ΨΟΦΑς για παρτουζα μαλλον...
Τα καλυτερα εχω ακουσει τυπε
ΨΟΦΑς για παρτουζα μαλλον...
τι σύμπτωση.... και η ΧΑ τα ίδια λέει και τα ίδια προτείνει
Το προβλημα με τη χρυση αυγη δεν ειναι τι προτεινει, αλλα οτι αυτα που προτεινει δεν θα τα εκανε αν ηταν κυβερνηση. Θα εκανε απλως τα αντιθετα. Κι αυτο γιατι ειναι μια συμμορια ντυμενη με το μανδυα του εθνικισμου. Αν ειναι δυνατον να εισαι Ελληνας εθνικιστης και να γουσταρεις τους ναζι που εκαιγαν κι εξολοθρευαν τον ελληνικο λαο.
...να εχεις τα ματια σου 14ερα γιατι αυτοι με τις χλαμυδες στα βουνα ειναι να σπρωχτουμε και οπως πεσουμε...μη σε βρει καμια "εκκεντρικοτητα" απο το πουθενα...Τα καλυτερα εχω ακουσει τυπε
και αμα σκοτωσουμε μιντιαρχες και αλλους θα χεστουμε στο χρημα ε?Που διαφωνητε με αυτα που λεει ο Ξηρος ? Δεν εχουμε μια δοσιλογη κυβερνηση που με την βοηθεια των ΜΜΕ εξαπατησε τον ελληνικο λαο και πηρε τη ψηφο του ? Δεν εχουμε αστεγους, ανεργους, συμπολιτες μας που αυτοκτονουν, ή αναγκαζονται σε μεταναστευση, διαλυμενη παιδεια, νοσοκομεια, δεν εχουμε αυξηση της εγκληματικοτητας, των ναρκωτικων και της πορνειας ? Δεν μας κυβερναει μια χουντα που επιβαλει φορους, χαρατσια και καταστολη αντιστοιχα της εποχης που η χωρα ηταν σκλαβωμενη στους Οθωμανους ?
και αμα σκοτωσουμε μιντιαρχες και αλλους θα χεστουμε στο χρημα ε?
το να εφαρμοστει μια πολιτικη σωστη επιτελους και να επενφυσουμε στην παιδεια δεν παιζει?
ελεος πια με τις επαναστασεις!
Δε μιλαω για επανασταση. Εγω εγραψα οτι ο Ξηρος δεν εχει αδικο σε αυτα που λεει. Αν εσυ αλλα διαβαζεις κι αλλα καταλαβενεις, δεν μπορω να κανω κατι.
που έχει δίκιο;
Που διαφωνητε με αυτα που λεει ο Ξηρος ? Δεν εχουμε μια δοσιλογη κυβερνηση που με την βοηθεια των ΜΜΕ εξαπατησε τον ελληνικο λαο και πηρε τη ψηφο του ? Δεν εχουμε αυξηση της εγκληματικοτητας, των ναρκωτικων και της πορνειας ? Δεν μας κυβερναει μια χουντα που επιβαλει φορους, χαρατσια και καταστολη αντιστοιχα της εποχης που η χωρα ηταν σκλαβωμενη στους Οθωμανους ?
Που διαφωνητε με αυτα που λεει ο Ξηρος ? Δεν εχουμε μια δοσιλογη κυβερνηση που με την βοηθεια των ΜΜΕ εξαπατησε τον ελληνικο λαο και πηρε τη ψηφο του ? Δεν εχουμε αστεγους, ανεργους, συμπολιτες μας που αυτοκτονουν, ή αναγκαζονται σε μεταναστευση, διαλυμενη παιδεια, νοσοκομεια, δεν εχουμε αυξηση της εγκληματικοτητας, των ναρκωτικων και της πορνειας ? Δεν μας κυβερναει μια χουντα που επιβαλει φορους, χαρατσια και καταστολη αντιστοιχα της εποχης που η χωρα ηταν σκλαβωμενη στους Οθωμανους ?
Ναι, ειδικά σε αυτό το site, η αύξηση της πορνείας μας ανησυχεί...
Ναι, ειδικά σε αυτό το site, η αύξηση της πορνείας μας ανησυχεί...
στα καθεστώτα τυπε που ονειρευεται ο ξηρος (αυτά του υπαρκτου σοσιαλισμου) δεν υπηρχαν 1)αστεγοι, 2)φτωχοι, 3)διαφθορα, 4)πορνεια για εξαγωγή, κλπ
νέα επιτυχία της ελας:
<<συνεληφθη>> ο υπολογιστης απ όπου ανέβασε το βιντεακι ο ξηρος!!!
Δε μιλαω για επανασταση. Εγω εγραψα οτι ο Ξηρος δεν εχει αδικο σε αυτα που λεει. Αν εσυ αλλα διαβαζεις κι αλλα καταλαβενεις, δεν μπορω να κανω κατι.