Νέα

Συνελήφθη ξανά ο Tik Toker «Red Dragon» για παρενόχληση δύο ανηλίκων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DAMDIM100
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.056
Πόντοι
3.656
Στις πολιτισμένες χώρες, δεν έχει βόδια να κάθονται μπροστά σε ράφι με παιχνίδια ένα τέταρτο , παραμονές πρωτοχρονιάς και να τα κοιτάζουν , χωρίς να ψωνίζουν . Παίρνουν αυτό που θέλουν και φεύγουν . Ειδικά όταν έχουν και διαστάσεις δεξαμενόπλοιου ή αρματαγωγού και κλείνουν το μισό μαγαζί .

Με τις πολιτισμένες χώρες, δεν έχει καμία σχέση η ελλάδα στην οποιία αναφερόμαστε εδώ. Ούτε πολιτισμένη είναι , ούτε καν χώρα.
Και ούτε θα γίνουμε ποτέ εάν λέμε όλοι ''η Ελλάδα είναι για τον πούτσο άρα ας είμαστε όλοι ούρουκ χάι δεν έγινε και τίποτα''

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.343
Πόντοι
3.656
Και ούτε θα γίνουμε ποτέ εάν λέμε όλοι ''η Ελλάδα είναι για τον πούτσο άρα ας είμαστε όλοι ούρουκ χάι δεν έγινε και τίποτα''
Εγώ σου είπα να είσαι ορκ ; Εγώ είπα να προσέχει κανείς , για να μη χρειαστεί να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας.
Αν σε κατηγορήσουν μικρές πάντως, δεν υπάρχει τεκμήριο αθωώτητας να ξέρεις. Αρκεί η κατηγορία, για να σε ξεσκίσουν .
Αν μετά βγεις αθώος, δεν έχει σημασία. Πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ένοχος, όχι οι άλλοι να αποδείξουν την ενοχή σου.
Η κατηγορία φτάνει .

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Στις πολιτισμένες χώρες, δεν έχει βόδια να κάθονται μπροστά σε ράφι με παιχνίδια ένα τέταρτο , παραμονές πρωτοχρονιάς και να τα κοιτάζουν , χωρίς να ψωνίζουν . Παίρνουν αυτό που θέλουν και φεύγουν . Ειδικά όταν έχουν και διαστάσεις δεξαμενόπλοιου ή αρματαγωγού και κλείνουν το μισό μαγαζί .

Με τις πολιτισμένες χώρες, δεν έχει καμία σχέση η ελλάδα στην οποιία αναφερόμαστε εδώ. Ούτε πολιτισμένη είναι , ούτε καν χώρα.
τυπε κατι μου λεει οτι ο πελατης που του εκλεινε την προσβαση στα λεγκω το αρματαγωγο εισαι εσυ....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.343
Πόντοι
3.656
απολογουμαι τοτε,ισως η επιμονη σου στο συγκεκριμενο συμβαν με την υπερβαρη στοχαστρια με παρεσυρε σε λαθος συμπερασμα!
Δεν φταις τύπε. Ο βερμπαλισμός μου και η παρομοίωση με αρματαγωγό σε παρέσυρε. Αλλά παντόφλα ή ναρκαλιευτικό δεν θα ήταν τόσο ποιητικά .

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Δεν φταις τύπε. Ο βερμπαλισμός μου και η παρομοίωση με αρματαγωγό σε παρέσυρε. Αλλά παντόφλα ή ναρκαλιευτικό δεν θα ήταν τόσο ποιητικά .
θα μπορουσες να βαλεις το διακριτικο "σημαδουρα" η το παντα ευστοχο "μπαλοτσα"..τεσπα λεπτομερειες,ο τυπος παντως ρισκαρε πολυ με τη βουζα οπως το περιγραφεις ,λογικο να σε στιγματισει η σκηνη παλης ενος αντρα με ιπποποταμο για το λεγκω του!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.343
Πόντοι
3.656
θα μπορουσες να βαλεις το διακριτικο "σημαδουρα" η το παντα ευστοχο "μπαλοτσα"..τεσπα λεπτομερειες,ο τυπος παντως ρισκαρε πολυ με τη βουζα οπως το περιγραφεις ,λογικο να σε στιγματισει η σκηνη παλης ενος αντρα με ιπποποταμο για το λεγκω του!
Σου έχει τύχει να βλέπεις άλλους να βιώνουν καταστάσεις που με τίποτε δεν θα ήθελες να συμβούν σε εσένα ;; Κάπως έτσι ένοιωσα.
Το παθαίνω και σε ... ταινίες !

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Σου έχει τύχει να βλέπεις άλλους να βιώνουν καταστάσεις που με τίποτε δεν θα ήθελες να συμβούν σε εσένα ;; Κάπως έτσι ένοιωσα.
Το παθαίνω και σε ... ταινίες !
νταξει ,να πω την αληθεια δεν εχω πετυχει κατι τοσο χοντρο ποτε,μια φορα μονο μια φακλανα ειχε σφηνωσει στην τουαλετα ενος μπουγατσαδικου φιλου και ο καημενος ο υπαλληλος ειχε φτασει στο οριο να πεταξει την ποδια και να τρεξει στο δρομο....η μποχα μας ειχε αλλοιωσει τις μουρες ολων πελατων -περαστικων -υπαλληλων για καιρο...απο τοτε δεν εχω ξαναπερασει να παρω μπουγατσονι απο κει παντα παραγγελνω....δεν μπορω να τους κοιταξω στο προσωπο!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.149
Πόντοι
42.697
κλασσικα ο red dragon:zombie::confused::confused::confused:
el.as.-57xronos.jpg
υπερναυαγιο

kostis76

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
374
Πόντοι
26

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.865
Πόντοι
9.931
  • Like
Αντιδράσεις: enduro

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.945
Πόντοι
6.946
Γιατί είναι γνωστός αυτός, τι το ιδιαίτερο κάνει, ήρωας πολέμου;

Υ.Γ.: Δεν έχω τικιτάκα και ινσταγραμ.

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.350
Πόντοι
11.146
...αυτο το παρταλι θα δηλωνει ψυχασθενης κ θα την γλυτωνει συνεχεια! Μια ειναι η λυση, ξυλο κ απλωμα στον ηλιο, και χωρις να εχει κανει κατι, θα ξερει αυτος! :knuppel:
υγ. αυτος δν ειναι που γυρισε video με την αλλη την "κιουρια" που εχει κ νημα εδω μεσα?

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.382
Πόντοι
736
...αυτο το παρταλι θα δηλωνει ψυχασθενης κ θα την γλυτωνει συνεχεια! Μια ειναι η λυση, ξυλο κ απλωμα στον ηλιο, και χωρις να εχει κανει κατι, θα ξερει αυτος! :knuppel:
υγ. αυτος δν ειναι που γυρισε video με την αλλη την "κιουρια" που εχει κ νημα εδω μεσα?
Ο Τσουλφας ηταν που γυρισε το βιντεο

• Like
Αντιδράσεις: Odin_

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.755
Πόντοι
3.656

τυπε ευτυχως θα παει στη στενη να φαει και κατι,γιατι ετσι οπως ειναι ο τυπος θα πεσει κατω σε λιγο :confused::confused::confused:

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.499
Πόντοι
456
Είτε η ανωμαλία έχει βαρέσει κόκκινο, είτε αυτά τα άρθρα για ανώμαλους προβάλλονται συνέχεια επειδή είναι πιασάρικα σαν click bait.

Έβαλα στη NY Post τη λέξη pervert και να τα αποτελέσματα
perverts

Όπως αυτό πχ
μνμν.JPG

Κλασικά, αύνανες, επιδειξίες κτλ Είναι σαν η ανωμαλία να εξαπλώνεται σαν τον ιό τον ζόμπι :think:
Δεν πάμε καλά.

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Προφανώς οι κοπέλες δεν λένε ψέματα, δεν νομίζω να είχαν καμία όρεξη να τραβολογιούνται στα τμήματα για καταθέσεις, εάν από την άλλη είναι αθώος αυτό μπορεί να αποδειχτεί πολύ εύκολα από τις κάμερες του καταστήματος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom