Νέα

Συμβουλές για σεξ με MILF (Μόνο για όσους όντως έχουν γαμήσει MILF)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.885
Πόντοι
3.145
Οκ, για να αρχίσω, είμαι 31 και πρόκειται να βρεθώ για σεξοραντεβού με γυναίκα 49. (Γιατί; επειδή έτσι γουστάρω) Πρώτη φορά δοκιμάζω τέτοιας ηλικίας, αν και το έχω επιθυμία για πολύ καιρό.
Ποστάρεται από εμπειρίες τι, ξέρω γώ, συμβουλές ή ιδέες. Δεν ξέρω πόση διαφορά έχει (αν έχει) σε αυτόν τον τομέα μια γυναίκα και αν χρειάζεται κάποιου είδους....special treatment.

αν δεν είναι  βίζιτα  αδερφέ,  την γάμησες!!!!!

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Φίλε,δεν λες κι αυτή πως είναι...γιατι αν είναι μόνη κι έχει να δει χαρα στα σκέλια της καμμια 10ετία,αλλάζει το πράγμα...

Frakin_Cylon

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Οκ, για να αρχίσω, είμαι 31 και πρόκειται να βρεθώ για σεξοραντεβού με γυναίκα 49. (Γιατί; επειδή έτσι γουστάρω) Πρώτη φορά δοκιμάζω τέτοιας ηλικίας, αν και το έχω επιθυμία για πολύ καιρό.
Ποστάρεται από εμπειρίες τι, ξέρω γώ, συμβουλές ή ιδέες. Δεν ξέρω πόση διαφορά έχει (αν έχει) σε αυτόν τον τομέα μια γυναίκα και αν χρειάζεται κάποιου είδους....special treatment.

Frakin_Cylon

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2013
Like
1
Πόντοι
1
BTW, για όσους γουστάρουν να βρουν MILF έχω μία λέξη :badoo

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
λογικα θα σε βαλει αυτη κατω κ θα πεις τον δεσποτη Παναγιωτη. :grin:

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
Φίλε,δεν λες κι αυτή πως είναι...γιατι αν είναι μόνη κι έχει να δει χαρα στα σκέλια της καμμια 10ετία,αλλάζει το πράγμα...
θα γινει της κακομοιρας αστην αυτη να παρει το πανω χρι α πεασεις καλα..φανταζομαι σε γουσταρει :erection: :erection: :erection:

Frakin_Cylon

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Είναι μόνη,τώρα πόσο καιρό έχει να φάει χαρά στα σκέλια της δε ξέρω. Αλλά γουστάρει η γυναίκα και είναι ακριβώς όπως θέλω. 50ρα, καλοδιατηρημένη, κοντή και λεπτή.
Από θέμα προκαταρκτικών τί λέει αυτή η ηλικία;
Οργασμικά έρχεται ή θα περιμένω κανά τρίωρο;

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
Είναι μόνη,τώρα πόσο καιρό έχει να φάει χαρά στα σκέλια της δε ξέρω. Αλλά γουστάρει η γυναίκα και είναι ακριβώς όπως θέλω. 50ρα, καλοδιατηρημένη, κοντή και λεπτή.
Από θέμα προκαταρκτικών τί λέει αυτή η ηλικία;
Οργασμικά έρχεται ή θα περιμένω κανά τρίωρο;
αν ης ψυθιρισεις στο αυτι ποσο τηνλες απο τηνρωτη στιγμη που την ειδες θα κελαιδαει....χωρισμενη ειναι?η χηρα?

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
θα σου τα πω απλα. Η διαφορα ηλικιας που λες στο μονο που καταληγει ειναι το γαμησι. Ουτε παιδια, ουτε να της πληρωνεις ΔΕΚΟ ουτε γαμοι. Οποτε βγες οπως θα εβγαινες με μια αλλη γκομενα, και αποφυγε εαν γινεται κουβεντες που μπορει να φερουν στο προσκυνιο την διαφρα ηλικιας. Πχ σε σηριαλ στην Τηλεοραση τη μουσικη ακουγες οταν ησουν πιτσιρικας κτλ. Για να παρεις ποντους μιλησε της για τα παιδια της / δουλεια της και κανε πως δειχνεις ενδιαφερον (μονο η ερωτηση και η συγκαταβαση σε αυτα αρκει). Απεφυγε τις κουβεντες για τον πρωην αντρα της και φλερταρε την στα ισα (ειναι πολυ δεκτικες γιατι το δεχονται σαν να περνα η μπογια τους διπλα). Οταν ερθει η ωρα χουφτωσε λιγο παραπανω απο το κανονικο βυζι και κωλο γιατι εχουν ενα μονιμο ανχος οτι τους πεφτουν. (τιρ: το χουφτωμα να μην ειναι απο κατω προς τα επανω σαν να τα σηκωνεις, αλλα απο μπρος πρως τα πισω σαν να κρατας να μην σκασουν).
Στο κρεβατι κανε οτι σου αρεσει, σιγουρα ειναι πιο απελευθερωμενες και με περισσοτερες εμπειριες, στην τελικη δεν πας για γαμο, κανε οτι σου καβλωνει χωρις να σκεφτεσαι πως θα το παρει. Εκτιμουν την διαρκεια και την ενταση, οποτε εαν χρειαστεις κανα χαπακι παρε μισο.

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
:rockon:
θα σου τα πω απλα. Η διαφορα ηλικιας που λες στο μονο που καταληγει ειναι το γαμησι. Ουτε παιδια, ουτε να της πληρωνεις ΔΕΚΟ ουτε γαμοι. Οποτε βγες οπως θα εβγαινες με μια αλλη γκομενα, και αποφυγε εαν γινεται κουβεντες που μπορει να φερουν στο προσκυνιο την διαφρα ηλικιας. Πχ σε σηριαλ στην Τηλεοραση τη μουσικη ακουγες οταν ησουν πιτσιρικας κτλ. Για να παρεις ποντους μιλησε της για τα παιδια της / δουλεια της και κανε πως δειχνεις ενδιαφερον (μονο η ερωτηση και η συγκαταβαση σε αυτα αρκει). Απεφυγε τις κουβεντες για τον πρωην αντρα της και φλερταρε την στα ισα (ειναι πολυ δεκτικες γιατι το δεχονται σαν να περνα η μπογια τους διπλα). Οταν ερθει η ωρα χουφτωσε λιγο παραπανω απο το κανονικο βυζι και κωλο γιατι εχουν ενα μονιμο ανχος οτι τους πεφτουν. (τιρ: το χουφτωμα να μην ειναι απο κατω προς τα επανω σαν να τα σηκωνεις, αλλα απο μπρος πρως τα πισω σαν να κρατας να μην σκασουν).
Στο κρεβατι κανε οτι σου αρεσει, σιγουρα ειναι πιο απελευθερωμενες και με περισσοτερες εμπειριες, στην τελικη δεν πας για γαμο, κανε οτι σου καβλωνει χωρις να σκεφτεσαι πως θα το παρει. Εκτιμουν την διαρκεια και την ενταση, οποτε εαν χρειαστεις κανα χαπακι παρε μισο.
:rockon: :rockon: :rockon:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Πήγαινε χωρίς πλάνο, 31 χρονών είσαι κι εκείνη 49, δεν είναι η πρώτη σας φορά.

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Μην αγχώνεσαι, να είσαι ο εαυτός σου.

Αν υπάρχει χημεία, θα περάσεις και θα γαμήσεις καλά, χειμώνα καλοκαίρι

Αν έχει περάσει και κλιμακτήριο, μετά από μερικές φορές θα αποκτήσετε και εμπιστοσύνη, θα βγάλεις και την καπότα. Στην αρχή δείξε ότι την σέβεσαι και να βάζεις καπότα.

Ανάλογα με την τύπισσα
Μπορεί νάναι κι εκείνης η πρώτη της φορά με αρκετά μικρότερο
Μπορεί νάχει αναστολες, μπορεί να μην κολλάει
Μπορεί με το που θα μπείς να μην προλάβεις να πείς καλημέρα, μπορεί να μιλάτε με τις ώρες λόγω αμηχανίας.
Μην το καθυστερείς, άρχισε τα χαδάκια, σταμάτα ζήτα ένα ποτό, μιά σόδα και ξαναξεκίνα. Θα πάρει εκείνη εμπρός

Νάσαι κοιμισμένος καιξεκούραστος, πες και σε μας τα νέα σου

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
μερικες δεν κανουν ουτε πιπα
βεβαιωσου τι ειναι προθυμη να κανει πριν το ζητησεις
προκαταρκτικα οχι πολλα, ισα ισα να φτιαχτει
ο οργασμος εξαρταται απο την καθε γυναικα δεν εχει να κανει με ηλικια
αλλες τελειωνουν σε 3 λεπτα, αλλες δεν τελειωνουν καθολου
προσεκτικες κινησεις και οχι πολλα τραβηγματα - διπλωματα γιατι ου γαρ ερχεται μονον (οστεο-πορωση  :rockon: )
ξεκινα με ιεραποστολικο και αν δεις οτι εχει ψωμι η υποθεση γυρνα το και σε πισοκολλητο η αυτη απο πανω
ε θα δεις και πως τσουλαει

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Το πιθανότερο  ειναι να σε αρχισει στην γκρινια για την 'κακουργα" την ζωη .

ΥΓ Δειξε οτι την γουσταρεις τρελά.

ΥΓ2
Πήγαινε χωρίς πλάνο, 31 χρονών είσαι κι εκείνη 49, δεν είναι η πρώτη σας φορά.

Μονο αν εισαι ο Βαρουφάκης !!

υγ3

(τιρ: το χουφτωμα να μην ειναι απο κατω προς τα επανω σαν να τα σηκωνεις, αλλα απο μπρος πρως τα πισω σαν να κρατας να μην σκασουν).

:tits2:  Αυτο πρεπει να ισχυει για όλες τις γυναικες

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
..τιποτα το ξεχωριστο,ρε φιλε..απλά να θυμασαι πως -ειδικα σ'αυτη την ηλικια-η γυναικα, το σημειο g το'χει στο αυτι..

kostas237

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
4
Πόντοι
1
απλα μετα το ραντεβού ενημερωσε μας αναλυτικα τι εγινε με ολες τις λεπτομερειες

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Γενικά συμφωνώ με τους προλαλήσαντες της ομήγυρης. Θα του πάρεις τα νερά του μουνιού, θα συντονιστείτε και οντως έλουν το μπλα μπλά τους και να τους τονίσεις τη θυλικότητα τους. Θέλουν να δουν οτι περνάει η μπογιά τους ακόμα. Δώστο τους.

Frakin_Cylon

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Το λοιπόν συναγωνιστές, να πως πήγε το πράμα.
Η γυναίκα ήταν το κάτι άλλο. Εμφανισιακά, στήθος, κώλο έχω πάει με 25χρονα που θα ζήλευαν.
Αφού της έκανα ένα καλό πινέλωμα παντού και έπαιξα λίγο με το δάχτυλο το g της υγράθηκε σαν καταρράκτης. Η  :pipa1:ήταν φοβερή, και για να τελειώσει με καβαλίκεψε και έχυσε 2 φορές. Να μην τα πολυλογώ, την έχυσα στο μουνί και το σκηνικό επαναλήφθηκε άλλες 3 φορές. Γούσταρε χύσιμο μέσα της, πάνω της, στο στόμα.....ήξερε τι ήθελε και το ζητούσε χωρίς να κωλώνει. Τούρμπο η κυρία. Κλείσαμε και 2ο ραντεβού, θα το κάνουμε σε μόνιμη βάση.
Καμία σχέση με τα 25-30χρονα που δε ξέρουν τι θέλουν και κάθονται σαν κωμοδίνα. By far το πιο καλό γαμίση που έριξα.

Once you go MILF you never go back.

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Το λοιπόν συναγωνιστές, να πως πήγε το πράμα.
Η γυναίκα ήταν το κάτι άλλο. Εμφανισιακά, στήθος, κώλο έχω πάει με 25χρονα που θα ζήλευαν.
Αφού της έκανα ένα καλό πινέλωμα παντού και έπαιξα λίγο με το δάχτυλο το g της υγράθηκε σαν καταρράκτης. Η  :pipa1:ήταν φοβερή, και για να τελειώσει με καβαλίκεψε και έχυσε 2 φορές. Να μην τα πολυλογώ, την έχυσα στο μουνί και το σκηνικό επαναλήφθηκε άλλες 3 φορές. Γούσταρε χύσιμο μέσα της, πάνω της, στο στόμα.....ήξερε τι ήθελε και το ζητούσε χωρίς να κωλώνει. Τούρμπο η κυρία. Κλείσαμε και 2ο ραντεβού, θα το κάνουμε σε μόνιμη βάση.
Καμία σχέση με τα 25-30χρονα που δε ξέρουν τι θέλουν και κάθονται σαν κωμοδίνα. By far το πιο καλό γαμίση που έριξα.

Once you go MILF you never go back.

Σου πήρε ώρα να σπάσει ο πάγος?
Αμα βαρεθείς, σφύρα :)

Μη σας φάει το κρεβάτι
βγήτε και καμμιά βόλτα

Ξέρω κάποιους που βγαίνανε, πηγαίνανε ακόμα και σινεμά (σκοτεινά), στο μισάωρο είχαν κατακαυλώσει κι επιστρέφανε σπίτι να βγάλουν τα μάτια τους. Κωλοταινίες  :)

Αμα τα καταπίνει, θα σε βολέψει κι εκτος σπιτιού

Την επανάληψη (3 φορές) την καταφχαριστήθηκε. Λίγοι αντέχουν. Πάρε και καμμιά βιταμίνη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom