Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Παρε ενα δονητη να ξεκαυλωσεις
Έχω πάρει έναν στο σχήμα της σούφρας σου μωρή καριόλα για να αναπολώ τις παλλιές καλές μέρες:
Παρε ενα δονητη να ξεκαυλωσεις
τυπε αυτα γινονται μια φορατι εντολες πηρε αραγε ο σαβας από megala αφεντικα? Θα την πληρωσει κανενας φουκαράς σωματοφυλακας ή μπατσος των 800 € ?
Ε ετσι για θα φοβηθεί το ποπολο, να κατσει στ' αυγα του που μας ψάχνεται με συριζα και ΧΑ.
τουλαχιστο 2 θυμαμαι εγω, τον οδηγο του αγγελοπουλου και έναν αστυνομικο
Απαντάς στο βλαμμένο που θεωρεί πως όσοι αστυνομικοί φέρουν όπλο (η δουλειά τους είναι!) είναι λογικό να αποτελούν και στόχο;
Και επί τέλους δώσανε καμιά μάχη να πω πως ήταν και παληκάρια τουλάχιστον, ανεξάρτητα του κάλου στον εγκέφαλο που είχαν;
Μπαμπέσικα τους φάγαμε!
τουλαχιστο 2 θυμαμαι εγω, τον οδηγο του αγγελοπουλου και έναν αστυνομικο
Βλακας εισαι εσυ που υποστηριζεις την κυβερνηση που εστειλε και στελνει το λαο στην υποταγη και την εξαθλιωση. Αν ησαν μια φορα εγκληματιες τα μελη της 17Ν αυτοι που κυβερνησαν τη χωρα απο την κατοχη και δωθε τι ειναι ?
δηλαδη αν καθαριζε κανα κυνηγο θα το δικαιολογουσες γιατι θα ειχαν καραμπινες?ρε τυπε τι λες?καθαρισαν και πολλα φτωχοπαιδα που δεν τους πειραξαν σε τιποτα ειτε εσκεμμενα ειτε απο λαθος.γιατι δεν το δεχεσαι αυτο?Αοπλοι ησαν αυτοι ?
Αοπλοι ησαν αυτοι ?
.......ο τιμοθεος?τωρα μενει να τους κραξει και ο κωνστας τυπε
δηλαδη αν καθαριζε κανα κυνηγο θα το δικαιολογουσες γιατι θα ειχαν καραμπινες?ρε τυπε τι λες?καθαρισαν και πολλα φτωχοπαιδα που δεν τους πειραξαν σε τιποτα ειτε εσκεμμενα ειτε απο λαθος.γιατι δεν το δεχεσαι αυτο?
Ηλίθιε τί γράφει η υπογραφή μου και ποιόν κράζει το διάβασες;
Αλλά από το να κράζω την κυβέρνηση για ανοησία, ακόμα και για αναλγησία μέχρι να επαινώ τους δολοφόνους τρομοκράτες έχει διαφορά.
Προφανώς όμως το μυαλό σου δεν μπορεί να την αντιληφθεί!!
Οι Πολιτισμοί που Σας έμαθαν οι Δασκαλοτσούσιδες να προσκυνάτε μπρούμυτα, Σας καμπανίζουν κατάμουτρα με άγρια χαστούκια: Η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ
τυπε ξερεις γιατι εσεις οι αριστεροι δεν κανετε για τιποτα; γιατι οτι και να γινει οι αλλοι σας παιζουν στην μικρη σας περιοχη.Οπως το δικο σου δεν μπορει αν αντιληφθει οτι τα εγκληματα των κυβερνησεων κατα του λαου ειναι πιο απεχθεστερα απο τις δολοφονιες που διεπραξαν τα μελη της 17.
ρέ ηλίθιεΠου ειδες τους πανυγυρισμος του ΣΥΡΙΖΑ ? Εβγαλαν καποια ανακοινωση ?
Ο αρχηγος σου ο φυρερ Μιχαλολιακος και τα τσιρακια του, οταν δικαιουνται αδειες συμφωνα με το νομο θα τις παρουν.
ο γιαννης ειπε οτι θα κλαψει μολις τωρα γιατρε :S
μπουρδελο οι φυλακες τυπε.Ρε τύποι, γιατί αυτό το θέμα είναι στο "οίκοι ανοχής γενικά" ;
μόνο που οι κυβερνήσεις βγένουν διότι κάποιοι μαλάκες τούς ψηφίζουν...Οπως το δικο σου δεν μπορει αν αντιληφθει οτι τα εγκληματα των κυβερνησεων κατα του λαου ειναι πιο απεχθεστερα απο τις δολοφονιες που διεπραξαν τα μελη της 17.
Οπως το δικο σου δεν μπορει αν αντιληφθει οτι τα εγκληματα των κυβερνησεων κατα του λαου ειναι πιο απεχθεστερα απο τις δολοφονιες που διεπραξαν τα μελη της 17.