You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συνεχομενες Καυλες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα GKGR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 35
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Κωλος ωραιο πραμα να τον χυνηςΑυτη ειναι η γλυκα του κωλου.
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΚΩΛΟΓΑΜΙΑΔΩΝ!!!
Συνημμένα
Επισκέπτης
Το καλυτερο θρεντ ανοιξες..και εγω... εχω παρατεταμενες καβλες συνεχομενες το τελευταιο διαστημα και με ενδιαφερει το θρεντ σου!!!!!!!!
Επισκέπτης
Εγω ρε μαγκες απο τη μερα που ο Γιωργακης ανακοινωσε τα νεα μετρα για την οικονομια εχω συνεχεια καυλες. Τον εβλεπα στην TV να ανακοινωνει τα μετρα και τον επαιζα. Η καλυτερη μαλακια που εχω βαρεσει λεμε. Απο τοτε καθε φορα που διαβαζω για περικοπες, μειωσεις φορους καυλωνω.
Ωραιος εισαι,ελα ομως που δεν τα επραξε!!Εγω ρε μαγκες απο τη μερα που ο Γιωργακης ανακοινωσε τα νεα μετρα για την οικονομια εχω συνεχεια καυλες. Τον εβλεπα στην TV να ανακοινωνει τα μετρα και τον επαιζα. Η καλυτερη μαλακια που εχω βαρεσει λεμε. Απο τοτε καθε φορα που διαβαζω για περικοπες, μειωσεις φορους καυλωνω.
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.002
- Πόντοι
- 4.415
εισαι στην αρχη ακομαΡε μαγκες καλησπερα.
Πριν κανενα μηνα ενω εκανα σεξ με την κοπελα μου,μου ειπε οτι ηθελε να την παρω απο κωλο.
Στα 5 χρονια που ειμαστε μαζι,ποτε δεν χρησιμοποιουμε προφυλακτικο.Τελικα ολα καλα.τελειωσα μεσα,βαθεια και βγηκα πεντακαθαρος.Υστερα απο λιγες ωρες παρατηρησα οτι η βαλανος ειχε σκληρυνει ελαφρως και ειχα ενα ειδος παρατεταμενης καυλας το οποιο κρατησε για 10 μερες περιπου.Ενα ειδος ημι-στυσης θα ελεγα.Ενιωθα ολο αυτο το 10ημερο οτι ηθελα συνεχως να πηδαω!
Εντονος ερεθισμος δηλαδη.
Τι μπορει να ηταν?
Οτι εγραψα ηταν απολυτα ειλικρινες και θα ειμαι υποχρεος αν ακουστουν σοβαρες αποψεις.Δεν το θεωρησα σημαντικο να ρωτησω γιατρο.Αν υπαρχει γιατρος αναμεσα μας,ας μας πει την αποψη του.
θα μαθεις
ειναι φυσιολογικο αυτο που επαθες
πας για γαμο μηπως?
απεφυγε το
αυτα
Ωραιος εισαι,ελα ομως που δεν τα επραξε!!
Είδες ωροσκόπιο σήμερα???Για πάρτι σου σήμερα όλο ξύλο χτύπαγα...να προσέχεις...
Μην τρέχουμε σε τίποτα
Οχι δεν πιστευω σε ωροσκοπια φιλε!!Είδες ωροσκόπιο σήμερα???Για πάρτι σου σήμερα όλο ξύλο χτύπαγα...να προσέχεις...
Μην τρέχουμε σε τίποτα
Δηλαδη ολοι οι Λεοντες του κοσμου την ιδια τυχη θα εχουν!!
Αντε μην γαμας το θεμα λοιπον.
Υ.Γ Εγω συνεχομενες καυλες εχω μονο οταν γαμαω η βλεπω ρωσιδες!!!
Οχι δεν πιστευω σε ωροσκοπια φιλε!!
Δηλαδη ολοι οι Λεοντες του κοσμου την ιδια τυχη θα εχουν!!
Αντε μην γαμας το θεμα λοιπον.
Εντάξει ρε...πλάκα κάνω...επειδή βλέπω πως σε πειράζει και φοβάσαι...
Τί ύψος έχεις???
Υψος 1.77Εντάξει ρε...πλάκα κάνω...επειδή βλέπω πως σε πειράζει και φοβάσαι...
Τί ύψος έχεις???
Βαρος 84 κg!!
Υψος 1.77
Βαρος 84 κg!!
Ωραίος!!!
Λιγο παχουλουλης ειμαι ε,σκεφτομαι να αρχισω διαιτα και να χασω καμια 10αρια κιλα!!!
Να αρχίσεις και γρήγορα...