Νέα

Συναγερμός/πόρτες ασφαλείας για οικία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimmyee
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 123
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Έτσι όπως πάει η κατάσταση με τις διαρρήξεις δεν γινεται να αποφυγω αγορα συναγερμου. ισως ειμαι και ο μονος στη γειτονια μου που δεν εχουν μπουκαρει. επειδη ειμαι νευρικος και αν ειμαι μεσα την ωρα της διαρρηξης μπορει να το παιξω ραμπο και να παθω καμια ζημια θελω να βαλω κατι να με ειδοποιει τουλαχιστον αμα ειμαι σπιτι. αν ειμαι εξω δε γαμιεται μικρο το κακο.

σκεφτομαι τους ασυρματους οι οποιοι παιρνουν μεχρι 20 παγιδες αισθητηρες. κανουν δουλεια ? εχει δοκιμασει κανεις κατι ή εχει να προτεινει? π.χ. χτες ψαχνοντας βρηκα αυτον.

κοστος να μην ξεπερνα τα 150-200 ευρω.

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πάρε κάτι τέτοιο.

Δουλεύει και όταν λείπεις, και όταν είσαι εκεί.

Συνημμένα

• IMGP3925S.JPG
    IMGP3925S.JPG
    127,8 KB · Εμφανίσεις: 20

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Έτσι όπως πάει η κατάσταση με τις διαρρήξεις δεν γινεται να αποφυγω αγορα συναγερμου. ισως ειμαι και ο μονος στη γειτονια μου που δεν εχουν μπουκαρει. επειδη ειμαι νευρικος και αν ειμαι μεσα την ωρα της διαρρηξης μπορει να το παιξω ραμπο και να παθω καμια ζημια θελω να βαλω κατι να με ειδοποιει τουλαχιστον αμα ειμαι σπιτι. αν ειμαι εξω δε γαμιεται μικρο το κακο.

σκεφτομαι τους ασυρματους οι οποιοι παιρνουν μεχρι 20 παγιδες αισθητηρες. κανουν δουλεια ? εχει δοκιμασει κανεις κατι ή εχει να προτεινει? π.χ. χτες ψαχνοντας βρηκα αυτον.

κοστος να μην ξεπερνα τα 150-200 ευρω.
Eίσαι σοβαρός???και μετά θα αναρωτιέσαι γιατί σε ...ήσανε????? :jerking: :jerking:

OP
OP
jimmyee

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλε αμα ηξερα δε θα ρωταγα. αν εχεις καμια προταση την ακουω...

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.755
Πόντοι
216
εγω G4S...ειμαι ευχαριστημενος.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
ένα αξιόπιστο σύστημα συναγερμού για ένα σπίτι 90-100 τετραγωνικών κοστίζει γύρω στα 450-650 ευρώ περίπου.
οτιδήποτε κάτω απο αυτό το κόστος δεν θα είναι αξιόπιστο.αν θέλεις να σου στείλω π.μ. κάποιου ειδικού εγκατάστάτη πού μου έχει βάλει στο παρελθόν 3 συστήματα

OP
OP
jimmyee

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καταλαβαινω τι λες αλλα αυτη την περιοδο δεν εχω την ανεση να ξοδεψω αυτα τα λεφτα. επισης δεν θελω να με ειδοποιει στο τηλ ή καποια εταιρια σεκιουριτι. απλα να κανει θορυβο για τους ερασιτεχνες.
αυτο που σου εδειξα ειναι της πλακας εντελως?

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
καταλαβαινω τι λες αλλα αυτη την περιοδο δεν εχω την ανεση να ξοδεψω αυτα τα λεφτα. επισης δεν θελω να με ειδοποιει στο τηλ ή καποια εταιρια σεκιουριτι. απλα να κανει θορυβο για τους ερασιτεχνες.
αυτο που σου εδειξα ειναι της πλακας εντελως?
δυστυχώς δεν πάει έτσι.
η κεντρική μονάδα έκανε 250-300 ευρώ
από εκε'ι και πέρα αρχίζουμε ποσα ραντάρ χρειαζόμαστε για να καλυφθεί όλο το σπίτι  χ τόσο ?       
                            ποσες επάφές χρειαζόμαστε για να καλυφθούν παράθυρα κ πόρτες  χ τόσο ?
                            εγκατάσταση χ τόσο
                            σύνδεση και συνδρομή με κέντρο (άν θέλεις)
έτσι βγαίνει το κουστουμάκι, βέβαια να ξέρεις ότι κάνουν και ευκολίες οπότε το συζητάς ανάλογα
Αυτά                   

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αποφασισα να εγκαταστησω συστημα συναγερμου μετα το τελευταιο παθημα....

Δεν γνωριζω απο εταιριες αυτων και θελω την γνωμη σας

Δεν θα παω σε λυσεις αξιας 100-1000 ευρω ουτε για πλακα....

Θελω κατι πολυ ασφαλες με αυτοματισμους και αμεση επικοινωνια με αστυνομια
Αν ειναι δυνατον και καταγραφη με μικροκαμερα  των τεκταινομενων στο φυλλασοντα χωρο και καταγραφη τους σε σκληρο εκτος υπολογιστη

Πολυ φοβαμαι οτι θα τραβηξει βλεματα ολο αυτο (κατι που δεν μου αρεσει)
Η πολυκατοικια οπου διαμενω ειναι ενα αχουρι και βαλε και εκτος αυτου εχει γεμισει και με ξενους
οταν το αγοραζα σκεφτομουν μονο τον χωρο, για να εχω ενα δωματιο δικο μου (ημουν και 26 ετων τοτε)
Τοτε δεν επικρατουσε η κατασταση που επικρατει τωρα και δεν ειναι ευκολο να μετακομισω, να αγορασω αλλο δεν παιζει με την καμια στην παρουσα φαση.

Θελω 3-4 εταιριες να δω προτασεις, ποιοτητα υλικων, καθως και υπηρεσιες και να αποφασισω αναλογα.....

Ευχαριστω πολυ.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Αν ειναι δυνατον και καταγραφη με μικροκαμερα  των τεκταινομενων στο φυλλασοντα χωρο και καταγραφη τους σε σκληρο εκτος υπολογιστη

Η πολυκατοικια οπου διαμενω ειναι ενα αχουρι και βαλε και εκτος αυτου εχει γεμισει και με ξενους
οταν το αγοραζα σκεφτομουν μονο τον χωρο, για να εχω ενα δωματιο δικο μου (ημουν και 26 ετων τοτε)
Τοτε δεν επικρατουσε η κατασταση που επικρατει τωρα και δεν ειναι ευκολο να μετακομισω, να αγορασω αλλο δεν παιζει με την καμια στην παρουσα φαση.

Θελω 3-4 εταιριες να δω προτασεις, ποιοτητα υλικων, καθως και υπηρεσιες και να αποφασισω αναλογα.....

Ευχαριστω πολυ.
Ηλεκτρολόγους-μηχανικούς ή ηλεκτρολόγους ρωτάς,θα σου πούνε και είναι πιο κατάλληλοι από τον καθένα εδώ μέσα,άνθρωπος της πιάτσας αποκλείεται να μην γνωρίζεις κανέναν.

Αν θες να κάνεις σχετική έρευνα μόνος σου υπάρχει το ωραιότατο google,πληκτρολογείς αυτό που ψάχνεις....απλό.

Υ.Γ.Το πιο βασικό απ'όλα βέβαια είναι να μάθεις να κλειδώνεις καμιά πόρτα. :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
το γκουγκλ βγαζει ενα καρο εταιριες και δεν ξερω την τυφλα μου

Τωρα για ηλεκτρολογους και μηχανικους εχεις ενα δικιο.....

Υποθετω εδω μεσα θα υπαρχουν και τετοιοι....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
το γκουγκλ βγαζει ενα καρο εταιριες και δεν ξερω την τυφλα μου

Τωρα για ηλεκτρολογους και μηχανικους εχεις ενα δικιο.....

Υποθετω εδω μεσα θα υπαρχουν και τετοιοι....
Όλα από εδώ μέσα μην τα περιμένεις.

Φιλικά. :)

Ας περιμένουμε τον έκτορ τώρα,λογικά όπου να'ναι θα φανεί. :2funny:

sexmaniak

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Από τις καλές εταιρίες και πολλά χρόνια στον χώρο είναι η SIGMA SECURITY  και με λογικές τιμές την χρησιμοποιώ εδώ και δέκα περίπου χρόνια.
Αν θες πληροφορίες εδώ είμαι

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Από τις καλές εταιρίες και πολλά χρόνια στον χώρο είναι η SIGMA SECURITY  και με λογικές τιμές την χρησιμοποιώ εδώ και δέκα περίπου χρόνια.
Αν θες πληροφορίες εδώ είμαι
Ε δωσε .....

Αν θελω λεει ...... γιατι το ανοιξα το θεμα δηλαδη ?

Peiraiotis

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Εγώ επέλεξα μέσω φίλου που κάνει αυτή τη δουλειά ...κέντρο pyronics, παγίδες ασύρματες κινέζικες, ραντάρ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, και σε χωριστό σύστημα με δύο αισθητήρες κίνησης πάλι(χτυπάει εσωτερικό beeper) έχω συνδέσει δύο εξωτερικές κάμερες με την οθόνη στο υπνοδωμάτιο. Για να τους δώ πριν μπούν.!!!!!
Λεπτομέρειες για κόστος κλπ αν θέλεις πες μου.
Συμβουλή του φίλου και δική μου......καλύτερα τράβα καλώδια (υπάρχει διάφανο αρκετά λεπτό) και απέφυγε τις ασύρματες παγίδες.Εγώ επέμεινα γιατί ήταν μεγάλο το σπίτι και πολύ δύσκολο να τραβηχτεί τόσο καλώδιο. Η ένδειξη της μπαταρίας τους δεν είναι ακριβής. Το led αναβοσβύνει στο άνοιγμα...αλλά το σήμα δε φτάνει στον συναγερμό. Οπότε είναι σαν να μην υπάρχει παγίδα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εγώ επέλεξα μέσω φίλου που κάνει αυτή τη δουλειά ...κέντρο pyronics, παγίδες ασύρματες κινέζικες, ραντάρ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, και σε χωριστό σύστημα με δύο αισθητήρες κίνησης πάλι(χτυπάει εσωτερικό beeper) έχω συνδέσει δύο εξωτερικές κάμερες με την οθόνη στο υπνοδωμάτιο. Για να τους δώ πριν μπούν.!!!!!
Λεπτομέρειες για κόστος κλπ αν θέλεις πες μου.
Συμβουλή του φίλου και δική μου......καλύτερα τράβα καλώδια (υπάρχει διάφανο αρκετά λεπτό) και απέφυγε τις ασύρματες παγίδες.Εγώ επέμεινα γιατί ήταν μεγάλο το σπίτι και πολύ δύσκολο να τραβηχτεί τόσο καλώδιο. Η ένδειξη της μπαταρίας τους δεν είναι ακριβής. Το led αναβοσβύνει στο άνοιγμα...αλλά το σήμα δε φτάνει στον συναγερμό. Οπότε είναι σαν να μην υπάρχει παγίδα.
Πολυ ενδιαφερον αυτο ... Σε ευχαριστω πολυ.....

Λεω για φωτοκυτταρο και ασυρματο σε συνδιασμο (εννοω και καλωδιο και ασυρματο)

Κινεζικα δεν θελω ουτε για πλακα.... θα σκασω μεχρι 5.000 αν με εντυπωσιασει κατι πολυ, δεν θελω κινεζικα

Θελω γραπτες εγγυησεις και επωνυμη εταιρια.

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.739
Πόντοι
216

Αν ειναι δυνατον και καταγραφη με μικροκαμερα  των τεκταινομενων στο φυλλασοντα χωρο και καταγραφη τους σε σκληρο εκτος υπολογιστη

Εδώ και 2 χρόνια έχω συναγερμό της Paradox , δεν μου έχει βγάλει προβλήματα.Επειδή δεν έχεις εγκατάσταση για τις παγίδες κλπ , εκεί θα σου πάρουν παραπάνω λεφτά.
Η αστυνομία δεν ξέρω αν έχει γρήγορη αντίδραση στα σήματα , εγώ στέλνω σήμα σε ιδιωτική εταιρία και παράλληλα μπορω να δω τις κάμερες οπού και να είμαι.
Ακόμα καλό είναι να βάλεις και gsm module γιατί άμα έρθουν οργανωμένοι θα σου κόψουν το σταθερό για να μην παει το σήμα.
Ακόμα με τις κάμερες και το καταγραφικό που θα βάλεις , είναι να έχεις και ένα 2ο που να γράφει σε άλλο σημείο , γιατί το πιθανό είναι να σου σηκώσουν το ένα οπότε έχεις για backup το 2ο

sexmaniak

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Όπως αναφέρθηκε πιο πάνω  μην βάλεις ασύρματες παγίδες η ραντάρ.
Τώρα  ο συγκεκριμένως συναγερμός έχει πολλές δυνατότητες συνδέεται είτε με την αστυνομία μέσο κέντρου λήψης σημάτων η  ειδοποιεί τρία τηλεφωνά που έχεις καταχώριση, μπορείς να βάλεις εκτός από την εξωτερική σειρήνα και εσωτερική.
Δεν ξέρω τώρα τι άλλο θα ήθελες να ξέρεις.

Μην πανικοβάλλεσαι γιατί θα δόσης 5000€ και θα κτυπάς το κεφάλι σου γιατί μπορείς να έχεις αξιόπιστο σύστημα και με λιγότερα .
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥ ΓΙΑ ΘΥΜΑΤΑ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Ευχαριστω πολυ.

προτείνω να απευθυνθείς με πμ στον συναγωνιστή tomito...  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom