Νέα

Συνάδελφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vasilisperisteri
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

an16817

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Αυγ 2019
Κριτικές
13
Like
1.285
Πόντοι
1.071
Προχώρα άφοβα ως προς το πέσιμο. Κάποιοι ενδοιασμοί για το ότι είναι συνάδελφός σου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Τωρα τελευταια μου ψιλοτριβεται κι εμενα μια συναδελφος η οποια μολις πηρε διαζυγιο, 46 ετων,πολυ καλοστεκουμενη, λεπτή και προσεγμενη
Την εχω στην αναμονή παντως γιατι με χαλαει οτι εχει γιο 22 ετων, μην φαμε και κανενα βρωμοξυλο
Ισως βεβαια αν ειχε μερικα κιλακια παραπανω να το επαιρνα το ρισκο

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ακριβως, γιατι ενω επι τρεις ωρες μου ανελυε (περιπου ως απολογουμενη) οτι δεν μπορει να κανει κατι με παντρεμενο, ξαφνικα σε πεντε λεπτα περασε στην απεναντι οχθη χωρις καμια εξηγηση
Ναι και σου ειχα πει τότε πως, άποψή μου, ειχε προαποφασίσει πως θα υπάρξει συνέχεια αλλά το "όχι σε παντρεμενους" ήταν το άλλοθί της, σε περίπτωση που όσο σε μετρούσε στο δείπνο εδειχνες "προβληματικός".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Ναι και σου ειχα πει τότε πως, άποψή μου, ειχε προαποφασίσει πως θα υπάρξει συνέχεια αλλά το "όχι σε παντρεμενους" ήταν το άλλοθί της, σε περίπτωση που όσο σε μετρούσε στο δείπνο εδειχνες "προβληματικός".
Ετσι αποδειχθηκε, οντως

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
39
Like
6.753
Πόντοι
7.795
  • Like
Αντιδράσεις: linear

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.099
Πόντοι
26.141
Φίλε γαμησες τελικα :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.099
Πόντοι
26.141

FAT BASTARD

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
903
Πόντοι
81
Σημείωση. Εγώ 42 αυτή 26.
Φίλε, δεν ξέρω πώς θα το κάνεις, αλλά εξασφάλισε ότι δεν θα γυρίσει ποτέ να πει ότι την βιασες ή ότι την παρενοχλησες. Μετά το #metoo# όλες οι καργιες έχουν βιαστεί και δαρθει. Και όλοι καταπίνουν αμάσητα τα ψέμματα τους. Πρόσεχε.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
142
Like
52.865
Πόντοι
27.261
Ραντεβού με συνάδελφο. Προτείνω μαγαζί για μπύρα. Μου λέει δεν έχω όρεξη για μαγαζί. Αντιπροτείνω, πάμε βόλτα με το αμάξι να αράξουμε κάπου;. Μέσα μου λέει. Έχεις υπόψη σου κάποιο μέρος;. Ναι μου λέει.
Ρωτάω , Ήσυχο ήρεμο με θέα τη θάλασσα. Και θέα τα αστέρια μου απαντάει. Το ερώτημα είναι, της την πέφτει στεγνά ηΤο πας λάου λάου
μου αρεσει που εκανες και θρεντ :confused:

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Ο τύπος ε οι ναι 42χρονων μεσήλικας και λέει ότι του την έπεσε το 25χρονο πιπινι? και τι κερασάκι στη τούρτα ότι είναι και περιστεριωτης.. Να μας έλεγε τίποτα γλυφαδοωτης κηφισιωτηςνα το πιστέψω, Ν πω εμτσξιε το πιπίνι θέλει τα φράγκα του.. Τώρα με το. Χρεωκοπημενο απο το Περιστέρι που δεν έχει να βάλει βενζίνη στο παπάκι, τι να θέλει το πιπινι?άρα λέω παπά πουλάει ο τύπος και φιδια??

OP
OP
Vasilisperisteri

Vasilisperisteri

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2020
Κριτικές
30
Like
4.876
Πόντοι
2.836
Ο τύπος ε οι ναι 42χρονων μεσήλικας και λέει ότι του την έπεσε το 25χρονο πιπινι? και τι κερασάκι στη τούρτα ότι είναι και περιστεριωτης.. Να μας έλεγε τίποτα γλυφαδοωτης κηφισιωτηςνα το πιστέψω, Ν πω εμτσξιε το πιπίνι θέλει τα φράγκα του.. Τώρα με το. Χρεωκοπημενο απο το Περιστέρι που δεν έχει να βάλει βενζίνη στο παπάκι, τι να θέλει το πιπινι?άρα λέω παπά πουλάει ο τύπος και φιδια??
Χαρίζω δεν πουλάω τυπε......
Φράγκα έχουμε όσα πρέπει....
Παπακι δεν έχουμε
μου αρεσει που εκανες και θρεντ :confused:
σου αρέσει αλλά like δεν έκανες...

• Like
Αντιδράσεις: FARAW
OP
OP
Vasilisperisteri

Vasilisperisteri

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2020
Κριτικές
30
Like
4.876
Πόντοι
2.836
Αν θες κερνάω ένα ποτάκι από τα λίγα φράγκα που έχω, και σε πάω και βόλτα με την μηχανή η το αμάξι...
Και επειδή έβγαλα και κάτι παραπάνω αυτό τον μήνα κερνάω και πάστα....όχι ζυμαρικο μην μπερδευτεί είναι ακριβό, το παστακι το μικρό στην μέση....

OP
OP
Vasilisperisteri

Vasilisperisteri

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2020
Κριτικές
30
Like
4.876
Πόντοι
2.836
Για να μην σ
τελικα γαμησες η' επεσε σελφσερβις ?
για να μην σε κουραζω και σου πω το κλασικό να σε τρολαρω
Κοιτά ρε τυπε τι γράφω δέκα αναρτήσεις πιο πάνω.
Θα σου πω ναι

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
142
Like
52.865
Πόντοι
27.261
Για να μην σ

για να μην σε κουραζω και σου πω το κλασικό να σε τρολαρω
Κοιτά ρε τυπε τι γράφω δέκα αναρτήσεις πιο πάνω.
Θα σου πω ναι
ωραιος.
παλι καλα που δεν πηγε τζαμπα το θρεντ το λοιπον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom