Μερικές φορές σκέφτομαι το αν η ανωμαλία είναι ο δρόμος προς την εξέλιξη ή μακροχρόνια αποδειχτεί το αντίθετο. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι κάποια στιγμή η ομοφυλοφιλια θα είναι κατι το φυσιολογικό. Ίσως εξελιχτεί σε κάτι άλλο, ίσως κάποια μέρα δε χρειάζεται να κάνουμε σεξ, ούτε να κυοφορούν οι γυναίκες όπως τώρα, ή ο σκύλος να βγάζει βόλτα εμένα. Όλα αυτά θεωρούνται εξέλιξη γιατί σπάμε τους φραγμούς, και το είδος πάει «μπροστά». Όπως στο σεξ, όταν η κοπέλα σου περνάει από το ένα παπαρι στα δέκα και ανακαλύπτει πόσο μαγικός είναι ο κόσμος, αφήνοντας πίσω κάθε ηθικό φραγμό. Ή όπως ένας τύπος που φέρνει οικειοθελώς δέκα παπάρια στη γυναίκα του, γίνεται προοδευτικός. Σε χίλια χρόνια μπορεί να είμαστε στο διάστημα, να σκεφτόμαστε γρήγορα, να κάνουμε σεξ με τηλεπάθεια, ποιος ξέρει. Σίγουρα πάντως οι γαμημενοι οι Σινσινατι δε θα έχουν ένα run στα εννέα inning. Τεσπα.
Η άποψη μου είναι ότι ναι μεν δεν συμφωνώ αλλά δείτε το ως κάτι αναπόφευκτο και ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο. Ναι, το να έχω δυο ψωλές για γονείς και να είμαι ο μόνος στο χωριό με αυτό θα μου δώσει αρκετά τραυματα για δέκα ζωές. Αλλά σιγά σιγά θα γίνει κάτι νορμαλ από την κοινωνία, και τέλος.
Η ερώτηση είναι: άσχετα με την αποδοχή αυτού από την κοινωνία (που είναι και το βασικό ερώτημα θεωρώ του νηματοθετη), υπογείως τι αλλαγές προκαλούνται σε ένα μικρό παιδί που αφομοιώνει χωρίς κριτική σκέψη; Το παιδί ότι έρεισμα του δώσεις, το τραβάει σα σφουγγάρι. Ναι μεν έχει αντρόγυνα που είναι τραγικά αλλά είτε το θέλουνε είτε όχι, ο χωρισμός ή η διένεξη μεταξύ ενός ζευγαριού είναι και αυτό φυσιολογικό. Το να βλέπεις δυο παπάρια μαζί και να ακούς δυο αντρικές φωνές το βράδυ δεν είναι.
Και να πω ένα τελευταίο παράδειγμα. Μεγάλωσα χωρίς πατέρα. Θυμάμαι ακόμα όταν ήμουν μικρός, μου έκανε εντύπωση το ότι δεν έβλεπα την μητέρα μου να φιλήσει έναν άντρα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μη ξέρω πού πάνε τα τέσσερα σε ότι αφορά τις προεφηβικες σχέσεις κτλ, δεν υπήρχε δηλαδή έρεισμα, δεν έβλεπα να πω «α, έτσι πλησιάζω, έτσι φιλάω». Επομένως μέχρι τα 12 το μόνο που ήξερα να κάνω ήταν να κλοτσάω μια μπάλα. Γιατί το λέω αυτό: γιατί όταν είσαι παιδί, όλα μετράνε.
Δυο ντουκια ή δυο σκιες με θηλυπρεπή φωνή να μεγαλώνουν ένα παιδί, θα έχει ως αποτέλεσμα αυτό να βλέπει συνέχεια δυο άντρες μαζί. Και επειδή κατ εμε η ομοφυλοφιλια ΔΕΝ είναι γονιδιακό αλλά τραύμα, πιστεύω ότι θα έχουμε έξαρση αυτής. Πώς να καταλάβετε ότι δεν είναι γονιδιακό; Πολύ απλά. Δείτε κάθε μέρα γκει πορνό, πάτε πέντε έξι φορές με άντρες με το ζόρι, υποθέτω ότι φτάνει. Ο εγκέφαλος έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται.
Λέει ο άλλος γεννήθηκα κορίτσι. Όχι, απλά σ’ έριξε η μάνα σου όταν ήσουν μπέμπης με το κεφάλι κάτω ενώ απρόσεκτη έβλεπε οικογενειακές ιστορίες. Επειδή ήσουν μικρός και στο σπίτι της γιαγιάς το μόνο που είχες να παίξεις ήταν κούκλες ή φορεματακια, δε σημαίνει ουι γεννήθηκες γκει, σημαίνει ότι πήρες ΛΑΘΟΣ έρεισμα.
Αυτά. Απόψε παμε ταμείο ξανά, μείνετε συντονισμένοι.