LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
έφαγες καμιά γερή;ηθελα πολυ να παω, αλλα ημουν μουσκεμα κ κομματια για να συρω το πτωμα μου ως εκει γμτ..
Πιασαν τόπο οι ευχές μου;
έφαγες καμιά γερή;ηθελα πολυ να παω, αλλα ημουν μουσκεμα κ κομματια για να συρω το πτωμα μου ως εκει γμτ..
ησουν μουσκεμα??ααααααααααα very wet?
έφαγες καμιά γερή;
Πιασαν τόπο οι ευχές μου;
αθλιοι και οι δυο...Bonus περνει ο Keith γιατι ειναι φρικοπανκοσκουπιδο....χαχαχα μλκ! τον keith και τον maxim ειχα απεναντι μου, πώς να μαι? ^_^
αθλιοι και οι δυο...Bonus περνει ο Keith γιατι ειναι φρικοπανκοσκουπιδο....
ο κιθαριστας Rob Holiday και ο Liam απειρος καλυτεροι..
γκρουπη χοορ....
μπαα μη το λες γερασε ο keith ουτε ταρζανιες ουτε τπτ ηρεμος σαρανταρησε κ σοβαρευτικε ο τυπος χα ! ο κιθαριστας ηταν οντως γαμαουα τρελααθλιοι και οι δυο...Bonus περνει ο Keith γιατι ειναι φρικοπανκοσκουπιδο....
ο κιθαριστας Rob Holiday και ο Liam απειρος καλυτεροι..
γκρουπη χοορ....
μαλλον οι Autechre επαιζαν ειναι δυο τυπακια.ενταξει η μουσικη τους ειναι εγκεφαλικη κατασταση και δεν σηκωνει χορευτικη φαση.ο κιθαριστας τον Prodigy επαιζε μπασο και κιθαρα σε live στον Manson παλιοτερα.για παρασκευη boy ετυχε να πεσει απο εκει ο δρομος μου μετα τους prodigy και ημασταν καπως τραγικοι για μαγαζι με τοσο ιδρωτα πεταξαμε τα t-shirts και πηραμε εκει κατι φανελακια τν prodigy και καναμε μπαμ! αλλα στο bios πολυ βουβο το ακροατηριο σε φαση να τον χαζευει τον τυπο σαν εργο τεχνης κρεμασμενο στν τοιχο ...
http://[URL unfurl="true"]www.tzimakos.gr/perform/various/Petras2010.jpg[/img[/URL]]
Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία του Τζιμάκου με τους Last Drive και τους Deus Ex Machina στο θέατρο Πέτρας.
Η συναυλία αρχικά ήταν να πραγματοποιηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου αλλά επειδή υπήρξαν διαφόρων ειδών... αναποδιές, τελικά έλαβε νέα ημερομηνία. Να σημειώσουμε πως το live διοργανώνεται από το Δίκτυο για τα Κοινωνικά και Πολιτικά Δικαιώματα και ότι η τιμή του εισιτηρίου είναι μόλις 5 ευρώ. Εισιτήρια, μάλιστα, θα προπωλούνται στο Στέκι Μεταναστών στην Τσαμαδού 13 στα Εξάρχεια, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείου τύπου του Φεστιβάλ Πέτρας.
Να επισημάνουμε ότι ο Τζιμάκος έχει να παίξει σε ανοιχτή -με "σκοπό"- συναυλία από τα 90's. Και να ξέρετε ότι υπάρχει λόγος που το κάνει...
Τέλος, να σημειώσουμε ότι τη συναυλία θα ανοίξουν οι 9ΜΜ.
Πηγή: [URL unfurl="true"]http://elliniki-skini.gr[/URL]
[/quote]
To παραθετω ανευ σχολιων.
Πολλά θεματάκια έχει ο χώρος φιλενάδα.Εντελώς ακατάλληλος για liveο χωρος στο πρινσιπαλ πρεπει να εχει ενα θεματακι με τον ηχο βεβαια
Πολλά θεματάκια έχει ο χώρος φιλενάδα.Εντελώς ακατάλληλος για live