Επισκέπτης
Alitiz γαμαει αδελφι,ολα τα Ελληνοπουλα πανε πριμα εκει στη ξενιτια και κανουν καριερα16 Noeμβρη στο ΑΝ ο Alitiz
Θα γινει χαμος
Alitiz γαμαει αδελφι,ολα τα Ελληνοπουλα πανε πριμα εκει στη ξενιτια και κανουν καριερα16 Noeμβρη στο ΑΝ ο Alitiz
Θα γινει χαμος
Alitiz γαμαει αδελφι,ολα τα Ελληνοπουλα πανε πριμα εκει στη ξενιτια και κανουν καριερα
Τους βλεπω απο μεσα δεκαετιας 90,τους εχω δει μεχρι και σε ενα μπαρ στα καλυβια που ο Αργυρης ηταν λιωμα απο τα ζαμπον,καθε χρονο παραμονη Χριστουγεννων μαζι την κανουμε,εχει γινει θεσμος πλεον,τα τελευταια χρονια που εχει μπλεξει με τις δισκγραφικες την εχει "δει"λιγο αλλα δεν γαμιετε μαζι γερασαμε,κρατα θεση θα ειμαι εκει,στο καγκελο αριστερα στο μπαρ.13 οκτωμβρη γκαγκαριν NIGHTSTALKER
Ειμαι τρελος φαν και δεν κανω πλακα,ειδικα το βιντεο κλιπ που ειναι με τους Γεωργιανους σε κελι γκρο πλαν και τρωνε μπουτια κοτοπουλο γαμαειΨηνεσε για Aliriz ? Να πουμε και του Λακη του 33 να ερθει να γινει χαμος ? Θα του κανω εγω τα εισητηρια.
16 Noeμβρη στο ΑΝ ο Alitiz
Θα γινει χαμος
ε?
χαμος το Σάββατο...........
πώς και δεν εχει αναφερθει ακομα η συναυλια των DM???
10/05/2013
εισιτηρια απο αυριο
τιμες: 30-40-50-125
"Με χρονοκαθυστέρηση η συναυλία που μας είχε αφήσει κόκαλο το 2009 όταν ανακοινώθηκε λίγο πριν το live ότι είχε πρόβλημα υγείας ο Dave Gahan και οι Depeche Mode δεν θα παίξουν θα συνεχιστεί 4 χρόνια μετά στις 10/5/2013 στο TerraVibe. Mαζί με το νέο άλμπουμ που αναμένεται την άνοιξη του 2013. Η περιοδεία θα έχει δεύτερο σταθμό την Αθήνα και θα διαρκέσει μέχρι το καλοκαίρι του 2014. Καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει...
Αύριο θα γίνει συνέντευξη τύπου στο Παρίσι σχετικά με την περιοδεία τους η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω internet στις 14.30 (ελληνική ώρα) με live streaming από το επίσημο site του γκρουπ ενώ θα δέχονται ερωτήσεις μέσω ΥouΤube με το tag askdepechemode. Τρελό promo για την πρώτη περιοδεία μετά από 4 χρόνια και οι φωτογραφίες τους ήδη έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο. Έχουν κάνει ειδική σελίδα για την παγκόσμια περιοδεία 2013-2014 στο Facebook όπου ανεβάζουν teasers και φωτογραφίες και καλούν όλους του φαν να παρακολουθήσουν ζωντανά την συνέντευξη τύπου."
Πηγαμε με Paralimnio προχτες στον Alitiz,μιλαμε για την συναυλια της δεκαετιας,ο Paralimniow εγινε κομματια και τον πηγα με το παπι στον σταθμο Λαρισης να παρει το τρενο για το χωριο γιατι την αλλη μερα επρεπε να παει να μαζεψει ελιες .16 Noeμβρη στο ΑΝ ο Alitiz
Θα γινει χαμος
Αυτός οSandovalYeung, τι παίχτης; Φοβερό show!
Κι ο Vincent, βέβαια, άψογος στο front, για τον Trey τα πολλά λόγια είναι φτώχεια...