Νέα

Συναυλίες!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Μηνύματα
2.577
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
:rockon:πανακριβα ναι......αλλα εμπειρια ζωης φιλοι μου....με αυτους μεγαλωσαμε και τους αγαπαμε αν και ''χαλασαν'' λιγο καποιοι..(metallica)....θα ειμαι μεσα!!!!!!!! :rockon:
 

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Μηνύματα
9.251
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
http://[URL unfurl="true"]www.spectraliquid.com/Newsletter/blast_web.jpg[/img[/URL]]

Spectraliquid presents:

[B][SIZE="4"]THE BLAST!
Παρασκευή 16.04.10 @ ΜΥΓΑ

feat. BONG-RA (NL) / CARDOPUSHER (VE) / MIMETIC (FR) / HECQ (DE)
+ MOBTHROW (GR) / NUFF (GR)[/SIZE][/B]

H Spectraliquid, μετά από έναν ολόκληρο χρόνο απουσίας από τα συναυλιακά δρώμενα και γιορτάζοντας την είσοδο της στο 3ο έτος ζωής του label, διοργανώνει ένα μοναδικό event.



[IMG]http://userserve-ak.last.fm/serve/252/3825586.jpg
Bong-Ra: O βασιλιάς του breakcore δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Όταν πριν τρία χρόνια κατεδάφιζε τη σκηνή του BIOS και δημιουργούσε ηχητικούς οργασμούς στα περίπου 300 άτομα που στριμώχνονταν για μια θέση στο υπόγειο, όλοι αναρωτιούνταν αν θα ξαναγίνει ποτέ ξανά τέτοια συναυλία. Η απάντηση είναι ‘ναι’. Μόνο που έπρεπε να συμβεί από τον ίδιο για άλλη μια φορά. Με ένα καινούριο album στα σκαριά, έχοντας πραγματοποιήσει συνεργασίες με ονόματα-κολλοσούς (βλ. Venetian Snares), έχοντας διατελέσει επίτιμος προσκεκλημένος του ίδιου του John Peel στη θρυλική ραδιοφωνική του εκπομπή και κουβαλώντας ένα μεγάλο αριθμό σημαντικών κυκλοφοριών, ο Jason Kohnen είναι έτοιμος για άλλο ένα μοναδικό show στην Αθήνα μετά από αμέτρητες συναυλίες σε μερικά από τα μεγαλύτερα festivals του κόσμου. Breakcore, metal, gabba, jazz, rave ή jungle, όλα αναμεμιγμένα μοναδικά υπό το ξεχωριστό, σκληροπυρηνικό και αβυσσαλέο ηχητικό τέρας που ακούει στο όνομα Bong-Ra. Άλλωστε, ποιός δε θέλει να ακούσει για άλλη μια φορά Slayer με ακατάπαυστα breaks και λυσσασμένες ηλεκτρονικές μπασσογραμμές;
www.myspace.com/teambongra]http://www.myspace.com/teambongra[/url]

http://[URL unfurl="true"]www.terminaldusk.com/images/artists/cardopusher_260x260.jpg[/img[/URL]]
[B]Cardopusher:[/B] Μόλις μέσα σε λίγα χρόνια, ο Luis Garban ή Cardopusher από τη Βενεζουέλα (και πλέον μόνιμος κάτοικος της Βαρκελώνης) κατάφερε να καταξιωθεί ως ένα από τα πιο δυνατά νέα ονόματα στον ήδη κορεσμένο ήχο της breakcore σκηνής. Συνδυάζοντας εκπληκτικά τις ragga καταβολές του με amen breaks και βαριά μπάσσα, δημιούργησε τον απόλυτα δικό του ήχο. Κυκλοφορώντας τον πρώτο dubstep δίσκο του στη Spectraliquid το 2008 και αρκετούς ακόμα στη συνέχεια σε εταιρείες όπως η Ad Noiseam, η Μurder Channel αλλά και η Hyperdub (εταιρεία του Burial), o Cardo είναι ένας καλλιτέχνης με αστείρευτη δημιουργικότητα και είναι έτοιμος να καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμα του.
[url=http://[URL unfurl="true"]www.myspace.com/cardopusher]http://www.myspace.com/cardopusher[/url[/URL]]


[IMG]http://[URL unfurl="true"]www.aliodie.com/images/artists/Mimetic.jpg[/img[/URL]]
[B]Mimetic:[/B] Τα λόγια περιττεύουν.  Drummer των cult Von Magnet, κλασικά εκπαιδευμένος σε ορχηστρικά κρουστά, συνθέτης για ταινίες, installations, video art και χορογραφίες, ο πολυβραβευμένος Γάλλος Jerome Soudan, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα με το project του Mimetic. Η ποιότητα των έργων του ως επένδυση σε κάθε είδους εικαστική τέχνη σε συνδυασμό με τo σκληρό industrial των Mimetic, καθιστούν τον Jerome ως έναν από τους πιο πολύπλευρους μουσικούς της πειραματικής ηλεκτρονικής μουσικής. Οι κυκλοφορίες του στην Ant-Zen, τη Hands, τη Thisco και τη Spectre αλλά και τα φοβερά side-projects του (Wai-Pi-Wai με τον Ah-Cama Sotz), αποδεικνύουν το μεγάλο εύρος του κ. Soudan. Ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό show από έναν από τους καλύτερους του είδους.
[url=http://[URL unfurl="true"]www.myspace.com/mimetic]http://www.myspace.com/mimetic[/url[/URL]]



[IMG]http://[URL unfurl="true"]www.ambientrecords.co.uk/images/hecq.jpg[/img[/URL]]
Ο Ben Lukas Boysen (ή Hecq) αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ονόματα στο roster της Γερμανικής Hymen. Μέσα σε λίγα μόνο χρόνια, ο Hecq κυκλοφόρησε μερικά από τα καλύτερα albums που έχει να επιδείξει η IDM ενώ, αντλώντας επιρροές από τη δουλειά του ως sound designer, σύντομα στράφηκε και σε ορχηστρικές φόρμες. Σήμερα, έχοντας φτιάξει μουσική για εταιρείες όπως η Nike, το MTV και η Sony και έχοντας συνεργαστεί με κορυφαίες ομάδες motion design, o Ben επεκτείνει τον ήχο του και σε σκληρές dubstep/ darkstep φόρμες. Τρανά παραδείγματα αποτελούν τα remixes που έκανε για τους αδυσώπητους Broken Note αλλά και η συνεργασία του με τον Exillon. Όσοι περιμένουν απλά ένα ambient set, ας δουν μερικά videos από τις γεμάτες αδρεναλίνη εμφανίσεις του Hecq στα πρόσφατα Maschinenfest και Planet Myer Day και θα πειστούν ότι οι διαθέσεις του είναι πολύ άγριες.
[url=http://[URL unfurl="true"]www.myspace.com/hecq]http://www.myspace.com/hecq[/url[/URL]]



[IMG]http://[URL unfurl="true"]www.spectraliquid.com/images/mobthrow_main2.jpg[/img[/URL]]
[B]Mobthrow:[/B] Γνωστός και μη εξαιρετέος ως συν-ιδρυτής της Spectraliquid αλλά και για τις κυκλοφορίες τους στην ίδια εταιρεία όπως και τις συμμετοχές του σε άλλες (Aentitainment). Το πιο σκληρό dubstep/breakstep όνομα της εγχώριας σκηνής, που ήδη έχει προκαλέσει μεγάλο θόρυβο γύρω από το όνομα του στην παγκόσμια σκηνή.  Όποιος έχει παρευρεθεί σε ένα από τα live shows του Mobthrow, ξέρει καλά τι να περιμένει: σκοτεινά και υπέρμετρα βαριά μπάσα, χαοτικά snares και μια ιδιαίτερη industrial αισθητική που κατορθώνει να γεννήσει αισθήματα θαυμασμού σε οπαδούς τόσο των breaks όσο και του noise. 
[url=http://[URL unfurl="true"]www.myspace.com/mobthrow]http://www.myspace.com/mobthrow[/url[/URL]]


[IMG]http://2.bp.blogspot.com/_JEScOC_29S4/Se-OJ3l16CI/AAAAAAAAAKc/K5nO-bdV9JE/s400/l_19f51d120738a712b9ac72dc6a88fed6.jpg
Nuff: Ένας από τους βασικότερους συντελεστές της ομάδας Pony Licks από τη Θεσσαλονίκη, γνωστής για τα εξαιρετικά drum’n’bass/jungle και dubstep events της που πλέον επεκτείνονται και στην πρωτεύουσα. Έχοντας πολυετή πείρα ως dj και μιξάροντας άριστα την αγαπημένη του μουσική, ο Nuff αποτελεί την ιδανική επιλογή για ένα τέτοιο event.
www.myspace.com/ffun]http://www.myspace.com/ffun[/url]





Ώρα Έναρξης: 21.00 αυστηρά
Τοποθεσία: ΜΥΓΑ (Αισώπου & Μίκωνος 13, Ψυρρή)
Ημερομηνία: Παρασκευή 16 Απριλίου 2010
Είσοδος: 15 EUR




  • Ο χώρος διαθέτει άριστο εξαερισμό και καταπληκτικό ηχοσύστημα και έχει χωρητικότητα 500 ατόμων.
  • Θα υπάρχουν video art projections σε όλη τη διάρκεια του event ενώ το set του Mimetic θα συνοδεύσει ο προσωπικός του vj.
  • Θα υπάρχει merchandise booth της Spectraliquid με κυκλοφορίες της εταιρείας, των καλλιτεχνών, tshirts και πολλά ακόμα.
  • Τα live θα αρχίσουν αυστηρά στην προκαθορισμένη ώρα. Συγκεκριμένο timetable θα ανακοινωθεί εντός των ημερών.
  • Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις, επικοινωνείτε μαζί μας στα: www.spectraliquid.com]http://www.spectraliquid.com[/url], www.myspace.com/spectraliquid]http://www.myspace.com/spectraliquid[/url], spectraliquid@gmail.com

 

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Μηνύματα
6.028
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Σημερα! 15 Ευρωπουλα!


 

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Μηνύματα
3.379
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Συναυλία στη μνήμη του Νίκου Ξυλούρη την Κυριακή στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ
Η συναυλία ξεκινά στις 7 το απόγευμα και η είσοδος είναι ελεύθερη.
21-02-10
 

Επισκέπτης
Το βρηκα.....
 

Συνημμένα

  • 85q_TheOppressed.jpg
    85q_TheOppressed.jpg
    67,1 KB · Εμφανίσεις: 17

Επισκέπτης
ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

The Oppressed. Όπως δηλώνει και το όνομα, η ζωή ήταν σκληρή στην Ουαλία τη δεκαετία του ΄80. Ήταν μια εποχή που η skinhead κουλτουρα είχε αναγεννηθεί απο τις στάχτες της, αυτή τη φορά όχι με κέντρο τη ska και τη reggae, αλλά με ενα νέο μουσικό κίνημα που στιγμάτισε τη δεκαετία, το Oi! . Το κοινό στις συναυλίες είχε ελαφρώς αλλάξει και πλέον δεν διέφερε σε τίποτα με το συγκρότημα στη σκηνή. Ετσι, πολλοί νέοι αλλά και πάρα πολλοί πιτσιρικαδες, επηρεασμένοι και από την νοοτροπία του 'αν μπορεί αυτός, μπορώ και εγώ' του punk rock, ξεκίνησαν να φτιάχνουν τις δικές του μπάντες. Ο Roddy (vocals), η κυρίαρχη μορφή στους Oppressed, κατέληξε σε αυτούς να παίζει κιθάρα, αφού πρόσφατα είχε βγει απο τη φυλακή για καποια παραπτώματα βίας και έφερε μαζί και τον αδερφό του. Σύντομα ανέλαβε και τα φωνητικά και δημιούργησε τους Oppressed που ηχογράφησαν και έμειναν στην ιστορία. Για 4 χρόνια έπαιζαν στην Ουαλία και την Αγγλία σε μια περίοδο που το Oi! πέρναγε τη χειροτερη κρίση στην πορεία του, με τα media της εποχής να το έχουν θάψει τελείως. Το Oi! είχε καταντήσει κόκκινο πανί, οι συναυλίες ήταν λίγες και σχεδόν πάντα τέλειωναν βιαια, είτε για ποδοσφαιρικούς λόγους, είτε γιατί πολύ απλά όλες οι υποκουλτούρες, punks, skins, teds, rockers, ήταν σε πόλεμο μεταξύ τους. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που πολλές μπάντες όπως και οι Oppressed αποφάσισαν να τα παρατήσουν. Την πρώτη φορα.
Ο Roddy στη συνέχεια, με την αποζημίωση που έλαβε από την ασφάλεια για ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, έφτιαξε την Oi! Records και τη SKA Records, που ανέδειξαν πολλές καινούριες μικρές μπάντες στην Αγγλία. Με το moto 'Bands wanted. Neither Red, Nor Racist' σε μουσικά περιοδικά της εποχής ήρθε σε επαφή με μπάντες όπως οι Glory, οι Magnificent, οι Society's Rejects και οι Condemned 84, τις οποίες και βοήθησε στα πρώτα τους βήματα. Όλα αυτά μέχρι το σημείο που τα παράτησε όλα για να επικεντρωθεί στην οικογένεια του και στο νεογέννητο γιο του.
Η πρώτη επανένωση των Oppressed έγινε το 1994 για την προώθηση του S.H.A.R.P. στην Αγγλία, σε μια προσπάθεια να απαλλαχθεί η σκηνή από την πολιτική και το ρατσιμό.
Έκτοτε οι Oppressed, με διαφορες ενδιάμεσες περιόδους αδράνειας, έχουν παίξει σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες και μεγάλα φεστιβάλ ανά τον κόσμο. Στις 13 Μαρτίου 2010 το S.U.C. με πολλή υπερηφάνια παρουσιάζει μια συναυλία στο αυθεντικό πνεύμα που ακόμα κουβαλάει το Oi! πάνω του απο το '80, με τους BootStroke και τους  Jungle Fever να ανοίγουν για τους Oppressed στο ιστορικό ΑΝ Club της Πρωτεύουσας!

 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
Στην Ελλάδα θα έρθουν για μία και μοναδική συναυλία οι Αerosmith! Όπως αποκαλύπτει το e-rock.gr, το διάσημο συγκρότημα περιέλαβε και τη χώρα μας στην "Cocked, Loaded, Ready To Rock Tour 2010"!
Η περιοδεία τους ξεκινά από τη Σουηδία στις 10 Ιουνίου, ενώ στην Ελλάδα θα… κατηφορίσουν στις 20 Ιουνίου.
Οι Aerosmith θα εμφανιστούν για μία και μοναδική βραδιά στο OAKA, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες.

[move] :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:[/move]
 

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Μηνύματα
977
Like
0
Πόντοι
6
σταθερη αξια αν και λιγακι ηλικιωμενοι πια.αν και δεν πολυακουω το είδος σε live,μπορούν να σε διαλύσουν κυριολεκτικά :rockon: :rockon:
 

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Μηνύματα
1.097
Like
0
Πόντοι
16
Η2Ο τον απριλιο και bouncing souls το μαιο...τσεκαρετε...
 

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Μηνύματα
1.076
Like
0
Πόντοι
16
4 Ιουνιου σαλονικα DJ set απο pendulum με καλο εισιτηριο 10 γιουρα...αλλα η μαλακια ειναι οτι δεν θα παιξουν live σαν μπαντα οπως εχουν κανει στο εξωτερικο. και αυριο Ian Brown(Stone Roses)
τωρα οσο αφορα το Sonicsphere..εχω δει Slayer το 1996 Megadeth 1997 kai Metallica το 1998...και μετα απο μπινελικια που εχω χοσει στην DIDI για τις σκατα διοργανωσεις δεν τα ξανακουμπαω στον Λωρη και στο χωραφι του(μαλακασα)...να τρωω ποδαροδρομο χιλιομετρων και να τρωω στην μαπα χωμα και ουρες για μπυρες και κατουρημα...ααα ξεχασα ερχονται Rammstein
 

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Μηνύματα
1.052
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
και μετα απο μπινελικια που εχω χοσει στην DIDI για τις σκατα διοργανωσεις δεν τα ξανακουμπαω στον Λωρη και στο χωραφι του(μαλακασα)...να τρωω ποδαροδρομο χιλιομετρων και να τρωω στην μαπα χωμα και ουρες για μπυρες και κατουρημα...
το κανονικο επιθετο του Λωρη ειναι Λωριδας!!! :2funny: :2funny: :2funny:
και πλουτισε γραφοντας πειρατικες κασετες
 

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Μηνύματα
2.511
Like
0
Πόντοι
16
οι aerosmith με ποιον τραγουδιστη ερχονται ?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom