Νέα

Συνάντηση υποστηρικτών των FKK!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα capten-fos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

capten-fos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αν δεν έβαλα το παρών θέμα στη σωστή ενότητα παρακαλώ να το μεταφέρουν οι συντονιστές.

Καταρχάς λέω κάπου τον Δεκέμβρη να κάνουμε ενα συμπόσιο σε μια Γερμανική μπυραρία στην Αθήνα  ώστε να ανταλλάξουμε ιστορίες μας με όργια σε Γερμανικά ιδρύματα αλλά και πως να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε και στη πατρίδα μας να γίνει ενα FKK.Δεκτοί εκτός απο τους θαυμαστές των FKK  γίνονται και οι φίλοι της Ολλανδίας.

Πάντως αυτοί που θα εισχωρήσουν στο σκληρο πυρήνα μας{δηλαδή όχι απλά μέλη}θα πρέπει να φέρουν και καμιά παντόφλα ή ρόμπαα απο την επίσκεψη τους στα ιδρύματα.Η τουλάχιστον μια κάρτα. :2funny:

Αυτά για την ώρα!

OLYRET

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ΦΟΒΕΡΗ ΙΔΕΑ.... ΤΟ ΞΕΚΙΝΑΜΕ

OP
OP
C

capten-fos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΦΟΒΕΡΗ ΙΔΕΑ.... ΤΟ ΞΕΚΙΝΑΜΕ

Δυστυχώς φίλε δεν δείχνουν και πολύ ζήλο τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ.

Υποψιάζομαι οτι τα μέλη που πάνε Γερμανία και παράλληλα ποστάρουν εδώ μάλλον είναι παντρεμένοι με παιδιά ή έχουν ελληνίδα γκόμενα και δεν γουστάρουν να ...καρφωθούν. :headbang:

Πάντως όσοι θέλουν να κάνουμε λέσχη υποστηρικτών Fkk άς ποστάρουν.

docker

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
θα διοργανωνουμε και FKK tours τα Σ-Κ; :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:;

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αυτο και αν δεν ειναι κακη ιδεα !!!!!!!!  :rockon:  :rockon:  :rockon:

OP
OP
C

capten-fos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
θα διοργανωνουμε και FKK tours τα Σ-Κ; :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:;

Και αυτή η ιδέα όντως δεν είναι καθόλου άσχημη.Μάλιστα αμα συγκεντρώσουμε εναν καλό αριθμό συμπολεμιστών θα μπορούμε να εξασφαλίσουμε και καλές τιμές και υπηρεσίες. :sunglasses:
Οπως πάνε μέλη μιας ποδοσφαιρικής ομάδας στο εξωτερικό για να υποστηρίξουν την πολυαγαπημένη τους ομάδα έτσι και μεις να οργανωθούμε ώστε να παίξουμε μπάλα και γενικότερα να απολαυσουμε την φιλοσοφία των fkk.
Πάντως να κάνουμε και κίνημα ώστε να προωθήσουμε και την ίδρυση fkk στην Ελλάδα μας και ποιος ξέρει ίσως ...να γίνουμε και μεις επιχειρηματίες fkk. :)

Προτεινόμενες ημερομηνίς είναι είτε 4 με 5 Δεκεμβρίου είτε 18 με 19.Το πρώτο μας μέρος της συνάντησης να είναι μια Γερμανική μπυραρία[π.χ.Οκτόμπερφεστ}στην Αγια Παρασκευή ή σε κάποιο άλλο εστιατόριο/μπαράκι  ή στο κέντρο της Αθήνας ή στο Mall.

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
αν κανονισετε ταξιδακι ειμαι μεσα!!!

giorgio33

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
27
Πόντοι
1
μακαρι να μπορουσα να ερχομαι αλλα μενω σε νησι...

docker

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
Και σε ποια περιοχή θα γινει η συνάντηση;

arkoudiarhs

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
1
συναγωνιστες και εγω μεσα ειμαι!!!επισκεφτικα πρωτη φορα τον οκτωμβριο ενα τετοιο ιδρυμα στο ντυσελντορφ και πλεον ειμαι fun!!  το καλυτερο ομως ειναι οτι τον γεναρη 8α ειμαι γερμανια και 7 εβδομαδες οποτε αντιλαμβανεστε τι εχει να γινει :fuck2: :fuck2: :knockinb: :humple :2on1: :2funny: :2funny: :2funny:g: :boobies: :tits2: :fuck1: :fuck1: :tits: :tits: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_3:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Ας κάνουμε ένα γαμημένο σύλλογο να μοιραζόμαστε εμπειρίες πληροφορίες και τα συναφή...Εδώ έχουν φτιάξει σύλλογο κάτι κυράτσες για την υποστήριξη του δάκου της ελιάς!!!!!

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Ας κάνουμε ένα γαμημένο σύλλογο να μοιραζόμαστε εμπειρίες πληροφορίες και τα συναφή...Εδώ έχουν φτιάξει σύλλογο κάτι κυράτσες για την υποστήριξη του δάκου της ελιάς!!!!!

μαζί σου  εγώ με έτερο συνάδελφο από εδώ και κάποιους άλλους με πολύ μεγαλύτερη πήρα από fkk ετοιμαζόμαστε για 3 σερί χρόνο να πάμε

drjeckil

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα.τελος του μηνα θα ειμαι βερολινο για δουλειες,φυσικα και θα επισκεφτω το Αρτεμις αλλα επειδη εχω ξαναπαει και θελω να δω και κατι αλλο βρηκα στο ιντερνετ το fkk ''la folie'' εχει παει κανενας να μου πει εντυπωσεις?

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
Αν δεν έβαλα το παρών θέμα στη σωστή ενότητα παρακαλώ να το μεταφέρουν οι συντονιστές.

Καταρχάς λέω κάπου τον Δεκέμβρη να κάνουμε ενα συμπόσιο σε μια Γερμανική μπυραρία στην Αθήνα  ώστε να ανταλλάξουμε ιστορίες μας με όργια σε Γερμανικά ιδρύματα αλλά και πως να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε και στη πατρίδα μας να γίνει ενα FKK.Δεκτοί εκτός απο τους θαυμαστές των FKK  γίνονται και οι φίλοι της Ολλανδίας.

Πάντως αυτοί που θα εισχωρήσουν στο σκληρο πυρήνα μας{δηλαδή όχι απλά μέλη}θα πρέπει να φέρουν και καμιά παντόφλα ή ρόμπαα απο την επίσκεψη τους στα ιδρύματα.Η τουλάχιστον μια κάρτα. :2funny:

Αυτά για την ώρα!

εισαι ωραιος φιλε. εχω ηδη εμπειριες απο αρτεμις και περιξ και τωρα το χειμωνα ετοιμαζομαι για oase φρανκφουρτη.

οσο για να ανοιξει fkk στην Ελλαδα λιγο δύσκολο γιατι δεν υπαρχει ακριβης νομοθεσια που να καλυπτει ενα τετοιο εγχειρημα νομικα γιατι μην ξεχνας το fkk δεν προσφερει σεξ αλλα αναφερεται ως κεντρο γυμνιστων στα χαρτια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom