παραθετω ολο το παρακατω θεμα για προστασια των ίδιων μας των εαυτών,θα παρακαλούσα όλους οσους γνωριζουν τι παιζει με την καθαρότητα των εκδιδόμενων γυναικών στην θεσ/νικη να παραθέσουν τισ αποψεις τουσ προκειμένου να αξιολογηθεί η καθαρότητα αυτών των γυναικων.Η ιστορια μου ξεκινάει ως εξής έδωσα μια απο τις "θεωρητικά νόμιμες ιερόδουλες" στο ανδρέου γεωργίου 4,τσιμπούκι ακάποτο και μετα με προφύλαξη,έχοντασ μικρή αμυχή στα αρχίδια λόγω ξυρίσματος 3 ώρες πριν συνευρεθώ μαζί της΄ακουγοντας όσα έγιναν στην αθηνα με ιεροδουλες που κουβαλάνε hiv εχω χεστεί πάνω μου μήπως έχω κολλήσει τιποτα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συνελήφθησαν παράνομες ιερόδουλες στη Θεσ/νίκη και εξετάζονται για HIV
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kapsiras
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 33
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
πηγαινε κανε μια στο νοσοκομειο να σου φυγει το αγχος
vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
Μεχρι 17 μερες απο την επαφη μπορεις να κανεις τεστ μοριακου ελεγχου που ειναι ακριβο, 250-300 ευρω. Απο εκει και περα περιμενεις περιπου 2 μηνες και κανεις το απλο τεστ. Καλο ειναι να αποφευγεις τα ακαποτα και τα ξυρισματα πριν. Θεωρω οτι μαλλον θα εισαι καθαρος. Συμβουλευσου το ΚΕΕΛΠΝΟ καλυτερα.Και μην πανικοβαλεσαι.φίλε μου σκοπεύω να πάω απλά άλλοι λένε οτι πρέπει να περάσουν 3 μήνες ενώ άλλοι 20 μέρες,αν έχεισ υπόψιν σου τι παίζει κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη
piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
καλησπερα φιλε αυτεσ τησ ημερεσ ρωτησα ειδικουσ κ σου λεω λοιπων γιατι κ γω θελω να κανω μια εξεταση γιατι εδωσα εδω στη λαρισα πιπα μονο πιπα μια γυναικα οχι απο ρδελο απ εξω χωρισ καμια προφυλαξη...μου ειπαν λοιπων οτι στησ εικοσι πεντε μερεσ αν κανεισ εξετυασεισ,,εικοσι ευρω πληρωνεισ για εητζ και υπατιτιδα ,,αν τρεχει κατι στησ εικοσι πεντε μερεσ θα φανει κατι εξασθενημενω στο αιμα χωρισ να φενετε τη εινε αυτο οποτε θα ξανακανεισ σε τρεισ μηνεσ.αν εινε ολα καλα στο αιμα στησ εικοσι πεντε μερεσ μην φωβασαι τιποτα.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
το κράτος των αθηνών μόλυνε και την θεσ/νίκη.
στην κυριολεξια μας τα εχετε κανει τσουρεκια
εχω βαρεθει να βλεπω κακομοιρες φατσες ναρκωμανων γυναικων να της εκθειαζουν τα γαμημενα ΜΜΕ
Δεν κατάλαβα ? ? ? Κακό είναι που βγήκε το θέμα και συζητάμε ? ? ?
piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
καλησπερα φιλε αυτεσ τησ ημερεσ ρωτησα ειδικουσ κ σου λεω λοιπων γιατι κ γω θελω να κανω μια εξεταση γιατι εδωσα εδω στη λαρισα πιπα μονο πιπα μια γυναικα οχι απο ρδελο απ εξω χωρισ καμια προφυλαξη...μου ειπαν λοιπων οτι στησ εικοσι πεντε μερεσ αν κανεισ εξετυασεισ,,εικοσι ευρω πληρωνεισ για εητζ και υπατιτιδα ,,αν τρεχει κατι στησ εικοσι πεντε μερεσ θα φανει κατι εξασθενημενω στο αιμα χωρισ να φενετε τη εινε αυτο οποτε θα ξανακανεισ σε τρεισ μηνεσ.αν εινε ολα καλα στο αιμα στησ εικοσι πεντε μερεσ μην φωβασαι τιποτα.
http://directnews.gr/greece/13706-elegxoi-se-*****-kai-sth-essalonikh.html
αυτο ειναι το σχετικό λινκ,γαμώ τη πουτάνα μου έχω φρικάρει,η φάση είναι οτι εγώ πηγα σε θεωρητικα νόμιμο οίκο ανοχής αλλα που να ξέρεις κατα πόσο ελέγχονται οι γυναίκες που εκδίδονται εκει,έχουν περάσει 22 ημέρες απο τότε καλό είναι να πάω την άλλη εβδομάδα για εξετάσεις και ο θεός βοηθός,εύχομαι το ίδιο και σε όλους όσους ειναι στην κατασταση μου
piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
φιλε μην ανχωνεσαι αν τησ εδωσεσ μονο πιπα χωρισ να τελειωσεισ στο στομα τησ εινε πολυ ελαχιστεσ ωσ μηδενικεσ η πιθανοτητεσ να εχει γινει κατι.
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
φιλε μην ανχωνεσαι αν τησ εδωσεσ μονο πιπα χωρισ να τελειωσεισ στο στομα τησ εινε πολυ ελαχιστεσ ωσ μηδενικεσ η πιθανοτητεσ να εχει γινει κατι.
και αμα η κυρια ειχε καμια πληγη στο στομα τι γινετε μετα
Επισκέπτης
Στη Θεσσαλονικη θα ειναι μεγαλυτερο το ποσοστο οροθετικων γιατι εχουν σαν παραδοση το creampie (μπουγατσα)
piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
ακομα και ετσι απο οτι ξερω αυτη κινδυνευη πιο πολυ να κολησει κατι απο σενα που την πιπωνεισ.αν κολουσε το εητζ μονο ετσι ευκολα απο την πιπα φιλε η μιση ελλαδα θα ειχε εητζ.
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Το θέμα λέει "ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ HIV",
γνωρίζει κανεις, να έχει γίνει καμία σύληψη έλεγχος?
Πηγή : www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27..%27&perform=view&id=15015&Itemid=907&lang=]εδώ[/url]
piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
την αλλη εβδομαδα κανε μια εξεταση κ ολα θα παν καλα.εκτοσ αν την πηδηξεσ κ χωρισ προφυλαξη τοτε ανεβενουν πολυ τα ποσοστα αλλα παλι δεν νομιζω βρε να ειχε κατι.
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Μολις εγραψα διπλα σχετικα , παραθετω κι εδω το κειμενο , ως ποιο σχετικο θεμα ...
Γεια Σου Καβλερ , καλη συνεχεια Γραψε μας "αποχαιρετηστηρια κριτικη " αν θες σχετικα με τις εξετασεις
που τις εκανες - κοστος ( αν παιζει καμια καλη νοσοκομα) κλτ Ισως ενδιαφερετε καποιος ...
Σχετικα με το AIDS κλτ υπαρχουν αρκετα θεματα στο φορουμ γιαυτο , Το οτι γινονται ελεγχου και εδω καλα κανουν και γινονται.
Διαβασα κι εγω ενα αρθρο ...
AIDS. Ανησυχητική έξαρση των περιστατικών στη Θεσσαλονίκη
Αύξηση έως και 20% των περιστατικών μόλυνσης από AIDS παρατηρείται τα τελευταία τρία χρόνια στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα.
Οποιος θελει ποιο πολλα εδω ...
ειναι λιγο παλιο βεβαια ( 29/11/2007 ) αλλα δε πειραζει
Να τρομαξουν λιγο και οι συνταξιοδοτημενοι μπουρδελιαρηδες Περιμενω να δω κανα ποστ ...
" Παιδια μια Σουλα με μεγαλα βυζια που δουλευε στα Λαδαδικα που ειναι ξερετε ? Δε πιστευω να πεθανε απο aids !
Πωωω την ειχα παρει το 1994 και εχω θορυβηθει τωρα .... Τελευταια φορα ειχε χασει 2 κιλα , μηπως ηταν αρρωστη ?
θελω να πω, μεταξυ σοβαρου και αστειου , οτι ο κινδυνος υπηρχε και πριν τον πουν στις ειδησεις
κυκλοφορουν μαλιστα ( ειδικα στην αθηνα ) και ενα σορο μαυρες , για τις οποιες ουτε αναφορα εγινε απο τουςΑλητες ρουφιανουςΔημοσιογραφους
Γιατι αραγε ? ... δε θα τις βλεπει ο ιος μεσα στη νυχτα μαλλον και δεν κολανε αυτες
Τα ντελα εδω ειναι (υποτιθεται) νομιμα οποτε οι κοπελες εξεταζονται , εγω δει και δυο βιβλιαρια
ομως αυτο δε λεει και πολλα , εξεταζονται καθε 10τοσες μερες , οχι πριν μπουν στο δωματιο
Φυσικα οι πελατες εξεταζοινται πολυ ποιο αραια , εως καθολου
Εκτος απο το aids υπαρχουν ενα σωρο "Μαμουνια" οποτε ο καθενας περνει τις προφυλαξεις του , τα ρισκα του
και καλη του τυχη ...