Νέα

Συμβουλές για σφιχτή γκόμενα ;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTAS_23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Γεια σας.Σπουδάζω στην Αγγλία και είμαι στο Manchester.Εδώ και 2 βδομάδες περίπου έχω σχέση εμ 1 κοπέλα.Είναι πανέμορφη Τουρκάλα 24 χρονών όσο και εγώ.Χθες γιορτάζαμε τα γενεθλια μου και αφου της είχα κάνει νύξεις από προηγούμενες μέρες χθες στην εστια μου αφού κόψαμε την τούρτα είπαμε να είναι η πρώτη μας βραδια.Παιδιά τρελάθηκα,αφού έχει πολύ σφιχτό μουνί και χρειάστηκα τη βοήθειά της με το χέρι για να μπει και δεν έμπαινε άνετα.Άλλαξα 7 προφυλακτικά!!!Να πω την αλήθεια αν και τη λαχταρούσα ήμουν πτώμα και την πηδούσα για πάνω από 1:30 ώρα.Αυτή είχε όπως μου είπε 5 οργασμούς και μας άκουγε όλη η εστία αφού ούρλιαζε,εγώ όμως η μόνη μαλακία ήταν ότι αν και σε κα΄ποια φάση πήρα το κολάι δεν κατάφερα να χύσω,αφου 1 ο εκνευρισμός που όποτε αλλάζαμε στάση έδινα μα΄χη για να μπει και ήμουν κασι κουρασμένος.Παιδιά επειδή δεν μου έχει ξανατύχει τόσο στενό μουνί καμια συμβουλή για να μην ξανατραβήξω τα ίδια την επόμενη φορα;Υπόψιν ότι το εργαλείο μου είναι λίγο πιο μεγάλο από το κανονικό μέγεθος δηλ. κάπου 17-18 εκατοστά έτσι μην βιαστείτε να κάνετε νύξεις περι αυτού.Χρησιμοοίησα KY jelly όμως αν καταλαβα καλά ίσως να θέλει την ίσια προετοιμασία όπως με τον κώλο,δηλαδή ναι μεν KY jelly αλλά και δάχτυλα.Εσείς τι λετε;Καμια συμβουλή σε πνεύμα αλληλεγγύης και όχι βλακείες;

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Με το δούλεμα θα φαρδύνει το εργαλείο της! Αφού έβαλες λιπαντικά κλπ και δεν έγινε τίποτα, απλά πες της να είναι πιο χαλαρή, να μην είναι σφιχτή! Τυχεράκια!  :dancing: :dancing: :dancing:

Δουλεύει ροδελίτσα καθόλου?  :booty: :booty: :booty:

OP
OP
K

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
λες φιλαράκο μου;Δεν έκανα πολύ oral αφού και το ψιλοφοβάμαι για τυχόν αρρώστιες και αν δεν είναι ξυρισμένο το σημείο δεν φτιάχνομαι.Λες όμως;π¨αντως σου λέω με πονάνε όλα σήμερα.Γόνατα μελάνιασαν από το στρώμα,κοιλιακοί,και αυτή η μέση....Αυτή με ευχαρίστησε και μου είπε και σήμερα τηλεφωνικά ότι ήταν πολύ όμορφη βραδιά.Εγώ το μόνο που με χάλασε ήταν ότι δεν έχυσα.Εχω όμως ελαφρυντικά,2 βράδια σχεδόν άυπνος ού διάβαζα για 1 κωλοτεστ Financial Reporting.Τους πουστηδες,μας έχουν τρελάνει

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
μηπως θελει ρεκτιφιε??? :2funny: :2funny: :2funny:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
λες φιλαράκο μου;Δεν έκανα πολύ oral αφού και το ψιλοφοβάμαι για τυχόν αρρώστιες και αν δεν είναι ξυρισμένο το σημείο δεν φτιάχνομαι.Λες όμως;π¨αντως σου λέω με πονάνε όλα σήμερα.Γόνατα μελάνιασαν από το στρώμα,κοιλιακοί,και αυτή η μέση....Αυτή με ευχαρίστησε και μου είπε και σήμερα τηλεφωνικά ότι ήταν πολύ όμορφη βραδιά.Εγώ το μόνο που με χάλασε ήταν ότι δεν έχυσα.Εχω όμως ελαφρυντικά,2 βράδια σχεδόν άυπνος ού διάβαζα για 1 κωλοτεστ Financial Reporting.Τους πουστηδες,μας έχουν τρελάνει

Φίλε αν είναι τόσο σφιχτή όσο λες δεν το έχει δουλέψει όσο πρέπει το εργαλείο, αρα είναι μπουμπούκι...την επόμενη φορά κοίτα να είσαι ξεκούραστος, πιες και μέλι, οχι καφέδες, πάρε κανα ποτάκι να είσαι πιο χαλαρός και απολαυσέ το.....

Μην αγχώνεσαι του στυλ "δεν έχυσα" κλπ..... 'Οσο το σκέφτεσαι δρα αρνητικά, το έχω πάθει κι εγώ όπως και χιλιάδες άλλοι..... Εχε την απο κοντά την σφιχτούλα και όλα θα πάνε καλά!

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
μηπως θελει ρεκτιφιε??? :2funny: :2funny: :2funny:
οχι ρε τι ρεκτιφιε?τρελλαθηκες?αστρωτο ειναι το εργαλειο απλα.στρωσιμο θελει και ψιλοανοιγματακια οταν ζεσταθει.αλλα οχι πολλες στροφες για πολλη ωρα μεχρι να κανει καποια χιλιομετρα,και κυριως οχι γκαζωματα οταν ειναι κρυο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Τώρα που είναι άστρωτη η γκόμενα, κάντε μαζί μπάνιο και πες της πως σε φτιάχνει το ξυρισμένο μουνάκι, και να σε αφήσει να της το ξυρίσεις για χάρη σου! Μετά τράβα για γλυφομουνίδι και γλυφοκωλίδι, η κοπέλα είναι ακόμα αδούλευτη...

OP
OP
K

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Είσαι και πολύ εντάξει ρε φίλε.Και ψιλοαπογοητεύτηκα...Σε ευχαριστώ.Πραγματικά με κάνεις να νιώθω καλύτερα.Οπότε δηλαδή λες την α΄λλη φορά,καλό φαγητό(αχ εδώ στην αγγλία μου έλειψε το φαι της μανούλας μου.Και αυτοί οι κωλοΑγγλοι σκουπίδια τρώνε)και να είμαι ξεκούραστος ετσι;Απλά που μου λες ότι έχει συμβεί και σε σενα καταλαβαίνω ότι δεν ήταν μαλακία μου αλλά απλά προέκυψε.Για μπάνιο που λες δεν προβλέπεται αφού στην κωλοεστία που μένω έχει ντουζ της κακιας ώρας χωρίς μπανιέρα και στο σπίτι της δεν μπορούμε να πάμε να κάνουμε δουλειά αφού μένει με τον αδερφό της.

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Γλυφομούνι καλο, κανα μισάωρο, να μαλακώσει το μουνί και μετα σιγα σιγα το πουτσοκέφαλο μέσα, μικρές ωθήσεις και μετα μπαίνεις ολος σιγα σιγα.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Είσαι και πολύ εντάξει ρε φίλε.Και ψιλοαπογοητεύτηκα...Σε ευχαριστώ.Πραγματικά με κάνεις να νιώθω καλύτερα.Οπότε δηλαδή λες την α΄λλη φορά,καλό φαγητό(αχ εδώ στην αγγλία μου έλειψε το φαι της μανούλας μου.Και αυτοί οι κωλοΑγγλοι σκουπίδια τρώνε)και να είμαι ξεκούραστος ετσι;Απλά που μου λες ότι έχει συμβεί και σε σενα καταλαβαίνω ότι δεν ήταν μαλακία μου αλλά απλά προέκυψε.Για μπάνιο που λες δεν προβλέπεται αφού στην κωλοεστία που μένω έχει ντουζ της κακιας ώρας χωρίς μπανιέρα και στο σπίτι της δεν μπορούμε να πάμε να κάνουμε δουλειά αφού μένει με τον αδερφό της.

Πηγαινέ την σε ένα ξενοδοχείο καλό, όχι ακριβό και καθίστε ένα 24ωρο, ή ένα απόγευμα....Παραγγείλτε ένα καλό βραδυνό και μετά ξεσκιστείτε.... Κοίτα να είσαι ξεκούραστος, χωρίς πολλά στο μυαλό σου και όλα θα πάνε ΟΚ!

Επισκέπτης
να την περάσεις από μουνότορνο.

Επισκέπτης
Πηγαινέ την σε ένα ξενοδοχείο καλό, όχι ακριβό και καθίστε ένα 24ωρο, ή ένα απόγευμα....Παραγγείλτε ένα καλό βραδυνό και μετά ξεσκιστείτε.... Κοίτα να είσαι ξεκούραστος, χωρίς πολλά στο μυαλό σου και όλα θα πάνε ΟΚ!
να έχει και ένα κολαούζο μαζί να της ανοίξει τα πάσα.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: Καλού κακού φόρα και ένα τσίγγινο σωβρακάκι για την περίπτωση που το μάθει ο αδερφός της και σε επισκεφτεί.

OP
OP
K

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εντάξει ρε μάγκες τι να πω 1 συμβουλη ρώτησα σαν άνδρας και κάποιοι.....Πάντως ευχαριστώ τα παιδιά που με συμβούλεψαν και όσους σκοπεύουν να το κα΄νουν.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Εντάξει ρε μάγκες τι να πω 1 συμβουλη ρώτησα σαν άνδρας και κάποιοι.....Πάντως ευχαριστώ τα παιδιά που με συμβούλεψαν και όσους σκοπεύουν να το κα΄νουν.

Δυστυχώς κάποιοι δεν έχουν χιούμορ....για να κάνει κανείς χιούμορ πρέπει να έχει μυαλό και να σατυρίσει την κατάλληλη ώρα στην κατάλληλη φράση!

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
589
Πόντοι
86
Γιατί άραγε κάθε θέμα που ανοίγετε στο φόρουμ να το καίτε και να το γαμάτε έτσι.... ? ..λεω εγώ τώρα.. τέλος πάντον..Φίλε μου για εμένα (Γνώμη μου) δέν φταίνε ουτε οι καφέδες ούτε τα ξενύχτια αν δεν μπορείς να τελιώσεις...χαλαρά θέλει το πράγμα ,και να μήν έχεις πολλές σκοτούρες στο μυαλό σου... μόνο άν είναι ξεκάθαρο,μπορεί να σκευτεί ''καλά'' και να λειτουργήσει...

Επισκέπτης
Γιατί άραγε κάθε θέμα που ανοίγετε στο φόρουμ να το καίτε και να το γαμάτε έτσι.... ? ..λεω εγώ τώρα.. τέλος πάντον..Φίλε μου για εμένα (Γνώμη μου) δέν φταίνε ουτε οι καφέδες ούτε τα ξενύχτια αν δεν μπορείς να τελιώσεις...χαλαρά θέλει το πράγμα ,και να μήν έχεις πολλές σκοτούρες στο μυαλό σου... μόνο άν είναι ξεκάθαρο,μπορεί να σκευτεί ''καλά'' και να λειτουργήσει...
τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
τυχερακια κωτσο....!με τουρκαλιτσα ε???κοιτα μην ερθετε σε κοντρα τπτ με τα Ιμια η με το κυπριακο....!
περα απο τις μαλακιες τωρα...!δουλευετο το εργαλειο της ωστε να ναι πολυ υγρο....! αν οντως στην 1:30 που την εσκιζες ειχε 5 οργασμους πιστευω οτι θα σε χει λατρεψει....!
ετσι.....!βεντουζαααα................!αντε εμεις του εξωτερικου.........!να αποδειξουμε οτι οντως ειμαστε greeklover και δεν ειναι μυθος.........!

Επισκέπτης
τυχερακια κωτσο....!με τουρκαλιτσα ε???κοιτα μην ερθετε σε κοντρα τπτ με τα Ιμια η με το κυπριακο....!
περα απο τις μαλακιες τωρα...!δουλευετο το εργαλειο της ωστε να ναι πολυ υγρο....! αν οντως στην 1:30 που την εσκιζες ειχε 5 οργασμους πιστευω οτι θα σε χει λατρεψει....!
ετσι.....!βεντουζαααα................!αντε εμεις του εξωτερικου.........!να αποδειξουμε οτι οντως ειμαστε greeklover και δεν ειναι μυθος.........!
ελπίζω να λύσουν το Κυπριακό και το θέμα της υφαλοκριπίδας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom