redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Καλά θα κάνεις τύπεφιλε τα call-girl τα γαμησα ολα....δεν εχει μεινει τιποτα αλλο....ας ριξω κανα πουτσο και στο μεταξι χαχαχα
Καλά θα κάνεις τύπεφιλε τα call-girl τα γαμησα ολα....δεν εχει μεινει τιποτα αλλο....ας ριξω κανα πουτσο και στο μεταξι χαχαχα
oxi typeτα νεα μελη επιτρεπονται;
oxi type
Γιατί ρε Μπίλυ; Στο πηγάδι κατούρησαν τα παιδιά;
παμε σαββατο πριν το δημοψήφισμα ;[size=10pt]Κάποια στιγμή είδα ότι είχε μπει αυτό το θέμα αλλά δεν συνεχίστηκε.
Λοιπόν, συναγωνιστές η πρόταση μου είναι η εξής :
Τι θα λέγατε ένα πορνοηδονιστικό βράδυ να συναντηθούμε σε ένα μαγαζί και αφού πιούμε το ποτό μας, να κάνουμε όλοι μαζί μπουρδελότσαρκα ?
Πιστεύω ότι θα έχει πολύ χαβαλέ και θα περάσουμε πολύ ωραία. Μπορεί και πιθανές φιλίες να προκύψουν. [/size]
[size=10pt]~ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ~[/size]
[size=10pt]1) Όσοι έχουν "δροσερές" προθέσεις. (και ο Ippotis69 θα λιθοβοληθεί αν παρευρεθεί).
2) Όσοι έχουν πρόθεση για "ψευτομαγκιές".
'Οποιος δεν έχει γουστάρει, η δεν συμφωνεί με αυτό που προτείνω παρακαλώ ας έχει την ωριμότητα να μην τρολλάρει.
Καλή σας μέρα [/size]
Θα πρότεινα μετά το δημοψήφισμα, αφενός για να μην αναλωνόμαστε σε αυτή τη συζήτηση και αφεταίρου μπορεί να λείπουν κάποια άτομα εκτός Αθηνών για να ασκήσουν τα καθήκοντά τους.παμε σαββατο πριν το δημοψήφισμα ;
και μετά πάμε ανταλτ σινεμα να μας ξεναγήσεις σε καλτ καταστάσεις με κρος κ παπούδια?παμε σαββατο πριν το δημοψήφισμα ;
εσύ να μας πεις τι κουμάσι είσαι καλύτερα..κανένας κλώνος κ ειδικά του πισογλέντηκαι μετά πάμε ανταλτ σινεμα να μας ξεναγήσεις σε καλτ καταστάσεις με κρος κ παπούδια?
[/quote
Εισαι κλωνος του ιπποτη;;;
εσύ να μας πεις τι κουμάσι είσαι καλύτερα..κανένας κλώνος κ ειδικά του πισογλέντη
Χαχαχα εχω και καιρο να παω να γαμησω κανά άτακτο αγοριτσικαι μετά πάμε ανταλτ σινεμα να μας ξεναγήσεις σε καλτ καταστάσεις με κρος κ παπούδια?
O rotakis είναι γνωστό κουμάσι
οδήγησε μαςΟ rotakis ειναι μεγαλος ανερχομενος πορνοηδονιστης και θα ακολουθησει τα βηματα του πορνομεταναστη!
Σημερα εχω και πολυ ΚΑΛΤ φωτο απο ΜΕΤΑΞΙ
Για ανέβασε να πάρουμε μάτι τύπεΟ rotakis ειναι μεγαλος ανερχομενος πορνοηδονιστης και θα ακολουθησει τα βηματα του πορνομεταναστη!
Ο rotakis ειναι μεγαλος ανερχομενος πορνοηδονιστης και θα ακολουθησει τα βηματα του πορνομεταναστη!
θα πεσει πολύ ξυλο μαγκες