Menathor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 13
- Like
- 415
- Πόντοι
- 311
για δευτερα αν εισαι μεσα στειλε πμ
Μου βάζεις πολύ δύσκολα! Βλέπουμε. Άλλοι τσαρκόφιλοι για περασματάκι ή ακόμα και full ξεφτιλίκ προγραμματέξ?
για δευτερα αν εισαι μεσα στειλε πμ
βρηκες κανέναν ?'η να βάλω την Νικολουλη να τους βρει!Μου βάζεις πολύ δύσκολα! Βλέπουμε. [size=40pt]Άλλοι τσαρκόφιλοι[/size] για περασματάκι ή ακόμα και full ξεφτιλίκ προγραμματέξ?
βρηκες κανέναν ?'η να βάλω την Νικολουλη να τους βρει!
που ειναι αυτη ωρε αγαπουλιΥπό καταρρακτώδη βροχή το μενού έχει [size=20pt]Μίνα[/size]
Μαρεσει που 2 μλκ μου ερωτεύτηκαν κιόλας!
Δεν παιζεστε ρε....
Ο μπουχος θα σε στειλει.μεσα εγω στειλε μυνημα
Σιγα μην σε καλεσουμε"Αν"θέλετε να κανουμε Συνάντηση κανονιστε και παίζει να ρθω!
φακιρηηηηηηηηηηηηηηηη ετοιμασου για γουστα το βραδυ...εκλεισα τραπεζι...
μπουξ αν διαβασεις το μηνυμα ενημερωτικα θα ερθει κοσμος απο εκτος εδρας....αντε μαλεα ελα
Καλησπερα σε ολους τους κυριους.... επειδη βλεπω οτι το θεμα της συναντησης εχει παγωσει.......και κατοπιν συνενοησεως με τον γραματεα της κεντρικης επιτροπης μπουρδελοκαταστασης θεσσαλονικης κ.κ μπουξο αποφασιστηκε να γινει συναντηση των μελων την αλλη εβδομαδα.....παρακαλουνται οι ενδιαφερομενοι να επικοινωνησουν μαζι μου.....οσοι θελουν με π.μ η τηλεφωνικα......για την ωρα και το μερος της συναντησης.... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Καλησπερα σε ολους τους κυριους.... επειδη βλεπω οτι το θεμα της συναντησης εχει παγωσει.......και κατοπιν συνενοησεως με τον γραματεα της κεντρικης επιτροπης μπουρδελοκαταστασης θεσσαλονικης κ.κ μπουξο αποφασιστηκε να γινει συναντηση των μελων την αλλη εβδομαδα.....παρακαλουνται οι ενδιαφερομενοι να επικοινωνησουν μαζι μου.....οσοι θελουν με π.μ η τηλεφωνικα......για την ωρα και το μερος της συναντησης.... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Αφου δεν θα ερθεις εσυ τι μας το παιζεις ιστορια.