scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Θα κανονίσεις καμία βόλτα ή τζάμπα Προέδρος είσαι. ?Αυτιστικα αν θελετε να με τον Προεδρα μπορειτε κ εδω!
Θα κανονίσεις καμία βόλτα ή τζάμπα Προέδρος είσαι. ?Αυτιστικα αν θελετε να με τον Προεδρα μπορειτε κ εδω!
θα κανονισω ρε απο βδομαδα! Ολοι γκρινιαρηδες μου βγηκατε!Θα κανονίσεις καμία βόλτα ή τζάμπα Προέδρος είσαι. ?
Δε γαμαμε πολύ και γκρινιάζουμεθα κανονισω ρε απο βδομαδα! Ολοι γκρινιαρηδες μου βγηκατε!
axaxaxa... :-*Δε γαμαμε πολύ και γκρινιάζουμε
Απο βδομαδα θα ειδοποιηθειτε για το ποτε θα γινει η Συναντηση των αυτιστικων!
Απο τωρα το λεω στο μερος που θα συναντηθουμε ειναι το γνωστο!
Αντε ρε προεδρε,θα γινει τιποτα;Απο βδομαδα θα ειδοποιηθειτε για το ποτε θα γινει η Συναντηση των αυτιστικων!
Απο τωρα το λεω στο μερος που θα συναντηθουμε ειναι το γνωστο!
για το πουτσο προεδρος ειναι μπουφοςΑντε ρε προεδρε,θα γινει τιποτα;
Θα γινει Επετειακη Συναντηση εντος ολιγων ημερων! Αυριο θα στειλω λεπτομερειες!
Εχω ορεξη παλι για ΠΙΤΣΑ!!!
Θα γινει Επετειακη Συναντηση εντος ολιγων ημερων! Αυριο θα στειλω λεπτομερειες!
Εχω ορεξη παλι για ΠΙΟΥΤΣΑ!!!
Και κανω διαιταΘα γινει Επετειακη Συναντηση εντος ολιγων ημερων! Αυριο θα στειλω λεπτομερειες!
Και κανω διαιτα
κοιτα μαλακα να ειναι ασπρομαυρη η συναντηση χωρις κανενα καναρινι :coolcondom:Θα γινει Επετειακη Συναντηση εντος ολιγων ημερων! Αυριο θα στειλω λεπτομερειες!
κοιτα μαλακα να ειναι ασπρομαυρη η συναντηση χωρις κανενα καναρινι :coolcondom:
ρουφα κανα αυγουλακι.Μόνο άμα η συνάντηση γίνει στο δεντροποταμο θα έχει βάση αυτό που λες
τα καναρινια απο εξω.για να περασουμε καλα προεδρε.Εκανα κ παλι το καθηκον μου κ ειδοποιησα οσους ερχονται...αν καποιον ξεχασα ας μου στειλει π.μ.