Νέα

Συνελήφθη ο Χριστόδουλος Ξηρός

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Μηνύματα
5.866
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Αυτο που γραφει πιο πανω στον alpha, το εβλεπα εκεινη την ωρα.. και λεω τι γραφει ρε ο μαλακας,  μεταμφιεσμενος σε ποδηλατο συνεληφθη ο χριστοδουλος ξηρος..?  :grin:
 

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Μηνύματα
15.799
Like
15.453
Πόντοι
3.656
Αυτο που γραφει πιο πανω στον alpha, το εβλεπα εκεινη την ωρα.. και λεω τι γραφει ρε ο μαλακας,  μεταμφιεσμενος σε ποδηλατο συνεληφθη ο χριστοδουλος ξηρος..?   :grin:


τυπε αυτο συναγωνιζεται το μανα raver   :grin:

 

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
10.311
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Συνημμένα

  • opla4.jpg
    opla4.jpg
    37,6 KB · Εμφανίσεις: 44

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Μηνύματα
27.853
Κριτικές
16
Like
14.615
Πόντοι
6.515
μονο μαλακες μπορουν να πιστεψουν το σεναριο εργολαβων - σαμαρα ότι με βανακι με εκρηκτικα θα ανατιναζαν τον τοιχο του κορυδαλλου για να δραπετευσει κοσμος  :jerking:

 

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Μηνύματα
3.987
Like
0
Πόντοι
16
Ti να σου πω αφου κανεις τον μαγκα πισω απο το πληκτρολογιο,και σου επιτρεπουνε να γραφεις,οντας υπερασπιστης δολοφονων,καλα κανεις και τα γραφεις.Αν εχεις α....ιδια ομως πανε πεστα αυτα στην μουρη των συγγενων των δολοφονημενων.Δεν υπαρχει λογος να συνεχισω την κουβεντα με καποιους που για πολιτικους λογους χαιρονται και πανηγυριζουν που σκοτωσανε τον Μπακογιαννη.Τελος απο μενα.
μονο αθώοι δεν ηταν αυτοι ..............και ειδικα ο μπακογιάννης!
 

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Μηνύματα
27.853
Κριτικές
16
Like
14.615
Πόντοι
6.515

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Μηνύματα
3.987
Like
0
Πόντοι
16
Ρε φίλε είσαι άσχετος και αγράμματος. Τον Μπακογιάννη τον φάγανε και πολύ καλά έκαναν γιατί ήταν ο βασικός υπεύθυνος του σκανδάλου Κοσκωτά. Ήταν ο διευθυντής του Κοσκωτά. Ήταν αυτός που τον έφερε σε επαφή με τον πολιτικό κόσμο. Αυτός που του έμαθε τα κόλπα. Αυτός που του έμαθε πως να κλέβει και πως να καταχράται. Είναι αυτός που ο εισαγγελέας κατονόμασε ως δημιουργό του Κοσκωτά. Χίλια μπράβο που τον φάγανε τον απατεώνα. Εσύ ως κομματόσκυλο της ΝΔ, κλαις για τον απατεώνα τον Μαπακογιάννη, τον καταχραστή δημοσίου χρήματος... Τέλος πάντων, ο μόνος που εκφράζει την 17Ν είναι ο Κουφοντίνας. Ο Χριστόδουλος εκφράζει μόνο τον εαυτό του.
συμφωνω φιλε......
 

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
Εγινε διασημο ακομα ενα ελληνικο θεομουνο,
Ελενη Μελανη,
Ελληνικη ομορφια η τυπισα, ανεση, μακιγιαζ, χοντρη, θαρρος ,ειμαι μουναρα δεν κωλωνω να βγω στην τιβι κτλ.
Μπραβο της, , αξιζει ενα θρεντ στο μπου.
 

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
5.804
Κριτικές
184
Like
18.588
Πόντοι
30.558
ξεφτίλας τρομοκράτης είναι, ένας μισάνθρωπος, ένα ανθρωπάκι χωρίς ιδεολογία, ένας τεμπέλης, ένας ψυχοπαθείς δολοφόνος, που του κάνανε πλύση εγκεφάλου. Τον εκμεταλλευτήκανε να κάνει βρομοδουλειές άλλων, οι οποίοι όπως αποδείχθηκε την γλίτωσαν για να καταδώσουν άλλους συντρόφους τους, το απόλυτο κορόιδο δηλαδή.
 

Monaxikos Aniforos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Μηνύματα
21
Like
0
Πόντοι
0
Στον κύκλο το υπερσύγχρονο σκοπευτικό laser (αξίας 5 ευρώ?) πιασμένο με σύρμα...
Αυτα τα οπλα ειναι ταλαιπωρημενα και τα σκοπευτικα ενδεχεται να μην ειναι σωστα η να εχουν αλλιωθει, γιαυτο και το υπερσυγχρονο σκοπευτικο των 5 ευρο, το οποιο ομος μια χαρα κανει τη δουλεια του. Εχει και το πλεονεκτημα στην νυχτα σκοπευεις χωρια να κοιτας αλλα και το βασικοτερο πυροβολας εχοντας το οπλο χαμηλα η ψυλα ή οπου σε βολευει χωρις να βγεις απο πιθανη καλυψη.
Παντως αυτοι οι τρομοκρατες ρε παιδι μου δε πηγανε χθες στην παρουσιαση του κοματος του παπανδρεου να ριξουνε μια βομβα μια ρουκετα μια σφαιρα ουτε μια μολοτοφ τιποτα ... ουτε μια γουρουνα μια μινερβα, εστω  ενα δυναμιτακι ρε παιδι μου ?
Τον κοσμακη χτυπανε τους αστυνομικους που απλα κανουν τη δουλεια τους οι ανθροποι.
 

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Μηνύματα
3.987
Like
0
Πόντοι
16
ναι ειδες πόσους αστυνομικους εφαγε η 17 νοε?....απαπαπαππαα
 

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
10.311
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Το σχόλιο μου Συναγωνιστή δεν αφορούσε την πατέντα Ξηρού, αλλά πως μπορεί να φανταστεί κάποιος διάφορα Χολυγουντιανά(που δεν ισχύουν) από μια δημοσιογραφική ή αστυνομική διατύπωση.
Τώρα σε τέτοιες επιχειρήσεις από τέτοιους τύπους δεν περιμένω ακριβώς σκοπευμένα πυρά.  :)
Καλή συνέχεια
 

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Μηνύματα
3.987
Like
0
Πόντοι
16
σωστε μας απο τα κουμουνια και τους τρομοπκράτεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
 

Monaxikos Aniforos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Μηνύματα
21
Like
0
Πόντοι
0
Ναι αυτο ενοουσα , απ οτι φαινεται θελει ομος σοβαρο εξοπλισμο και οχι λειζερ απο το περιπτερο, πραγματι.
Να σαι καλα που βρηκες το βιντεο .
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.108
Κριτικές
490
Like
37.270
Πόντοι
41.447
Πριν του ασκηθεί ποινική δίωξη για διεύθυνση άγνωστης οργάνωσης με άγνωστα μέλη, ο Χριστόδουλος Ξηρός άφησε εμβρόντητο τον εισαγγελέα, όταν του είπε πως σκόπευε να παραδοθεί πριν από δυο μήνες…

Ο Χριστόδουλος Ξηρός είπε στον εισαγγελέα πως σκόπευε να παραδοθεί για να σωθεί η ζωή του Νίκου Ρωμανού ο οποίος έκανε απεργία πείνας.

«Αισθανόμουν υπεύθυνος για τη ζωή του Ρωμανού» δήλωσε ο Χριστόδουλος Ξηρός, «επειδή οι άδειες των κρατούμενων για το πανεπιστήμιο κόπηκαν με πρόφαση την απόδρασή μου».

Στην ερώτηση του εισαγγελέα γιατί δεν παραδόθηκε, ο Χριστόδουλος Ξηρός είπε:

«Φοβόμουν μήπως με κάνουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας τους. Σαμαράς και Βενιζέλος έψαχναν με τόση αγωνία να βρουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας -για να σώσουν τον κώλο τους-, που φοβήθηκα πως θα πρότειναν εμένα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τους, και μετά δεν θα είχα μούτρα να κυκλοφορήσω ούτε στους δρόμους, ούτε στις φυλακές».

Στην ερώτηση του εισαγγελέα γιατί πήγε να βοηθήσει τον αστυνομικό που έπεσε με την μηχανή, ο Χριστόδουλος Ξηρός απάντησε πως οι επαναστάτες έχουν μια φυσική ευγένεια, την οποία οι μεταλλαγμένοι αστοί δεν πρόκειται να αποκτήσουν ποτέ αλλά ούτε και μπορούν να την κατανοήσουν.

Όταν ρωτήθηκε για τις γυναίκες με τις οποίες συναντιόταν όλο αυτό το διάστημα, ο Χριστόδουλος Ξηρός απάντησε πως ένας κύριος δεν μιλάει ποτέ για τις γυναίκες με τις οποίες συνευρίσκεται.

Για τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει με τα ξανθά μαλλιά του, ο Χριστόδουλος Ξηρός είπε πως ήθελε να τα βάψει ξανθά από μικρός αλλά δεν τον άφηνε ο πατέρας του που ήταν παπάς, ενώ τόνισε πως ήθελε να δώσει και λίγη χαρά στους Έλληνες, αφού οι Απόκριες πλησιάζουν και, ήδη, οι μισοί Έλληνες έχουν αποφασίσει φέτος να ντυθούν Χριστόδουλος Ξηρός.

Τέλος, ο Χριστόδουλος Ξηρός είπε στον εισαγγελέα πως οι δικαστές πρέπει να απολογηθούν για τη συνεργασία τους με τις δυνάμεις κατοχής, και φώναξε «αντίσταση στην τρόικα, δεν θα μας σώσει κανένας σωτήρας», οπότε δεν υπάρχουν και πολλοί σήμερα στην Ελλάδα που θα διαφωνήσουν μαζί του, αν και ντρέπονται να το παραδεχτούν.


 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom