Νέα

Συμβουλές για σφιχτή γκόμενα ;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTAS_23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Συναδελφε KOSTAS_23,

ειχα ποσταρει κ παλαιοτερα σε σχεση με το "σφιχτή γκόμενα".

Που λες ειχα σχεση 4 μηνες με μια κοπελα. Μετα τον πρωτο μηνα προσπαθησαμε να κανουμε ερωτα, ματαια ομως!!! Η κοπελα ητανε σουπερστενη, πιο στενη δεν ειχα κ ουτε νομιζω να ξαναπετυχω. Επαιζα που λες κατω σαν τρελλος, μπας κ γινει κατι, αλλα τιποτα φιλε μου, δεν ανοιγε ουτε εκατοστο.. Το πουλι μου ειναι 16αρι με κανονικη διαμετρος... Όποτε προσπαθουσα να μπω, πονουσα!!! Φαντασου ποσο αυτη!

Για να μπω στο θεμα μας τωρα!  το καναμε μετα απο προσπαθεια 2 μηνων.. Βεβαια πρεπει να εισαι ηρεμος κ να της αντλησεις εμπιστωσηνη κ συγουρια! Κ πρεπει να νιωθει ανετα οτι ειναι καπως στενη. Με λιγο δουλεια ολα γινονται. Πρεπει να ανοιξει ο κολπος της. Σκεψου σαν να μαμας κωλο γκομενας κ να εισαι ο πρωτος!! Πρεπει σιγα σιγα. Με λαδακια, το ενα το αλλο...

Το σημαντικο ειναι να ειναι ανετη αυτη κ εσυ. Κ το εαν δεν τελειωσες δεν πειραζει φιλε μου. Αλλο να μην τελειωσεις με την κοπελια σου, κ αλλο να μην τελειωσεις με ιεροδουλη!!!

Ναα συζητησετε κιολας, δεν ειναι κακο.. Να σε νιωσει οτι το καταλαβαινεις κ οτι δεν σε χαλαει αυτο111

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Φίλε Κώστα, κατ' αρχήν να σου επισημάνω μία πρωτοτυπία: Έλληνας να τα φτιάχνει με Τούρκα. Στα χρόνια που σπούδαζα, τόσο στη Μεγάλη Βρεττανία, όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες συνέβαινε να βλέπω πάντα το αντίθετο: δικές μας να τα φτιάχνουν με Τούρκους. Επιμένω στο λήμμα "τα φτιάχνουν" γιατί εάν μπώ στη λογική του ποιος γαμούσε ποια, θα λάβει το thread εθνικιστικές προεκτάσεις, πράγμα που δεν επιθυμώ και ούτε εσύ το χρειάζεσαι.

Θα συμφωνήσω με τους φίλους που σε συμβούλευσαν να νιώσεις άνετα στην ερωτική σου σχέση με αυτή την κοπέλα. Γενικά, στο σέξ να φροντίζεις να είσαι ξεκούραστος, να έχεις φάει ελαφρά (συνιστώ συνδυασμό πρωτεϊνης και υδατάνθρακα),ενώ, το αλκοόλ, όπως εξάλλου και η καφεϊνη, κάθε άλλο παρά βοηθούν. Να μη σκέφτεσαι το σέξ σαν το κέντρο του στόχου που είσαι υποχρεωμένος να πετύχεις με τα βελάκια, ούτε ως κορυφή ενός βουνού που πρέπει να κατακτήσεις. Είναι φυσική πράξη και όσο πιο ανετα και χαλαρά νιώθεις, τόσο καλύτερα θα τα καταφέρεις.

Για να χαλαρώσει η κοπέλα, είναι απαραίτητο να της κάνεις στοματικό έρωτα, αλλά μη μένεις μόνο εκεί, αλλά να τη χαϊδεύεις παράλληλα στο σώμα, να ανεβαίνεις ψηλά και να τη φιλάς στο στόμα και μετά να της ξανακάνεις στοματικό. Συχνά, το επίμονο στοματικό σέξ μπορεί να προκαλέσει στη γυναίκα μία ελαφρά αίσθηση κόπωσης, ανίας, ή εκνευρισμού. Γενικά επίσης, οι γυναίκεςείναιτόσο περίεργα όντα που αρχίσουν να τρέφουν δεύτερες σκέψις και έντονες ανασφάλειες για κάποιο σημείο του σώματός τους μετο οποίο επιμένει να ασχολείται ένας άντρας, ή οι άντρες. Λιπαντικό δεν πιστεύω πώς χρειάζεται γιατί το απιθυμητό και πλέον αποτελεσματικό είναι να πετύχεις μία καλή φυσική λίπανση του κόλπου.

Στην είσοδό σου στον κόλπο της, να είσαι αργός, σταθερός και σίγουρος και να κοιτάζεις να είσαι τρυφερός και καθησυχαστικός απέναντί της. Μπορεί μία μικρή συναισθηματική φοβία ή αναστολή (γιατί δε σε ξέρει καλά, γιατί είσαι από την απέναντι πλευρά του Αιγαίου, γιατί είναι η ίδια άπειρη κ.α.) να της προκαλέσει σπασμό σύσφιξης του κόλπου.

Τέλος, εάν δεν τελείωσες την πρώτη φορά, απλά αγνόησέ το παντελώς. Έφταιγαν η κούραση, η αϋπνία, ενδεχομένως οι καφέδες και επιπλέον το άγχος και η ένταση που ένιωθες για να αποδειχτείς καλός εραστής. Να είσαι βέβαιος πώς είναι εύκολο να τα καταφέρεις και να περάσετε πολύ όμορφα μαζί.

Για να ξυρίσει τις τρίχες του εφηβαίου της, μπορείς να της το θέσεις εσύ, αλλά με τρόπο απόλυτα διακριτικό, που δε θα την κάνει να νιώσει ανεπιθύμητη. Πές της, όχι κατά τη διάρκεια της πράξης, αλλά όποτε έχετε ανοίξει μία χαλαρή κουβεντούλα για το τι κάνετε και το πώς το κάνετε, κάτι σαν...
Ι want to let you know that I love the taste, the sense, even the looks of your vagina. Everything on it, the inner lips, the outter lips, the clit are just fantastic. Have you ever thought of trimming, or even shaving your pubic hair? It would make the whole experience even more exciting for me.
Συγγνώμη φίλοι mods για τα αγγλικά, αλλά συμβουλεύω το παιδί και για την ακριβή διατύπωση.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
τετια δεν μαθαμε στα φροντιστηρια/τι να τα κανω τα αλλα τα φλωρικα στον πληθυντικο.........?αυτα ειναι.............!ουτε αργκο μας μαθανε τπτ...!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
929
Πόντοι
96
Γεια σας.Σπουδάζω στην Αγγλία και είμαι στο Manchester.Εδώ και 2 βδομάδες περίπου έχω σχέση εμ 1 κοπέλα.Είναι πανέμορφη Τουρκάλα 24 χρονών όσο και εγώ.Χθες γιορτάζαμε τα γενεθλια μου και αφου της είχα κάνει νύξεις από προηγούμενες μέρες χθες στην εστια μου αφού κόψαμε την τούρτα είπαμε να είναι η πρώτη μας βραδια.Παιδιά τρελάθηκα,αφού έχει πολύ σφιχτό μουνί και χρειάστηκα τη βοήθειά της με το χέρι για να μπει και δεν έμπαινε άνετα.Άλλαξα 7 προφυλακτικά!!!Να πω την αλήθεια αν και τη λαχταρούσα ήμουν πτώμα και την πηδούσα για πάνω από 1:30 ώρα.Αυτή είχε όπως μου είπε 5 οργασμούς και μας άκουγε όλη η εστία αφού ούρλιαζε,εγώ όμως η μόνη μαλακία ήταν ότι αν και σε κα΄ποια φάση πήρα το κολάι δεν κατάφερα να χύσω,αφου 1 ο εκνευρισμός που όποτε αλλάζαμε στάση έδινα μα΄χη για να μπει και ήμουν κασι κουρασμένος.Παιδιά επειδή δεν μου έχει ξανατύχει τόσο στενό μουνί καμια συμβουλή για να μην ξανατραβήξω τα ίδια την επόμενη φορα;Υπόψιν ότι το εργαλείο μου είναι λίγο πιο μεγάλο από το κανονικό μέγεθος δηλ. κάπου 17-18 εκατοστά έτσι μην βιαστείτε να κάνετε νύξεις περι αυτού.Χρησιμοοίησα KY jelly όμως αν καταλαβα καλά ίσως να θέλει την ίσια προετοιμασία όπως με τον κώλο,δηλαδή ναι μεν KY jelly αλλά και δάχτυλα.Εσείς τι λετε;Καμια συμβουλή σε πνεύμα αλληλεγγύης και όχι βλακείες

Εισαι 24χρονος φοιτητης και χθες γαμαγες μια γκόμενα 1 και μιση ωρα (εδω τα πάραλες αλλα δεν πειράζει)

και θες και ΣΥΜΒΟΥΛΗ??????

Μην ερθεις Ελλάδα για στρατο και δουλεια κατσε Η.Β.!!!!!

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Όταν πάς να την ντουφεκίσεις, το τρυπάνι σου είναι ντούρο όρθιο κα σκληρό σαν ατσάλι? Αν όχι λογικό είναι να δυσκολεύεται να μπεί. Πάντως 5 οργασμούς με τόσο προβληματικό σέξ... Ρε μπράβο η Ναζλί!

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
σαν τη γλυφαδα δεν εχει...

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
201
Like
4.849
Πόντοι
16.055
πριν απο μερικα χρονια ειχα μια γκομενα που ηταν στενη..της ειχα πει οτι πρεπει να μεγαλωσουν οι διαστασεις και εκεινη εβαζε καθε μερα 2 με 3 δαχτυλα..

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Λέτε να πρέπει να αρχίσουμε να ψάχνουμε για τουρκάλες με τις ξεχειλωμένες ελεεινίδες που κυκλοφορούν;

Επισκέπτης
Λέτε να πρέπει να αρχίσουμε να ψάχνουμε για τουρκάλες με τις ξεχειλωμένες ελεεινίδες που κυκλοφορούν;

Ναι αλλα μην ξεχνας οτι οι Τουρκαλες θα σε πεθανουν στιν διαιτα με το ραμαζανι τους.Ασε που ειναι πιο συντηριτικες και απο τις ελεινιδες ακομα!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

σε βλεπω εως κ στη φυλη των παπουα... μα τοση αντιπαθεια  πια για τις ομοεθνεις σου :2funny:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Εσύ bite έχεις να τοποθετηθείς επί του θέματος του σφικτού μουνιού;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εγω μονο πανω επι του θεματος του δικου σου εχω να τοποθετηθω

Επισκέπτης
μερικοί χάσανε την πούτσα και φάρδυνε το μουνί.

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
τελος παντων αφου τα καταφερεις επιτελους να την ξεσκισεις, τελειωσε λεγοντας της κι ενα "ετσι γαμαει το Γιουνανισταν... ενα στο Αλι-Σαμιγεν ενα και στο Λονδινο!"

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Λοιπον Φιλε Κωστα,

Εγω αυτο που εχω να σου πω ειναι απο προσωπικη εμπειρια οποτε αν θες το ακολουθεις αν οχι ΟΚ.

παιρνεις ενα λαδακι αρωματικο (η Αγγλια εχει πολλα μαγαζακια με τετοια baby oils) και μολισ ερθει η γκομενιτσα, αφου χαλαρωσετε λιγο με απαλη μουσικη και κουβεντουλα, ξαπλωστε στο κρεβατι και προτινε της να της κανεις μασαζ. δεν προκειται να σου πει οχι. ΟΛΕΣ τρελενονται.

ετσι λοιπον που θα την εχεις τσιτσιδι στο κρεβατι θα παρεισ το λαδακι και θα αρχισεις με απαλες κινησεις να της κανεις μασαζ απο πανω μεχρι κατω. παντου!!
Θα φτασεις και στις τρυπουλες της και εκει μπορεις να χρησιμοποιησεις και λιγο δαχτυλο σιγα σιγα για να καταλαβεις ποτε θα χαλαρωσει τελειως.
μολις δεις οτι χαλαρωσει πολυ και ειναι ετοιμη να τον παρει (τον υπνο) βαλε πουκαμισοκαι χωρις να σταματησεις να της κανεις μασαζ (κυριως στο κωλαραρι) εμπα στο σπηλαιο...
θελειε υπομονη στο λεω αλλα το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο... εγω οταν μπηκα δεν το περιμενε και ηταν μεταξυ φθορας και αφθαρσιας... οποτε καμια αντισταση!!!

Καλη τυχη.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
τελος παντων αφου τα καταφερεις επιτελους να την ξεσκισεις, τελειωσε λεγοντας της κι ενα "ετσι γαμαει το Γιουνανισταν... ενα στο Αλι-Σαμιγεν ενα και στο Λονδινο!"

αμα της το πει αυτο θα γινουνε κωλος!! ;)

Αυτος θελει να την γλυκανει ,ωστε να ανοιξει και να την ευχαριστηθει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom