alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Ναι.Βάζουμε στοιχηματάκι ;;;;;;
Ναι.Βάζουμε στοιχηματάκι ;;;;;;
Για πρωινο σας εχω χαλαρα.Ολομετωπη επιθεση στον Αλεξ.
Φατε τον.
Αυτο τι σχεση εχει?Και μόλις βγήκε Το Πασοκ μετατράπηκε η απιστία στην Υπηρεσία
σε πλημμέλημα ,ενώ ήταν κακούργημα !
Για πρωινο σας εχω χαλαρα.
Προτιμω Αντωνη Κολοκοτρωνη και Αδωνη Καραισκακη.αδωναρα ή αντωναρα ??? πες μας !!!
Βάζουμε στοιχηματάκι ;;;;;;
Προτιμω Αντωνη Κολοκοτρωνη και Αδωνη Καραισκακη.
Γαμάτο βιντεακι!!
Η παραγραφη των κακουργηματων ειναι 20 ετη.θα το χάσεις μαν η 30ετία αφορά την παραγραφή των ποινών στα κακουργήματα
Αυτο τι σχεση εχει?
Η παραγραφη των κακουργηματων ειναι 20 ετη.
Ποιος μιλησε για παραγραφη ποινων, που ειναι ΑΛΛΟ πραγμα?
Παραγραφη ποινης σημαινει οτι εχεις καταδικασθει, και δεν εχεις συλληφθει να εκτισεις ποινη.
Παραγραφη εγκληματος σημαινει οτι δεν εχεις δικασθει ακομη και τρεχει η προθεσμια της παραγραφης. Αυτη ειναι 20ετια. Σε αυτην αναφερομαστε.
Τύπε μου, για το Βαρδή λέει (που χεστήκαμε).
Η Ε.Ο. ΒΜπα μας τελείωσε εκείνη τη νύχτα που <έφαγε> μπαμπέσικα το Θόδωρα, με διπλό χτύπημα μπαζούκας
Ειπα οτι η 20ετια παραγραφης κακουργηματων ισχυει απο το 1951 μεχρι σημερα.Επειδή είπες ότι ο ΠΚ ισχύει από το 1951 .
ΝΑΙ ,αλλά με αλλαγές από το Πασοκ ,για να μην
πιάνονται τα λαμόγια .
Βλεπεις τι καλο παιδι ειμαι?Εγώ αναρωτιέμαι .........
Το 2014 θα φορέσω στολή ;;;;;;;
Αφου δεν διαφωνεις, γιατι θα χασω το στοιχημα?δεν διαφωνώ φίλε μην χάνεις την ψυχραιμία σου
Η παραγραφη των κακουργηματων ειναι 20 ετη.
Ποιος μιλησε για παραγραφη ποινων, που ειναι ΑΛΛΟ πραγμα?
Παραγραφη ποινης σημαινει οτι εχεις καταδικασθει, και δεν εχεις συλληφθει να εκτισεις ποινη.
Παραγραφη εγκληματος σημαινει οτι δεν εχεις δικασθει ακομη και τρεχει η προθεσμιας της παραγραφης. Αυτη ειναι 20ετια. Σε αυτην αναφερομαστε.
Αφου δεν διαφωνεις, γιατι θα χασω το στοιχημα?
Ραβδος εν γωνία, αρα βρεχει. Σορυ αλλά δεν προτιθεμαι να σου απαντησω ξανα σε τιποτα.ρε εδω ο ΛΙΑΠΗΣ που με τα κοινοτικα κονδυλια εκανε "ξενωνες-βιλες" ,προφανως εκανε συσταση εγκληματικης οργανωσης με αλλους μαζι για να τα πετυχει αυτα........
ρε εδω ο τομπουλογλου για να εισπραξει μιζες ,παλι συσταση εγληματικης οργανωσης εκανε με αλλους για να εισπραξει ......
ο παπαγεωργοπουλος τα ιδια εκανε ,και ποσοι αλλοι ακομη.......και ειναι εξω και βοσκουν .....και εσυ μιλας τι προβλεπουν οι νομοι ???και ολοι στελεχη της ΝΔ........
Ορθόν. Ανακαλω.ξαναδές σε ποιόν έκανα την παράθεση φίλε μην χάνεις την ψυχραιμία σου