Νέα

Συμπληρωμα εισοδηματος -προτασεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα daglas13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
ειμαστε δυσκολα οικονομικα &  θελουμε να γαμαμε  κανα ωραιο μουνακι ,ριξτε ιδεες .

τσίμπα μερικές θηλυκές σκυλίτσες και κάνε calldogs
θα τις μοιράζεις το πρωί θα τις μαζεύεις το απόγευμα
σίγουρο χρήμα και άκοπο

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Καλημερα ,αν & δεν ειναι το καταληλο  μερος για τετοιες ερωτησεις κατα καιρους εχουν γινει ωραιες συζητησεις .
Επειδη λοιπον ειμαστε δυσκολα οικονομικα &  θελουμε να γαμαμε  κανα ωραιο μουνακι ,ριξτε ιδεες .
Να διευκρινησω οτι δεν με ενδιαφερει κατι με σταθερο ωραριο &  οτι υπαρχει δυνατοτητας αρχικης συμμετοχης σε κατι που αξιζει γυρω στα 10 χιλιαρικα.
Μην μου προτεινετε να τα φαω στις πουτανες ,αυτο το ξερω χαχα .

Γραψε και 2 πληροφορίες σε στυλ τι ηλικια εχεις πανω κατω, τι δουλεια κανεις ηδη που μενεις και ισως κατι προκυψει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εσυ φιλαρακι anal hunter σε πιο κλάδο θα επένδυες σε επίπεδο e-shop?
Ριξε μια ιδέα η παρουσίασε μια ηδη πετυχημένη περίπτωση. Εγω που ειχα σκεφτεί να φτιαξω e-shop  ως δεύτερη εργασία όμως καθώς το πρωι εργάζομαι διαπιστώνω οτι για να πάει καλά πρέπει να υπάρχει κι ενα φυσικό κατάστημα έστω μικρό.

Μλκιες σου λεει θέλει να έχεις και μια φυσική έδρα για την επιχειρηση σου.

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Ενα φτηνο eshop χωρις διαφημιση και ενασχοληση ειναι σαν φυσικο καταστημα υπογα σε ορεινο χωριο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Βασικα κοιταξε να δεις επειδη το έχω δει και αλλου αυτό μπαινουν κάποιοι σε ενα φορουμ και ρωτάνε το πιο απλο πράγμα πχ πως πάω στην εφορια να κάνω αυτο? μη περιμενεις ετσι να κάνεις δουλεια απο το ιντερνετ και οτι σου πει ο καθενας αν θες να φτιάξεις κατι δικο σου οι υποχρεώσεις θα ειναι μεγάλες και οχι μονο αυτο θα πρέπει να ξέρεις και πως κινειται η αγορά. Και οταν λέω να ξέρεις οχι μου ειπανε άκουσα απο καπου κτλπ αλλα να εισαι τοσο ψαγμένος και παρατηρητικος ετσι ωστε αυτο που θα πεις να ισχυει ακριβως.

Μονο ετσι θα πετυχει η επιχειρηση. Αλλιως να ξέρεις θα ανοιξεις κάτι που θα κλεισει μετα απο λιγους μήνες αν δεν ξέρεις ακριβως τι κάνεις.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Ποια ειναι η τόπ εταιρία ανεξάρτητου κόστους για καταςκευη σάιτ διαδικτυακών πωλήσεων ;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.011
Πόντοι
2.606
atcom
Αλλα κανεις δουλεια και με αλλες πολυ πιο φθηνες λυσεις
ανεξαρτητου κόστους οχι φθηνά την κορυφαία απο κάποιον που ξέρει οχι που άκουσε του είπαν δουλεύει η ξαδέρφη του εχω έναν γνωστό στο λογιστήριο να σε φτιάξει σε τιμή

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.410
Πόντοι
12.756
ανεξαρτητου κόστους οχι φθηνά την κορυφαία απο κάποιον που ξέρει οχι που άκουσε του είπαν δουλεύει η ξαδέρφη του εχω έναν γνωστό στο λογιστήριο να σε φτιάξει σε τιμή

ντεζαβου με ερωτηση τυπου ματζεστικ ειναι αυτη τυπε  :crazy: . αμα ξεκινησεις να ρωτας και για τις καλυτερες κουζινες , θερμοσίφωνες , πλακακια μπανιου κτλ θσ σρχισουμε να ανησυχούμε

OP
OP
D

daglas13

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστω για τις προτασεις σας ,μονο 1-2 γραψατε να τα φαω σε πουτανες χαχα.
εχω σταθερη δουλεια (δημοσιο ) αλλα λογω περικοπων & επειδη δουλευα σχεδον παντα 2 δουλεια το σκεφτομαι .
Απλα πλεον εχω κουραστει &δεν μπορω να δουλευω 16 ωρες +τα πηγαινε -ελα.
Αθηνα ειμαι πλεον αλλα εχω ακρη σε τουριστικο μερος & εαν εμενα εκει θα ειχα κανει  κατι.
Ισως για καποιους να ειναι λιγα τα 10 χιλιαρικα αλλα ειναι ενα ποσο που το διαθετω χωρις να στερηθω κατι .

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ευχαριστω για τις προτασεις σας ,μονο 1-2 γραψατε να τα φαω σε πουτανες χαχα.
εχω σταθερη δουλεια (δημοσιο ) αλλα λογω περικοπων & επειδη δουλευα σχεδον παντα 2 δουλεια το σκεφτομαι .
Απλα πλεον εχω κουραστει &δεν μπορω να δουλευω 16 ωρες +τα πηγαινε -ελα.
Αθηνα ειμαι πλεον αλλα εχω ακρη σε τουριστικο μερος & εαν εμενα εκει θα ειχα κανει  κατι.
Ισως για καποιους να ειναι λιγα τα 10 χιλιαρικα αλλα ειναι ενα ποσο που το διαθετω χωρις να στερηθω κατι .

Με 10.000 ανοιγεις άνετα ενα μαγαζάκι πάντως πχ ενα φωτογραφειο για γαμους  ;)

παραιτησου αμα δε γουσταρεις και κανε μια καινουργια αρχη βγαζοντας πολλα περισσοτερα αρκει να εισαι σιγουρος οτι θα τα βγαλεις :P

ενας γνωστος του πατέρα μου αρνηθηκε καποτε θεση στο δημοσιο για να φτιαξει τη δικη του επιχειρηση και 20 χρονια μετά την έχει κανει πολυ μεγαλυτερη και δεν το μετανιωσε. Μάγκας για μενα.

Aπλα ειναι αυτο που σου εγραψα και χθες θα πρεπει να εισαι ενας ανθρωπος που του κοβει και αυτο που λέει να ισχυει ακριβως.

Εγγρ.
30 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Με 10.000 ανοιγεις άνετα ενα μαγαζάκι πάντως πχ ενα φωτογραφειο για γαμους  ;)

παραιτησου αμα δε γουσταρεις και κανε μια καινουργια αρχη βγαζοντας πολλα περισσοτερα αρκει να εισαι σιγουρος οτι θα τα βγαλεις :P

ενας γνωστος του πατέρα μου αρνηθηκε καποτε θεση στο δημοσιο για να φτιαξει τη δικη του επιχειρηση και 20 χρονια μετά την έχει κανει πολυ μεγαλυτερη και δεν το μετανιωσε. Μάγκας για μενα.

Aπλα ειναι αυτο που σου εγραψα και χθες θα πρεπει να εισαι ενας ανθρωπος που του κοβει και αυτο που λέει να ισχυει ακριβως.
εσυ εκανες την καλη

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.011
Πόντοι
2.606
ντεζαβου με ερωτηση τυπου ματζεστικ ειναι αυτη τυπε  :crazy: . αμα ξεκινησεις να ρωτας και για τις καλυτερες κουζινες , θερμοσίφωνες , πλακακια μπανιου κτλ θσ σρχισουμε να ανησυχούμε
τυπε εδω στο μπου ανεκαθεν δεν ειμασταν φειδωλοι στο να σκορπαμε χρημα με το στομα  :2funny:

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16

ΣΟυ ειπα. ΑΤΚΟΜ μπαι φαρ
Τελος

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Ένα ιντερνετομάγαζο, με δηλωμένη έδρα την αποθήκη του σπιτιού μας πχ 10-15 τμ, και να φέρνουμε πράμα από τους κιτρινιάρηδες και ν αρολλάρει το πράγμα παίζει????

Το μόνο τσιμπούκι είναι ότι ανέβηκε το δολλάριο και δε συμφέρει από την άποψη νομίσματος όσο πριν. Από την άλλη με δασμούς και τέτοια πια δε ξέρω τελικά αν θα μικραίνει πολύ το κέρδος. Αν βάλεις μέσα, μεταφορά, τελωνεία, δασμούς, λογιστή όλα..

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.011
Πόντοι
2.606
atcom η generation Y ?

meredi

Μέλος
Εγγρ.