stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Εσυ δεν θα μπας μπιγκ φορ τυπε?μαζεψε φραγκα και πηγαινε να τους δεις σε κανα φεστιβαλακι στο εξωτερικο
Εσυ δεν θα μπας μπιγκ φορ τυπε?μαζεψε φραγκα και πηγαινε να τους δεις σε κανα φεστιβαλακι στο εξωτερικο
Εσυ δεν θα μπας μπιγκ φορ τυπε?
περισσοτερος κοσμος=πιο πολλες απαιτησεις και οχι αρπακτη που κανουν εδωθες να ακούσεις live το oops i did it again;
σοβαρά τώρα ο Alexi Laiho είναι εξαιρετικός κιθαρίστας.Συμφωνώ αν έχεις τα φράγκα πήγαινε να τους δεις σε κανά από τα φεστιβάλ του εξωτερικού γιατί δεν ξέρω πότε θα τους δεις εδώ
πως θα μπεις τσαμπα?σκεφτομαι για τσαμπα
σεκιουριτας εισαι?πως θα μπεις τσαμπα?
οχι...αν ξερεις καμια τρυπα πες μου γιατι δεν εχω παει ποτε μαλακασασεκιουριτας εισαι?
οχι...αν ξερεις καμια τρυπα πες μου γιατι δεν εχω παει ποτε μαλακασα
μπααα...με εισιτηριο θα παω,δεν ειμαι για επικινδυνες αποστολεςδεν με πειθεις,απλα ακολουθα αυτους που εχουν μεινει απεξω καποιο καλο παιδι θα κανει την αρχη
Γαμαει ο τυπος! Οντως δεν ξερω καν ποτε θα ρθουν εδω!θες να ακούσεις live το oops i did it again;
σοβαρά τώρα ο Alexi Laiho είναι εξαιρετικός κιθαρίστας.Συμφωνώ αν έχεις τα φράγκα πήγαινε να τους δεις σε κανά από τα φεστιβάλ του εξωτερικού γιατί δεν ξέρω πότε θα τους δεις εδώ
Livadia Fest
Σάββατο 17 Ιουλίου 2010, Ανοικτό Θέατρο Κρύας, Είσοδος 12 Ευρώ.
Το line up φέτος είναι:
-Rotting Christ (Βlack Metal / Athens)
-Mass Infection (Death Metal / Livadeia)
-Terrordrome (Death Metal / Thessaloniki)
-Malicious Silence (Death Metal / Lamia)
-Simple Disorder (Death Metal / Livadeia)
-Armageddon (Black Metal / Larissa)
ο χώρος
σουβλακομπυροκαφριλοκατάσταση λέμεεεε.........
Ακούσατε τίποτα για ακύρωση συναυλίας την Πέμπτη 24 Ιουνίου στο Τerra vibe?
Metallica,Megadeth,Slayer και Αnthrax...all together..μην ξεχνιόμαστε.
Γιατί να ακυρωθεί?Όχι..κανονικά γίνεται!Ακούσατε τίποτα για ακύρωση συναυλίας την Πέμπτη 24 Ιουνίου στο Τerra vibe?
Metallica,Megadeth,Slayer και Αnthrax...all together..μην ξεχνιόμαστε.
Γιατί να ακυρωθεί?Όχι..κανονικά γίνεται!