ειμαστε δυσκολα οικονομικα & θελουμε να γαμαμε κανα ωραιο μουνακι ,ριξτε ιδεες .
τσίμπα μερικές θηλυκές σκυλίτσες και κάνε calldogs
θα τις μοιράζεις το πρωί θα τις μαζεύεις το απόγευμα
σίγουρο χρήμα και άκοπο
ειμαστε δυσκολα οικονομικα & θελουμε να γαμαμε κανα ωραιο μουνακι ,ριξτε ιδεες .
Καλημερα ,αν & δεν ειναι το καταληλο μερος για τετοιες ερωτησεις κατα καιρους εχουν γινει ωραιες συζητησεις .
Επειδη λοιπον ειμαστε δυσκολα οικονομικα & θελουμε να γαμαμε κανα ωραιο μουνακι ,ριξτε ιδεες .
Να διευκρινησω οτι δεν με ενδιαφερει κατι με σταθερο ωραριο & οτι υπαρχει δυνατοτητας αρχικης συμμετοχης σε κατι που αξιζει γυρω στα 10 χιλιαρικα.
Μην μου προτεινετε να τα φαω στις πουτανες ,αυτο το ξερω χαχα .
Εσυ φιλαρακι anal hunter σε πιο κλάδο θα επένδυες σε επίπεδο e-shop?
Ριξε μια ιδέα η παρουσίασε μια ηδη πετυχημένη περίπτωση. Εγω που ειχα σκεφτεί να φτιαξω e-shop ως δεύτερη εργασία όμως καθώς το πρωι εργάζομαι διαπιστώνω οτι για να πάει καλά πρέπει να υπάρχει κι ενα φυσικό κατάστημα έστω μικρό.
Ποια ειναι η τόπ εταιρία ανεξάρτητου κόστους για καταςκευη σάιτ διαδικτυακών πωλήσεων ;
ανεξαρτητου κόστους οχι φθηνά την κορυφαία απο κάποιον που ξέρει οχι που άκουσε του είπαν δουλεύει η ξαδέρφη του εχω έναν γνωστό στο λογιστήριο να σε φτιάξει σε τιμήatcom
Αλλα κανεις δουλεια και με αλλες πολυ πιο φθηνες λυσεις
ανεξαρτητου κόστους οχι φθηνά την κορυφαία απο κάποιον που ξέρει οχι που άκουσε του είπαν δουλεύει η ξαδέρφη του εχω έναν γνωστό στο λογιστήριο να σε φτιάξει σε τιμή
Ευχαριστω για τις προτασεις σας ,μονο 1-2 γραψατε να τα φαω σε πουτανες χαχα.
εχω σταθερη δουλεια (δημοσιο ) αλλα λογω περικοπων & επειδη δουλευα σχεδον παντα 2 δουλεια το σκεφτομαι .
Απλα πλεον εχω κουραστει &δεν μπορω να δουλευω 16 ωρες +τα πηγαινε -ελα.
Αθηνα ειμαι πλεον αλλα εχω ακρη σε τουριστικο μερος & εαν εμενα εκει θα ειχα κανει κατι.
Ισως για καποιους να ειναι λιγα τα 10 χιλιαρικα αλλα ειναι ενα ποσο που το διαθετω χωρις να στερηθω κατι .
εσυ εκανες την καληΜε 10.000 ανοιγεις άνετα ενα μαγαζάκι πάντως πχ ενα φωτογραφειο για γαμους ;)
παραιτησου αμα δε γουσταρεις και κανε μια καινουργια αρχη βγαζοντας πολλα περισσοτερα αρκει να εισαι σιγουρος οτι θα τα βγαλεις
ενας γνωστος του πατέρα μου αρνηθηκε καποτε θεση στο δημοσιο για να φτιαξει τη δικη του επιχειρηση και 20 χρονια μετά την έχει κανει πολυ μεγαλυτερη και δεν το μετανιωσε. Μάγκας για μενα.
Aπλα ειναι αυτο που σου εγραψα και χθες θα πρεπει να εισαι ενας ανθρωπος που του κοβει και αυτο που λέει να ισχυει ακριβως.
τυπε εδω στο μπου ανεκαθεν δεν ειμασταν φειδωλοι στο να σκορπαμε χρημα με το στομαντεζαβου με ερωτηση τυπου ματζεστικ ειναι αυτη τυπε . αμα ξεκινησεις να ρωτας και για τις καλυτερες κουζινες , θερμοσίφωνες , πλακακια μπανιου κτλ θσ σρχισουμε να ανησυχούμε
ανεξαρτητου κόστους οχι φθηνά την κορυφαία απο κάποιον που ξέρει οχι που άκουσε του είπαν δουλεύει η ξαδέρφη του εχω έναν γνωστό στο λογιστήριο να σε φτιάξει σε τιμή
;)ΣΟυ ειπα. ΑΤΚΟΜ μπαι φαρ
Τελος
atcom η generation Y ?