Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
από το πρωί είμαι αθήνα... το βράδυ διανυκτερεύω μαλακάσα και αύριο περιμένουμε Metallica
Εγώ δεν θα πάω τελικά λόγω σοβαρού προβλήματος που προέκυψε ,να μας πεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ Τσολιά μου.από το πρωί είμαι αθήνα... το βράδυ διανυκτερεύω μαλακάσα και αύριο περιμένουμε Metallica
κρίμα να χάσεις τέτοιο γεγονός, αλλά θα επιστρέψω και θα γράψω εντυπώσεις.Εγώ δεν θα πάω τελικά λόγω σοβαρού προβλήματος που προέκυψε ,να μας πεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ Τσολιά μου.
από το πρωί είμαι αθήνα... το βράδυ διανυκτερεύω μαλακάσα και αύριο περιμένουμε Metallica
οικτο πια με τους μαλακες..
καθε φορα στο μπουρδελο τη μαλακασα..
θα πηγαινα αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να φαω παλι ολη την ταλαιπωρια...
κλειστε το καραισκακης ΖΩΑ...αλλα ξεχασα,ο νους σας στην κονομα..
παρτε τα παπαρια μου...
οου γιεςτο τερρα τον παιρνει
οου γιες
3 ώρες για να βγούμε στην εθνική μετά την συναυλία των maiden
θα αφήσουμε τα κοκαλάκια μας στην μαλακάσα
ασε ρε. Δεν υπάρχει φορά που να πήγα και να μην τον ήπια. Εντάξει χρειάζεται ένας τέτοιος χώρος αλλά γαμήσου και κάνε κάτι με την πρόσβασηπλακα πλακα η μονη φορα που δεν ταλαιπωρηθηκα ηταν στους tool που ειχα παει με το λεωφορειακι που βαζουνε.
αλλα ξανα-μανα, το χωραφι τον παιρνει
οι μονοι που θα λειπουν απο αυτη τη μαζωξη της εντεχνης θολοκουλοτυρας ειναι οι πυξ-λαξ...θεσσαλονικη θηβαιος μικρουτσικος κουτρας και αφοι κατσιμιχα.
30/6 και 2/7!
ο Θηβαίος ο χυδαίος? Μούρλιαθεσσαλονικη θηβαιος μικρουτσικος κουτρας και αφοι κατσιμιχα.
30/6 και 2/7!
γενικα δε συμφωνω αλλα οκ...οι μονοι που θα λειπουν απο αυτη τη μαζωξη της εντεχνης θολοκουλοτυρας ειναι οι πυξ-λαξ...
δε ψηνονται για μια τελευταια-τελευταια συναυλια??ξερουν αυτοι
υ.γ.ααααα....ναι!θα λειπει και ο κοσμος!
....απο την ταλαιπωρια.
Μεγαλυτερο μπουρδελο (σαν συναυλιακος χωρος) απο τη Μαλακασα δεν υπαρχει.
Σου ευχομαι να περασεις καλα παντως.
ασε ρε. Δεν υπάρχει φορά που να πήγα και να μην τον ήπια. Εντάξει χρειάζεται ένας τέτοιος χώρος αλλά γαμήσου και κάνε κάτι με την πρόσβαση
Ελλήσποντοοοοοοοοοοοοοοοοοςστη χαρα μας πατανε οι κλεφτες.πώς να χαλαστεις με το οτιδηποτε αν εχεις δει τους θεους σου? σιχτιρια.
θεατρο βραχων ftw
Ελλήσποντοοοοοοοοοοοοοοοοος
αχαχαχαχαχα
παλιό αλλά καλό