Νέα

Συνελήφθη ο Μάκης Ψωμιάδης!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
σε ενα κρατοs παρακμη αναμενομενο να αλωνιζει ο Μακαροs.Απο την εποχη των διαμαντιων μεχρι τωρα εχει κανει τα παντα ολα και παντα βγαινει λαδι

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
H αλήθεια ειναι αλλού.Ο μακης ειναι ο λαγος.Ποτε κανεις μας δε θα μαθει ποιος κρυβεται πισω απο αυτον...Και οπου παιζει χρυσος να ξερετε παιζουν κ εβραιοι...Τα λεφτα ειναι πολλά μαγκες που εχει διαχειριστεί ο τυπος

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Οχι τιποτα αλλο εχει καταστρεψει και πολυ κοσμο παραδειγμα ο μπουρουσακος
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
kourkouti-olympiakos-mpourousis-vitamines.jpg

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Τί σου είναι όμως η πουτάνα η ζωή
ο δοσίλογος απο ρουφιάνο πιάστηκε

Συνελήφθη ο Μάκης Ψωμιάδης

Μετά από υπόδειξη ο... ασύλληπτος Μάκης έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας

Ύστερα από ένα δίμηνο στο οποίο καταζητούταν, ο Μάκης Ψωμιάδης έπεσε τελικά στα χέρια της Αστυνομίας. Ο ισχυρός άνδρας της Καβάλας, για τον οποίο είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης και η Ιντερπόλ, συνελήφθη σε σπίτι που είχε στην περιοχή του Σουνίου. Η επιχείρηση της σύλληψης του πραγματοποιήθηκε μετά από υπόδειξη συγκεκριμένου ατόμου.

Θυμίζουμε ότι κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιασμούς, απάτες, δωροδοκίες και αλλοίωση αποτελεσμάτων ποδοσφαιρικών αγώνων, αλλά δεν είχε εμφανιστεί, παρά τις διαβεβαιώσεις των δικηγόρων του ότι θα παρουσιαστεί ενώπιον των αρχών.

Πλέον, ο Μάκης Ψωμιάδης αναμένεται να πάρει τον δρόμο για το δικαστικό Μέγαρο και να βρεθεί ενώπιον του 9ου τακτικού ανακριτή!

www.aek365.gr/a-143945/sunelhfthh-o-makhs.htm]http://www.aek365.gr/a-143945/sunelhfthh-o-makhs.htm[/url]

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Bρε ο Μακής έχει πνευμονία (και ας καπνίζει τις πουράκλες του), σπίτι του θα τον αφήσουν να πάει

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Αυριο θα ειναι ελευθερος με την μπεγλερα στο ενα χερι και με την πουρακλα στο αλλο στα @@ του .... Αλλοιμονο απο εμας

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Αυριο θα ειναι ελευθερος με την μπεγλερα στο ενα χερι και με την πουρακλα στο αλλο στα @@ του .... Αλλοιμονο απο εμας

Οοοοοοοχι τυπε. Εχουμε Δημοκρατια, Ισονομια, και αδεκαστη Ελληνικη Δικαιοσυνη.
Ζητω το Εθνος :zfuck:.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Με τετοιους υπερασπιστες της δικαιοσυνης, δεν εχετε να φοβαστε τιποτες.
Και Αδεκαστος και Μπαρας...
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=3u4gCzZ9Vo0[/video] [/video]

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Πάντως οι δηλώσεις του έχουν ένα νόημα:

"Δεν έχω καμία σχέση με τα στημένα" μπορεί να ερμηνευτεί ως "Αν έχω σχέση, τότε δεν είναι μεγαλύτερη από αυτή του εντολοδόχου του Δρακουμέλ" (κατανοητό ποιος είναι σε όποιον ασχολείται στοιχειωδώς)...

"Είμαι πολιτικός κρατούμενος" ερμηνεύεται ως "Ρε ζώα, κάθε φορά που ο καράφλας έχει πολιτικό πρόβλημα, βγάζει μια μαλακία στην επιφάνεια και σας πασάρει το σανό για να το φάτε και να σταματήσετε να βελάζετε"...

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Πάντως οι δηλώσεις του έχουν ένα νόημα:

"Δεν έχω καμία σχέση με τα στημένα" μπορεί να ερμηνευτεί ως "Αν έχω σχέση, τότε δεν είναι μεγαλύτερη από αυτή του εντολοδόχου του Δρακουμέλ" (κατανοητό ποιος είναι σε όποιον ασχολείται στοιχειωδώς)...

"Είμαι πολιτικός κρατούμενος" ερμηνεύεται ως "Ρε ζώα, κάθε φορά που ο καράφλας έχει πολιτικό πρόβλημα, βγάζει μια μαλακία στην επιφάνεια και σας πασάρει το σανό για να το φάτε και να σταματήσετε να βελάζετε"...

Σωστος παλι σανο μας ταιζουν , ταχαμου πιασαν τον μεγαλοοφειλετη και δουλευει το κρατος... Μεθαυριο θα πιασουν και τον παλαιοκωστα και ποιος ξερει τι αλλον αθλο θα κανει αυτο το κρατος για να μας συναρπασει...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Σωστος παλι σανο μας ταιζουν , ταχαμου πιασαν τον μεγαλοοφειλετη και δουλευει το κρατος... Μεθαυριο θα πιασουν και τον παλαιοκωστα και ποιος ξερει τι αλλον αθλο θα κανει αυτο το κρατος για να μας συναρπασει...
αρτος και θεαματα τυπε οπως λεγαν και οι ρωμαιοι...ετσι για να εχουμε κατι να ασχολουμαστε :rockon: :rockon: :rockon:

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
σε λιγο θα μας ριχνουν και στις αρενες με τα θηρια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σε λιγο θα μας ριχνουν και στις αρενες με τα θηρια
τον συγκεκριμενο καλο θα ηταν να τον ριξουν παντως.....ο κοσμακης δικαιουται και ολιγη ψυχαγωγια μεσα στην θλιψη του

Επισκέπτης

πως γίνεται κάθε φορά που το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο από την κοινωνική αγάνακτηση να σκάει και ένα γεγονός που αποπροσανατολίζει τη κοινή γνώμη??? :think: τυχαίο? δεν νομίζω!!!

Επισκέπτης
πως γίνεται κάθε φορά που το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο από την κοινωνική αγάνακτηση να σκάει και ένα γεγονός που αποπροσανατολίζει τη κοινή γνώμη??? :think: τυχαίο? δεν νομίζω!!!
εσυ δηλαδη τωρα πιστευεις οτι τον κοσμο τον νοιαζει αν πισανε τον ψωμιαδη;ημαρτον ρε τυπε !!!!!χεστηκε η φατμε αν ο μακης μπει μεσα η η οχι λες και ειναι η πρωτη φορα.ο κοσμος εχει σοβαροτερα προβληματα απο τον ψωμιαδη και το μπεο ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom