Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.861
- Πόντοι
- 10.411
Το γράφουν στο μπροστινό φύλλοΔεν νομίζω να εννοούσαν αυτό ,απλά συνέδεσαν το συγκρότημα με το τραγούδι .
Το γράφουν στο μπροστινό φύλλοΔεν νομίζω να εννοούσαν αυτό ,απλά συνέδεσαν το συγκρότημα με το τραγούδι .
Βρήκα το επίμαχο εξώφυλλο και αφού επιβεβαιώνεις ότι το τραγούδι αυτό δεν ακούσθηκε στην συναυλία τότε έχεις δίκιο.Το γράφουν στο μπροστινό φύλλο
Τυπε, έβαλαν και δάχτυλα μην σου πω...Τι τρελοκομείο είναι αυτό;
Όσοι προλάβαν...θα έβαλαν χέρι στην κωλάρα της
Ήμουν εκεί.Τι τρελοκομείο είναι αυτό;
Όσοι προλάβαν...θα έβαλαν χέρι στην κωλάρα της
Ήμουν εκεί.
Τρέλα καυλιαρα γυναίκα, πριν έλεγε στον κόσμο ότι πρέπει να είμαστε αγαπημένοι και ελεύθεροι.
Μετά κατέβηκε κάτω από την σκηνή και σε λίγο ξεκίνησε να κάνει stage diving.
Φορούσε φουλ εφαρμοστο παντελόνι, έχει κωλαρα, αλλά με χάλασε η βρακα που φορούσε.
Επίσης ήταν λίγο αξυριστη στη μασχάλη..
Όχι τύπε, γιατί ποτέ δεν κάθομαι μπροστά σε συναυλίες.Έπιασες κι εσύ τύπε;
Όχι τύπε, γιατί ποτέ δεν κάθομαι μπροστά σε συναυλίες.
Βαρετοί λίγο , οι underground youth ήταν καλοί...Τύποι, ήρθε κανένας σήμερα;
ALLAH-LAS | Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Η «Τεχνόπολη» Δήμου Αθηναίων αποτελεί σήμερα σημείο συνάντησης πολιτιστικών εκδηλώσεων, αναβαθμίζοντας μια ιστορική περιοχή της πρωτεύουσας. Εκδηλώσεις στην Αθήνα, Ενοικίαση Χώρου...athens-technopolis.gr
Εγώ τους απόλαυσα αρκετά. Οι UY μου φάνηκαν λιγάκι υποτονικοι.Βαρετοί λίγο , οι underground youth ήταν καλοί...
Από αύριο κυκλοφορούν τα εισιτήρια !! Βλέπω να γίνεται sold out η συναυλία πολύ γρήγορα
ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ RAMMSTEIN
Μετά τη διαβεβαίωση δια στόματος του Πρωθυπουργού ότι οι εργασίες αντικατάστασης των πάνελς του περίφημου πλέον σκέπαστρου του Καλατράβα θα ...www.rockmachine.gr