Νέα

Συνάντηση μελών Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειστε υπερ η κατα των προγραμματων χωρις προφυλαξη

• ΥΠΕΡ

Ψήφοι: 56 32,9%
  • ΚΑΤΑ

Ψήφοι: 114 67,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    170

Επισκέπτης
Καλοκαιρακι παιδια ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα, κυριακες αν τραβιχτεις καμια παραλια ποτε να προλαβεις γυρισεις και να εισαι και νωρις πισω. Εγω ειμαι υπερ του να γινουν λιγο ποιο αργα να ξερετε, αλλα μπορει και να μην ερθω οποτε ας κανει οτι θελει ο διοργανωτης.  :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.776
Πόντοι
10.326
Ελα λαγνε πάρε την Συνάντηση Ναουμε! :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.724
Πόντοι
3.870
μπουχε γνωριζεις οτι εχω μια πρακτικη δυσκολια :grin: :grin: :grin: :grin: εγω για να ειμαι ειλικρινεις θελω τον σπιλλερ η τον αζαζελ...

Επισκέπτης
Ο σπιλλερ δεν θελει και ο αζαζελ ειναι ανετοιμος ακομα  :grin: Οποτε μπουχο απο τι καταλαβες, θα εισαι ο επομενος διοργανωτης, Συνχαρητηρια και παντα τετοια τυπε.  :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.776
Πόντοι
10.326
Ο σπιλλερ δεν θελει και ο αζαζελ ειναι ανετοιμος ακομα  :grin: Οποτε μπουχο απο τι καταλαβες, θα εισαι ο επομενος διοργανωτης, Συνχαρητηρια και παντα τετοια τυπε.  :grin:
οκ!!! Να πω την αλήθεια δεν ήθελα για τώρα να είμαι Διοργανωτής, ήθελα τον Ιουλιο να είμαι! :grin:  Ετοιμαστειτε για την Συνάντηση που έχει τιτλο
[size=70pt]15-1[/size]
Θα μαστε!!! :rockon: :rockon: :rockon:
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Επισκέπτης
Ελα ρε που δεν θελεις κι ολας, δεν φτανει που σε κανουμε την υπερτατη τιμη να εισαι ο διοργανωτης. Να κοιταξεις τον καιρο και να την κανεις καμια μερα που βρεχει η παει να βρεξει γιατι αλλιως θα ειμαστε παραλια.  :grin: και μην ξεχασεις τα παγωτα ε  :grin: αν θελεις φερε οικογενειακα αλλα φροντισε για κουταλια, αλλιως θα παρουμε την τσιμπιδα που εχει η μαμα τερεζα για το σελφ σερβις  :cheesy:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.776
Πόντοι
10.326
Εφοριακε τώρα που πλησιάζει η ωρα της φορολογικής δήλωσης. Δεν γράφεις ενα μικρο προστιματακι στον γαλατά της υπόθεσης! Ναουμε  :birdman:

Επισκέπτης
Μπουξε τραβα στη γωνια να δεις αν ερχομαι..  :birdman:

Επισκέπτης
Δεν το πιστευω μας περασαν η υπερ  :o σε τι κοσμο θα μεγαλωσουμε αυριο,μεθαυριο τα παιδια μας απο τι στιγμη που ουτε την υγεια μας δεν σκεφτομαστε. :(

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.776
Πόντοι
10.326
Το 70% της συνάντησης σε οτι αφορα το πρόγραμμα πως θα γίνει το χω βγάλει! :orchestra:
Μένει μονο το μετα ...... :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Επισκέπτης
Αφου ρε συ παντα τα ιδια πραγματα κανουμε τι προγραμμα ταχα εβγαλες  :grin:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Αυτη τη φορα δεν θα παμε μαμα Τερεζα  :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.724
Πόντοι
3.870
το μετα να το υποψιαστω μπουξε;;;;;;;;;;η θα λες οτι πρεπει να φυγω;;;;;;;;;;;;;;;

Επισκέπτης
τι λε ρε φιλε  :grin: εχουμε κανει συμβαση 1 χρονο με την γυναικα δεν γινεται να την αφησουμε τωρα.

Επισκέπτης
Το μετα μαγκες ειδικα τις κυριακες, ειναι ενα ωραιο κρεβατακι και ενας ακομα ποιο ωραιος υπνος.  :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.776
Πόντοι
10.326
Αφου ρε συ παντα τα ιδια πραγματα κανουμε τι προγραμμα ταχα εβγαλες  :grin:
για τηνπορνοπαρεα των Μπακαγιοκων σκέφτομαι να σας συνάντησω σε μαγαζί στο κεντρο τής πολης πρωτα! Οπου θα είναι η πρωτη μάζωξη χρονικά έτσι κάνα Μελέ για Πρόγευμα! Και μετα θα πάμε όλοι μάζι στο σημείο Συνάντησης μήπως εμφανιστεί κανένα αλανι για Τσαρκα! :grin:

Επισκέπτης
Πρωτα να ενημερωσεις των εφοριακο να μην σκασει μυτη ετσι οπως ηρθε στην τελευταια συναντηση γιατι εγω θα κανω πως δεν σας ξερω.  :2funny:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.776
Πόντοι
10.326
Πρωτα να ενημερωσεις των εφοριακο να μην σκασει μυτη ετσι οπως ηρθε στην τελευταια συναντηση γιατι εγω θα κανω πως δεν σας ξερω.   :2funny:
παιζει να βρεις καμια Φότο περιπου έτσι για  παραδειγμα! Ναουμε  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom