Νέα

Συνελήφθη ο Μιχάλης Λιάπης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bull4cuck
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 811
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
κανε την αφαιρεση και θα δεις οτι απο αυτα που του μενουν να ζησει...του φτανουν και του περισσευουν μια χαρα.....εαν δεν του φτανουν ,τοτε να ξεπουλησει οσο οσο οτι εχει για να του φτανουν ....στα αρχιδια μας....και εαν δεν  μπορεσει να πληρωνει εφοριες,κατασχεσεις σιγα σιγα οπως φωναζεις για ολον τον κοσμο ,ο Λιαπης εξαιρειται???  !!!!! και αυτα ειναι που φαινονται....τα αδηλωτα ειναι σε αλλον κωδικο!!!!

αυτό νομίζεις εσύ μαλακα ...

και δεν μιλαω για τον μαλακα τον Λιαπη αλλα για τον αξιο να βγαζει 120 χιλιάρικα ελληνα.... ξερεις υπαρχουν και τέτοιοι δεν υπαρχουν μόνο αχρηστοι...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Νομίζω ότι έχεις άδικο.
'Αρθρο 215 παρ. 1 Ποινικού Κώδικα:
"Όποιος καταρτίζει πλαστό ή νοθεύει έγγραφο με σκοπό να παραπλανήσει με την χρήση του άλλον, σχετικά με γεγονός που μπορεί να έχει έννομες συνέπειες, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών. Η χρήση του εγγράφου από αυτόν θεωρείται επιβαρυντική περίπτωση."

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
οχι απλα πασχει η τσεπη μου από τους φορους και τα τελη.

Τοτε μην πας για τις γιορτες στο ΟΣΛΟ ,να κατσεις Ελλαδα να κανεις οικονομια για να πληρωσεις τα τελη και τους φορους......Οσλο δεν ελεγες οτι εχεις κλεισει να πας οικογενειακα ???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Να πουλησει τα σπιτια ρε ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΑ να παει να τα πληρωσει οπως τα πληρωνουν και οι υπολοιποι !!!
Μαλακα Ανδρα !!!

ναι αλλα ολοι οι αλλοι είναι "οι καημένοι"

ρε δεν γαμιεσα λέω..

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
αυτό νομίζεις εσύ μαλακα ...

και δεν μιλαω για τον μαλακα τον Λιαπη αλλα για τον αξιο να βγαζει 120 χιλιάρικα ελληνα.... ξερεις υπαρχουν και τέτοιοι δεν υπαρχουν μόνο αχρηστοι...

αρα εσυ με 60 χιλιαρικα το χρονο...εισαι στους αχρηστους να υποθεσω ,μιας ειναι εισαι πολυ κατω απο τα 120 χιλιαρικα!!!!στα μισα !!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τοτε μην πας για τις γιορτες στο ΟΣΛΟ ,να κατσεις Ελλαδα να κανεις οικονομια για να πληρωσεις τα τελη και τους φορους......Οσλο δεν ελεγες οτι εχεις κλεισει να πας οικογενειακα ???

και στο Οσλο θα πάω και όπου γουσταρω... αμα δεν ειχα τους φορους θα πήγαινα Καραιβικη.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αρα εσυ με 60 χιλιαρικα το χρονο...εισαι στους αχρηστους να υποθεσω ,μιας ειναι εισαι πολυ κατω απο τα 120 χιλιαρικα!!!!στα μισα !!!!

δεν ειμαι στα 60 ... ειμαι πολυ παραπανω .. 6400*16

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και στο Οσλο θα πάω και όπου γουσταρω... αμα δεν ειχα τους φορους θα πήγαινα Καραιβικη.

στοιχηματιζω οτι θα πας φιλοξενουμενος σε σπιτι ρε κουναβι πες την αληθεια αφου εχεις κανει κουμαντα στο οσλο τσαμπα θα σου βγει  :grin:

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16

τοτε καλα κανει και πασχει η τσεπη σου,τι κλαιγεσαι ??? σου ευχομαι να πασχει η τσεπη σου ακομη περισσοτερο για να πας του χρονου καπου κοντυτερα, στην βουλγαρια ας πουμε!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καταληψεις σε λυκεια
URL]]

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
στοιχηματιζω οτι θα πας φιλοξενουμενος σε σπιτι ρε κουναβι πες την αληθεια αφου εχεις κανει κουμαντα στο οσλο τσαμπα θα σου βγει  :grin:

το σπίτι το πληρωνω ρε παπαρα με τσίπουρο, λαδι και φετα..

8 λιτρα τσίπουρο
20 λιτρα λάδι
20 κιλα φετα

και 6 μπουκαλια ΜΕΤΑΞΑ 12*

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
δεν ειμαι στα 60 ... ειμαι πολυ παραπανω .. 6400*16

και παλι κατω απο τα 120 εισαι...αρα αχρηστος ....αξιοι οι ελληνες που βγαζουν 120 χιλιαρικα ειπες, δεν υπαρχουν οι αχρηστοι ελληνες μονο "που βγαζουν κατω απο αυτα" εννοουσες!!!!

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:rolleyes:  τί σκατά βιάζεστε να προλάβετε την απόφαση του δικαστηρίου . :rolleyes: :rockon:
θα δούμε ....εντάξει μην περιμένετε και τίποτα φοβερά πράγματα . θα ....πλερώσει τα όποια όβολα και όλα καλά  :rolleyes: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom