σε κανενα μπουρδέλο τότε θα γίνει της πουτάνας......Ξέρω λίγοι βλάκες υπάρχουν αλλα αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του.....

poiuytrewq

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αμφιβαλω να εχει γαμησει κανενας στα μπουρδελα χωρις καποτα.. Στην πιατσα οσες φορες εχω περασει ολες λενε με καποτα σεξ... Τωρα αν ισχυσει οτι εγινε στη αθηνα τι να πω

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παραθετω ολο το παρακατω θεμα για προστασια των ίδιων μας των εαυτών,θα παρακαλούσα όλους οσους γνωριζουν τι παιζει με την καθαρότητα των εκδιδόμενων γυναικών στην θεσ/νικη να παραθέσουν τισ αποψεις τουσ προκειμένου να αξιολογηθεί η καθαρότητα αυτών των γυναικων.Η ιστορια μου ξεκινάει ως εξής έδωσα μια απο τις "θεωρητικά νόμιμες ιερόδουλες" στο ανδρέου γεωργίου 4,τσιμπούκι ακάποτο και μετα με προφύλαξη,έχοντασ μικρή αμυχή στα αρχίδια λόγω ξυρίσματος 3 ώρες πριν συνευρεθώ μαζί της΄ακουγοντας όσα έγιναν στην αθηνα με ιεροδουλες που κουβαλάνε hiv εχω χεστεί πάνω μου μήπως έχω κολλήσει τιποτα
αυτα συμβαινουν μονο στην αθηνα τυπε :grin:
καλα ρε δικε μου και εσυ ξυρισες τα αρχιδια σου για να πας σε μπουρδελο?

Εγγρ.
20 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
φίλε μου σκοπεύω να πάω απλά άλλοι λένε οτι πρέπει να περάσουν 3 μήνες ενώ άλλοι 20 μέρες,αν έχεισ υπόψιν σου τι παίζει κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη
Δεν εκανες κατι λαθος δεν εχεις τιποτε κουλαρε

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τι γινετε , ακομη με τα αποτελεσματα ? :think: στον γιατρο του φιλου μας του κικα θα πηγαν φαινετε ... αργει λιγο αυτος  :rolleyes:
Λαθος γκομενες πιασαν μου φαινετε  δε θα εχουν aids αυτες , δεν υπαρχει ειδηση για πουλημα , φτου γκαντεμια ...

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.602
Πόντοι
7.095
Τι γινετε , ακομη με τα αποτελεσματα ? :think: στον γιατρο του φιλου μας του κικα θα πηγαν φαινετε ... αργει λιγο αυτος  :rolleyes:
Λαθος γκομενες πιασαν μου φαινετε  δε θα εχουν aids αυτες , δεν υπαρχει ειδηση για πουλημα , φτου γκαντεμια ...
ο κικας ηταν μπροστα απο το λοβερδο τζο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom