Νέα

Συμπληρωμα εισοδηματος -προτασεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα daglas13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

daglas13

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα ,αν & δεν ειναι το καταληλο  μερος για τετοιες ερωτησεις κατα καιρους εχουν γινει ωραιες συζητησεις .
Επειδη λοιπον ειμαστε δυσκολα οικονομικα &  θελουμε να γαμαμε  κανα ωραιο μουνακι ,ριξτε ιδεες .
Να διευκρινησω οτι δεν με ενδιαφερει κατι με σταθερο ωραριο &  οτι υπαρχει δυνατοτητας αρχικης συμμετοχης σε κατι που αξιζει γυρω στα 10 χιλιαρικα.
Μην μου προτεινετε να τα φαω στις πουτανες ,αυτο το ξερω χαχα .

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.747
Πόντοι
3.656
Καλημερα ,αν & δεν ειναι το καταληλο  μερος για τετοιες ερωτησεις κατα καιρους εχουν γινει ωραιες συζητησεις .
Επειδη λοιπον ειμαστε δυσκολα οικονομικα &  θελουμε να γαμαμε  κανα ωραιο μουνακι ,ριξτε ιδεες .
Να διευκρινησω οτι δεν με ενδιαφερει κατι με σταθερο ωραριο &  οτι υπαρχει δυνατοτητας αρχικης συμμετοχης σε κατι που αξιζει γυρω στα 10 χιλιαρικα.

τυπε μην κανεις το λαθος και ριξεις τα 10 χιλαιρικα σου πουθενα στην ελλαδα αυτο τον καιρο  :S :S :S

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
τυπε μην κανεις το λαθος και ριξεις τα 10 χιλαιρικα σου πουθενα στην ελλαδα αυτο τον καιρο  :S :S :S

Όταν λέμε κάτι να το τεκμηριώνουμε. Εγώ δε μπορώ την καραμέλα που λένε κάποιοι, ότι δεν είναι για επενδύσεις, ή ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνουμε κλπ κλπ.

Στην ίδια φάση είμαι και εγώ τώρα. Θα ήθελα να βρώ μια δεύτερη δουλειά ή απασχόληση για να συμπληρώνω κανά εισόδημα.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.747
Πόντοι
3.656
Όταν λέμε κάτι να το τεκμηριώνουμε. Εγώ δε μπορώ την καραμέλα που λένε κάποιοι, ότι δεν είναι για επενδύσεις, ή ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνουμε κλπ κλπ.

Στην ίδια φάση είμαι και εγώ τώρα. Θα ήθελα να βρώ μια δεύτερη δουλειά ή απασχόληση για να συμπληρώνω κανά εισόδημα.

τυπε υπαρχουν τα στοιχεια να σου τεκμηριωσω την αποψη μου,απλα εγω δεν τα εχω.μπορεις να τα βρεις σε οποιοδηποτε επιμελητηριο.θες για κατασκευαστικο κλαδο,μικρομεσαιες επιχειρησεις;αυτους τους κλαδους τους ξερουμε χωρις να δουμε καν στοιχεια.εκτος αν υπαρχει μια τρομερη ιδεα καινοτομιας για την ελλαδα.εσυ θα επαιρνες την ευθυνη να πεις σε εναν τυπο να ριξει τα λεφτα του σε μια συγκεκριμενη δραστηριοτητα σε μια χωρα που εχει μειωθει η καταναλωση τοσο πολυ,και δεν ξερουμε εαν τον επομενο μηνα θα εχουμε χρεωκοπησει η οχι;   :S

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Καλημερα ,αν & δεν ειναι το καταληλο  μερος για τετοιες ερωτησεις κατα καιρους εχουν γινει ωραιες συζητησεις .
Επειδη λοιπον ειμαστε δυσκολα οικονομικα &  θελουμε να γαμαμε  κανα ωραιο μουνακι ,ριξτε ιδεες .
Να διευκρινησω οτι δεν με ενδιαφερει κατι με σταθερο ωραριο &  οτι υπαρχει δυνατοτητας αρχικης συμμετοχης σε κατι που αξιζει γυρω στα 10 χιλιαρικα.
τυπε μονο σε οτι εχει σχεση με τουρισμο ριξε το δεκαχιλιαρο...πουθενα αλλου...ο τουριστας παντα θα ερχεται ελλαδα...ειτε με ευρω ειτε με δραχμη... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τουρισμός.
Πορνεία ή παραπορνεία.
Τζόγος.
ΤΕΛΟΣ.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Δηλαδή αν βάλω λεφτά στον Τουρισμό, την πορνεία και τον τζόγο θα κερδίσω? Ξέρετε πόσοι έχουν "επενδύσει" και έχουν χάσει! Εξάλου 10,000 στις μέρες μας είναι μηδαμινό ποσό. Δεν αρκεί ούτε για τα βασικά!! Εκτός αν έχεις υπομονή και γνώσεις και παίξεις με αμοιβαία κεφάλαια και μετοχές, που κ κει χλωμό το βλέπω.
Aν πάλι δεν είσαι γνώστης των επενδύσεων μπορείς ν ασχοληθείς με την φύση, τους κήπους, την διακόσμηση εξωτερικών χώρων όπως επίσης και την κοπή ξύλων για καυσόξυλα την δημιουργία πέλλετς για καύση κλπ Χρυσές Δουλειές για ανειδίκευτους!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Δηλαδή αν βάλω λεφτά στον Τουρισμό, την πορνεία και τον τζόγο θα κερδίσω? Ξέρετε πόσοι έχουν "επενδύσει" και έχουν χάσει! Εξάλου 10,000 στις μέρες μας είναι μηδαμινό ποσό. Δεν αρκεί ούτε για τα βασικά!! Εκτός αν έχεις υπομονή και γνώσεις και παίξεις με αμοιβαία κεφάλαια και μετοχές, που κ κει χλωμό το βλέπω.
Aν πάλι δεν είσαι γνώστης των επενδύσεων μπορείς ν ασχοληθείς με την φύση, τους κήπους, την διακόσμηση εξωτερικών χώρων όπως επίσης και την κοπή ξύλων για καυσόξυλα την δημιουργία πέλλετς για καύση κλπ Χρυσές Δουλειές για ανειδίκευτους!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ante geia!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
Καλημερα ,αν & δεν ειναι το καταληλο  μερος για τετοιες ερωτησεις κατα καιρους εχουν γινει ωραιες συζητησεις .
Επειδη λοιπον ειμαστε δυσκολα οικονομικα &  θελουμε να γαμαμε  κανα ωραιο μουνακι ,ριξτε ιδεες .
Να διευκρινησω οτι δεν με ενδιαφερει κατι με σταθερο ωραριο &  οτι υπαρχει δυνατοτητας αρχικης συμμετοχης σε κατι που αξιζει γυρω στα 10 χιλιαρικα.

χαμενη υποθεση η ελλαδα τυπε. Φατα στις πουτανες  :rockon:

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
αδερφε μπορεις να κανεις δουλιτσα με 10 χιλιαρικα. εγω ασχολουμε με το εμποριο υποδηματων και υπαρχουν κενα και ευκαιριες.αλλα θελει και τρεξιμο.αθηνα εισαι?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Κανε ενα ΣΩΣΤΟ eshop με κατι που γνωριζεις & ξερεις δυο τρια πραγματα που να βρεις καλο εμπορευμα κλπ.

Ενα σαιτ ωραιο, απλο και ευχρηστο, μικρο stock, καποια αρχικα λεφτα για προωθηση απο ατομα που γνωριζουν και κανουν αυτη τη δουλεια.

Σε ενα χρονο μπορει ανετα να σου γινει full time job και να κονομας.

Τους μαλακες που λενε πως ειναι πεσμενη η αγορα και δεν ειναι για να ριχνεις λεφτα γραφτους στα παπαρια σου γιατι αυτοι και οταν οι μισθοι ηταν στο θεο τις ιδιες μαλακιες ελεγαν.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Κανε ενα ΣΩΣΤΟ eshop με κατι που γνωριζεις & ξερεις δυο τρια πραγματα που να βρεις καλο εμπορευμα κλπ.

Ενα σαιτ ωραιο, απλο και ευχρηστο, μικρο stock, καποια αρχικα λεφτα για προωθηση απο ατομα που γνωριζουν και κανουν αυτη τη δουλεια.

Τους μαλακες που λενε πως ειναι πεσμενη η αγορα και δεν ειναι για να ριχνεις λεφτα γραφτους στα παπαρια σου γιατι αυτοι και οταν οι μισθοι ηταν στο θεο τις ιδιες μαλακιες ελεγαν.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Εδω να τονισω οτι μενεις μακρυα και αγαπημενος απο φιλους γνωστους που "ξερουν", "στηνουν σαιτ", "βαζουν διαφημισεις στο google" και λοιπες μαλακιες γιατι θα πας για φουντο.

ΜΟΝΟ επαγγελματιες και μονο με συστασεις και αφου δεις πελατολογιο, portfolio και φυσικα σου πουν την προταση τους και οχι κατι του στιλ "θα το κανουμε να πεταξει" "αστο πανω μου" και μαλακιες τετοιες.

10 χιλιαρικα επαρκουν για παρα πολλα πραγματα αν κανεις σωστο σχεδιασμο.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

αφου λειπει ο απολυτος,κανω την ερωτηση εγω  :sunglasses:

"Από μπούκα ή ριφιφί τα 10.000 τύπε"?

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Εσυ φιλαρακι anal hunter σε πιο κλάδο θα επένδυες σε επίπεδο e-shop?
Ριξε μια ιδέα η παρουσίασε μια ηδη πετυχημένη περίπτωση. Εγω που ειχα σκεφτεί να φτιαξω e-shop  ως δεύτερη εργασία όμως καθώς το πρωι εργάζομαι διαπιστώνω οτι για να πάει καλά πρέπει να υπάρχει κι ενα φυσικό κατάστημα έστω μικρό.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

πανε αγορασε προβατα να βοσκεις στην Βουλγαρια  :grin: :grin: :grin:  :2on1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom