You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
...κάποιοι πήγαν κι έδωσαν 300 ευρω για τη ΝΕΡΟΣΟΥΠΑ που ονομάζεται U2...τους αφιερώνω το βιντεάκι του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ROCK SHOW του ΠΛΑΝΗΤΗ. KISS DETROIT ROCK CITY, από το New Orleans Voodoo Festival (31/10/09), μπροστά σε 60.000 κόσμο...Απολαύστε και τα Βεγγαλικά στο τέλος...What a show!!
pinkmartini20
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Επισκέπτης
.....στο Μεγαρο Μουσικης στις 19 Νοεμβριου ενας θρυλος της τζαζ κιθαρας ο Al Di Meola
Επισκέπτης
Κόλαση στο gagarin Παρασκευή και Σάββατο με τους Sonics.
Ησουν μεσα ρε μαγκα, μπραβο σου. Πολυ θα ηθελα να τους δω, αλλα γαμω την αφραγκια μου γαμω
Επισκέπτης
θα παει κανεις isis στις 22 νοεμβρη?
pinkmartini20
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Φίλε είναι γεγονός ότι οι συναυλίες στη χώρα μας είναι ακριβές,όπως όλα νομίζω.Ησουν μεσα ρε μαγκα, μπραβο σου. Πολυ θα ηθελα να τους δω, αλλα γαμω την αφραγκια μου γαμω
Άς ελπίσουμε να έρθουν του χρόνου να τους δεις.
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.189
- Πόντοι
- 506
Για την Μπιγιονσέ δεν θα μας πει κανείς?
Τι να σου πούνε ρε φίλε?? Ότι παρέλασε πάλι όλη η πατσαβουροτσουλαρία της Ελληνικής showbiz μαζί με τον παπάρα τον Κωστόπουλο??
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.189
- Πόντοι
- 506
...Μερικά ΤΣΟΥΛΑΚΙΑ νόμιζαν πως έγιναν καλλιτέχνιδες, επειδή έδειξαν λίγο κωλαράκι και πούλησαν μερικούς δίσκους.
Μαθήματα από τον 58χρονο Paul Stanley που πετάει πάνω από 90.000 κόσμο. Quebec, Καναδάς 7/09...KISS: LOVEGUN
Μαθήματα από τον 58χρονο Paul Stanley που πετάει πάνω από 90.000 κόσμο. Quebec, Καναδάς 7/09...KISS: LOVEGUN
.....στο Μεγαρο Μουσικης στις 19 Νοεμβριου ενας θρυλος της τζαζ κιθαρας ο Al Di Meola .........τα σχολια περιττα........για εισιτηρια δειτε www.megaron.gr..............................
Και στις 15.12.09 ένας άλλος μεγάλος κιθαρίστας-άλλης βέβαια σχολής αλλά εξίσου καταπληκτικός-ο Joe Bonamassa
http://www.rocking.gr/livedates-info3773.php
Line up :
STAR CHILDREN
SPACE ODYSSEY
CYDELIX
N-IGMA
JOHN (NETMAC)
the party will take place at GOYA club,Psyrri on 12 December hosted by UnitedFront Team!!
Entrance : 15euros + Drink !
Not to be Missed!! Be there !!!
please also check our Website and our YouTube channels in the Group's Info/Contact Info!!
Thank u all for your support!
STAR CHILDREN
SPACE ODYSSEY
CYDELIX
N-IGMA
JOHN (NETMAC)
the party will take place at GOYA club,Psyrri on 12 December hosted by UnitedFront Team!!
Entrance : 15euros + Drink !
Not to be Missed!! Be there !!!
please also check our Website and our YouTube channels in the Group's Info/Contact Info!!
Thank u all for your support!
Behemoth in Greece
03/09 - Thessaloniki - Eightball
03/10 - Athens - An Club
Mar 9 2010
Eightball Thessaloniki
Mar 10 2010
An Club Athens
03/09 - Thessaloniki - Eightball
03/10 - Athens - An Club
Mar 9 2010
Eightball Thessaloniki
Mar 10 2010
An Club Athens
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
κάτι πήρε το αυτί για πολύωρη συναυλία περί το μάιο του 2010(δε ξέρω πού,πιθανόν ΟΑΚΑ ή terravibe) ταυτόχρονα metallica-anthrax-megadeth-slayer.Αυτή η τετράδα θα κάνει touring σεόλα τα βλακάνια και την ανατολική ευρώπη γενικώς....
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
κάτι πήρε το αυτί για πολύωρη συναυλία περί το μάιο του 2010(δε ξέρω πού,πιθανόν ΟΑΚΑ ή terravibe) ταυτόχρονα metallica-anthrax-megadeth-slayer.Αυτή η τετράδα θα κάνει touring σεόλα τα βλακάνια και την ανατολική ευρώπη γενικώς....
εσένα όλο κάτι παίρνει το αυτί σου και πάμε και στηνόμαστε τσάμπα στις συναυλίες
Επισκέπτης
ειναι στο πλαισιο αναβιωσης του thrash metal...μακαρι να'ρθουν κι απο'δωκάτι πήρε το αυτί για πολύωρη συναυλία περί το μάιο του 2010(δε ξέρω πού,πιθανόν ΟΑΚΑ ή terravibe) ταυτόχρονα metallica-anthrax-megadeth-slayer.Αυτή η τετράδα θα κάνει touring σεόλα τα βλακάνια και την ανατολική ευρώπη γενικώς....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις