Νέα

Συμπλοκή μετά από ραντεβού στο Internet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τουλάχιστον κέρδισαν οι δικοί μας?

Μπα, τα ελληνακια εχουν φλωρεψει τα τελευταια χρονια. Τα αλβανα ειναι ακομα ψιλο-αγρια. Σε μερικα χρονια βεβαια οταν θα εξελληνιστουν για τα καλα, θα ειναι κι αυτα βουτηρομπεμπεδες σαν τα δικα μας.
Παντως οσοι λετε οτι αυτα δεν γινονταν στα δικα μας χρονια ή ζησατε σε αλλη χωρα ή εισασταν του κατηχιτικου.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Παντως οσοι λετε οτι αυτα δεν γινονταν στα δικα μας χρονια ή ζησατε σε αλλη χωρα ή εισασταν του κατηχιτικου.
Aκριβως,εμενα που μου διηγουνται ιστοριες μεγαλοι μου ελεγαν τρελα σκηνικα με πετρες και τετοια..
Απλα τωρα πλεον αμα το παιδι γυρισει με καμια μελανια κατευθειαν ο γονιος το λιγοτερο που θα κανει ειναι να το παει στο νοσοκομειο και το περισσοτερο να τρεχει για μηνυσεις στο παιδι που ΤΟΛΜΗΣΕ να ακουμπησει το παιδι του..
Ετσι εχουμε κακομαθει εμεις η τωρινη νεολαια..

Επισκέπτης
Aκριβως,εμενα που μου διηγουνται ιστοριες μεγαλοι μου ελεγαν τρελα σκηνικα με πετρες και τετοια..
Απλα τωρα πλεον αμα το παιδι γυρισει με καμια μελανια κατευθειαν ο γονιος το λιγοτερο που θα κανει ειναι να το παει στο νοσοκομειο και το περισσοτερο να τρεχει για μηνυσεις στο παιδι που ΤΟΛΜΗΣΕ να ακουμπησει το παιδι του..
Ετσι εχουμε κακομαθει εμεις η τωρινη νεολαια..

Οι διαφορες που βλεπω εγω στο τοτε με το τωρα ειναι οτι τωρα υπαρχουν το Internet και τα κινητα. Ισως και η εισοδως των αλλοδαπων.
Αλλα παντα επεφτε ξυλο. Για γκομενες, για οπαδικα ακομα και μεταξυ γειτονιων, σχολειων ή χωριων οπως στην περιπτωση μου. Εμεις διναμε ραντεβου απο το σχολειο, 2 χιλιομετρα εξω απο το χωριο για να παλκωθουμε με παιδια απο το διπλανο χωριο. Και μιλαμε για ξυλο. Ειχα παει αρκετες φορες στη μανα μου μεσ' τα αιματα. Ε, τωρα πλανονονται Ελληνες με Αλβανα. Αυριο με Κινεζους και παει λεγοντας.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ειδικα τα αλβανακια πολυ μαγκια,κλανια και κωλο φινιστρινι,αφραγκα αλητακια με κομμενες εξατμισεις.
Πολυ τους χαιδεψατε τα αυτια κωλο πουλημενα τομαρια των ΜΜΕ και ΄΄καψατε''τα μυαλα περι ρατσισμου.
Καθε μερα αν δειτε σε ενημερωτικα sites 1 στους 2 σε ληστειες ειναι Αλβανοι και μεσα σε τσαμπουκαδες με φονους.
Υπαρχουν και τιμιοι ανθρωποι με οικογενειες βεβαια.
Δε χωραμε αλλους λαθρομεταναστες.
Σκουπα και να μεινουν οσοι εχουν χαρτια.
Μην ξεχνατε οτι στους βανδαλισμους στο σχολειο Παγκρατιου ειχαν καψει και την ελληνικη σημαια οι καφροι,τα 15 χρονα μαλακιστηρια

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Κάπου στις αρχές τις δεκαετίας του 90 έπαιζαν αγώνα μπάσκετ το 1ο ΤΕΛ Περιστερίου με το 2ο ΤΕΛ Περιστερίου,και είχαν πάει και τα ΜΑΤ μαζί  :2funny:

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
και εμεις παιζαμε ξυλο τα σχολεια μεταξυ τους αλλα οχι μαχαιρια και τετοια για τη πλακα και το χαβαλε το καναμε........τελος παντων......... οχι για να σκοτωθουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom