Νέα

Συνάντηση μελών Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειστε υπερ η κατα των προγραμματων χωρις προφυλαξη

• ΥΠΕΡ

Ψήφοι: 56 32,9%
  • ΚΑΤΑ

Ψήφοι: 114 67,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    170

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.833
Πόντοι
4.895
χαχα τα ιδια λεει και ο μπουχος  :P αλλα ξερεις τι γινεται, καποιους αλλους παιρνουμε τηλ και δεν ερχονται...  :)
Κάποιοι άλλοι έχουν ήδη ενημερώσει ότι ΜΠΟΡΕΙ να έρθουν, δεν έχουν δεσμευθεί... ;) 

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
:hi: Μπορει καποιος να μ'ενημερωσει και μενα?

Επισκέπτης
Εχουμε και ψηφοφορια παιδια,ΨΗΦΙΣΤΕ..  :hi:

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ξεκαρφωτος με το θεμα και πλακα δεν κολαει ρε τυπε, οποτε καταλαβαινεις γιατι στο εκανα αυτο  :jerking: και για την ιστορια να σε πω οτι και εμεις πλακα κανουμε στον διοργανωτη  :uglystupid:
ωχχχχχχ........ :2funny: και εγω ελεγα να σκάσω στο ραντεβου............. :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Σ' αρεσει να εκτιθεσαι μαλλον, δεν καταλαβαινεις απο λογια. Σε ειπα ευγενικα να μην ασχοληθεις αλλο μαζι μου και μην με ξαναπαραθεσης. Τελος απο μενα, μην με αναγκαζεις να το γραφω συνεχεια αυτο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Σ' αρεσει να εκτιθεσαι μαλλον, δεν καταλαβαινεις απο λογια. Σε ειπα ευγενικα να μην ασχοληθεις αλλο μαζι μου και μην με ξαναπαραθεσης. Τελος απο μενα, μην με αναγκαζεις να το γραφω συνεχεια αυτο.
εγω μπορω να ρθω;;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.832
Πόντοι
10.326
3η Συνάντηση προ των Πυλών!

Δέχομαι απο σήμερα μεσώ π.μ. τους ενδιαφερομένους συναθλητές. Η 3η συνάντηση ξεκινάει ηδη με 4 ατομα ( jamaican :birdman:, spiler, jimiadi).
Οσον αφορα τα π.μ. για τις δηλώσεις συμμετοχής λήγουν την πεμπτη (12/2) και Ωρα 21.00.
Με την ληξη του τελεσίγραφου, ανακοινωνω μέσω π.μ. τους ενδιαφερομένους για τις λεπτομέρειες της συνάντησης. Μέρα και Ωρα δεν αλλάζουν γιατί θα είναι Μερά και Ωρα που μπορούν σχεδόν Ολοι. Ευπρόσδεκτοι όσοι έχουν γράψει Εστω και 1 αναφορά Τσάρκας!!!
Ελάτε για να πέσουν και τα τελευταια τσιμέντα της Μπουρδέλο κατάστασης!!!

Υ.Γ.: Δεν μας χωρίζει τιποτα! Το μονο που μας ενώνει είναι τα επομενα χιλιομετρα να τα κάνουμε Παρέα.

Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελε :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

Δέχομαι απο σήμερα μεσώ π.μ. τους ενδιαφερομένους συναθλητές. Η 3η συνάντηση ξεκινάει ηδη με 4 ατομα ( jamaican :birdman:, spiler, jimiadi).
Οσον αφορα τα π.μ. για τις δηλώσεις συμμετοχής λήγουν την πεμπτη (12/2) και Ωρα 21.00.
Με την ληξη του τελεσίγραφου, ανακοινωνω μέσω π.μ. τους ενδιαφερομένους για τις λεπτομέρειες της συνάντησης. Μέρα και Ωρα δεν αλλάζουν γιατί θα είναι Μερά και Ωρα που μπορούν σχεδόν Ολοι. Ευπρόσδεκτοι όσοι έχουν γράψει Εστω και 1 αναφορά Τσάρκας!!!

Υ.Γ.: Δεν μας χωρίζει τιποτα! Το μονο που μας ενώνει είναι τα επομενα χιλιομετρα να τα κάνουμε Παρέα.

Mpouxe εγω σαν πιο παλιος δεν θα στειλω πμ,εννοειται θα ρθω στην συναντηση αμα με καλεσεις αρκει να ειναι σαββατοκυριακο,περιμενω πμ με ωρα και μερα

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.832
Πόντοι
10.326

Για να είμαι Οκ ως προς τον φιλο μου jamaican. Τον έβαλα στους σιγουρους χωρίς να μου δώσει το Οκ του. Λάθος μου Μεγαλο! ΣΥΓΝΩΜΗ κι απο εδώ λοιπον! Θα πάρει κι αυτός το π.μ, κι αν θέλει Έρχεται! :grin:

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Καλή διασκέδαση καρντάσια ! Μακάρι να ήμουν Σαλόνικα να ερχόμουν κι εγώ, να θυμόμουν και τα φοιτητικά μου χρόνια !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom