Νέα

Συμφωνείτε ή όχι τα γκέι ζευγάρια να υιοθετούν τέκνα και γιατί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 326
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνείτε η όχι τα γκέι ζευγάρια να υιοθετούν τέκνα και γιατί?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    152

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.055
Πόντοι
42.697
ακούμε απόψεις με επιχειρηματα

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Παιδικό παιχνίδι για ζευγάρια gay
FQKHFwVXMAMx7Dg.jpeg.784f97686a2a0bc4e9b9b58d601acbfc.jpeg

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
593
Πόντοι
5.845
Καθείς στο κρεβάτι του κάνει ό,τι θέλει.
Τα παιδιά όμως δεν είναι αξεσουάρ, χρειάζονται ένα ισορροπημένο περιβάλλον για να μεγαλώσουν, κι όχι να ξέρουν ότι στο διπλανό δωμάτιο ο μπαμπάς 1 πηδάει τον άλλο μπαμπά 2 κι ακούγονται τα μουγκρητά.
Οικογένεια = Μπαμπάς + Μαμά + παιδιά αν υπάρχουν.
Γάμος = Μπαμπάς + Μαμά.

Ο,τιδήποτε άλλο είναι ανώμαλο σε αυτά τα δύο.

Ένα γκέυ ζευγάρι, μπορεί να κάνει σύμφωνο συμβίωσης, γάμος όμως δε θεμελιώνεται χωρίς αντίθετα φύλα.
Τελεία και παύλα.
Και δεν είναι σημειολογία, είναι θρησκευτικό και κοινωνικό το θέμα και είναι απόλυτο.

Και έχω φίλους γκέυ που πιστεύουν ακριβώς το ίδιο.
Το πρώτο ζευγάρι γκέυ που παντρεύτηκε στην Τήλο, πριν χρόνια, είχε κάνει τις ίδιες δηλώσεις.
Είχαν πει, 'ναι είμαστε ευτυχισμένοι που δώσαμε όρκους, αλλά παιδιά όχι, δεν είναι για γκέυ ζευγάρια.'

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Συμφωνείτε. ανορθόγραφε θες και ψηφοφορία.

Φυσικά και συμφωνούμε μόνο εμείς οι straight, να ξεσκατιζουμε;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.751
Πόντοι
6.946
Το παιδί έχει ανάγκη από πατέρα και μητέρα, κάθε ένας τους είναι ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ στον ρόλο της ανατροφής, διαμόρφωσης - επηρεασμού της προσωπικότητας του.

Απλά τα πράγματα, άντρας και γυναίκα δημιουργούν ένα παιδί, έτσι είμαι η βιολογία, όχι κάτι άλλο, γονέας α και παπάρας β.

Υ.γ : μην αρχίσουμε τώρα με περιπτώσεις ηλίθιων και ακατάλληλων γονιών (θα έπρεπε να το τραβήξουμε έως το δικαίωμα ψήφου και λόγου, για εμένα, είτε ακούγεται δημοκρατικό είτε όχι.... Μάλλον, αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ που λέω, είναι ο ορισμός του πολιτεύματος της Δημοκρατίας όπως ορθά αναφέρει και ο Πλάτωνας στημ Πολιτεία, διαβάστε το).

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.751
Πόντοι
6.946
Το ίδιο ισχύει και για τους μοναχούς ανθρώπους: θα έπρεπε να απαγορεύεται σε μια γυναίκα να τεκνοποιήσει μόνη της, από τράπεζες σπέρματος.

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.055
Πόντοι
42.697

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.622
Πόντοι
1.706
Το ίδιο ισχύει και για τους μοναχούς ανθρώπους: θα έπρεπε να απαγορεύεται σε μια γυναίκα να τεκνοποιήσει μόνη της, από τράπεζες σπέρματος.
Αν το τραβήξουμε εκεί θα πρέπει να απαγορεύσουμε και τα διαζύγια όταν τα παιδιά είναι μικρά, σα να λέμε όταν θα φτάσουν τα παιδιά σου σε μια ηλικία 12-15 ελα να μας πείς τον πόνο σου.

vakhus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2022
Κριτικές
5
Like
263
Πόντοι
280
Είναι σοβαρό θέμα και θέλει ανάλυση από ψυχολόγους, ψυχιατρους κ. α.
ο, τι και να λέμε εμείς τωρα....

Τα πρότυπα άνδρα - γυναικας παίζουν σημαντικο ρόλο στην ανάπτυξη ενός παιδιού. Αυτό είναι ένα μεγάλο μείον σε μια τέτοια υιοθεσία

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Θα έλεγα ναι αν ζούσαμε σε άλλη κοινωνία όπου πραγματικά δεν ενδιαφέρει κανέναν τι κάνει ο άλλος στο κρεββάτι του.

Σχετικά με τα πρότυπα που λένε κάποιοι ( ότι πρέπει το παιδί να έχει το αντρικό και το γυναικείο στην οικογένεια ) διαφωνώ για τον πολύ απλό λόγο ότι το μόνο πρότυπο που θα πρέπει όλοι οι άνθρωποι να έχουν είναι η αξιοπρέπεια και η αυτοβελτίωση.

Αυτά δεν έχουν φύλο οπότε δεν υπάρχει και λόγος διαχωρισμού σε αντρικό και γυναικείο πρότυπο.

Ψήφισα όχι γιατί δυστυχώς στην Ελλάδα είμαστε βόδια σε όλους τους τομείς οπότε το παιδί σίγουρα θα είχε προβλήματα...

Πολύ σημαντικό επίσης, οι περισσότεροι γκέι που βλέπω εγώ είναι κραγμένες του κερατά που μόνο αξιοπρέπεια δεν έχουν. Φεμιναζί, πούστηδες και όλα αυτά τα σιχάματα δυστυχώς είναι πάρα πολλοί . Επίσης παρά πολλοί είναι οι "κανονικοί" γονείς που μεγαλώνουν την επόμενη γενιά ηλιθίων Ελλήνων της κουτοπονηριάς και της μιζέριας οπότε δεν υπάρχει σωτηρία.:hi:

eplp299

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2016
Like
39
Πόντοι
1
Mates, εγω πραγματικά ειμαι μπερδεμένος... Απο την μία, ειναι δεδομένη και γνωστή η αναγκαιότητα ύπαρξης του πατρικού και του μητρικού προτύπου στην σωστή ανάπτυξη του παιδιου και το αντιλαμβάνομαι και το υποστηρίζω. Απο την άλλη, ενα παιδι που θα μεγαλώσει σε ενα ορφανοτροφείο, σε μια κοινωνική δομή με ελαχιστες δυνατότητες ειναι καλύτερο?
δεν ξερω...

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Το αντρικό και το γυναικείο πρότυπο είναι μια μπούρδα που οι περισσότεροι δεν αντιλαμβάνονται καν ότι δεν υφίσταται.

Τα προσόντα που μπορεί να έχει ένας άντρας μπορεί κάλλιστα να τα έχει μια γυναίκα, στο μόνο που υπερτερούμε είναι η σωματική δύναμη συνήθως.

Επίσης τα χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει μια γυναίκα ( πονηριά,κουτσομπολιό,διπλωματία ) τα έχουν άνετα πολλοί άντρες.:hi:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.561
Πόντοι
27.261
ακούμε απόψεις με επιχειρηματα
καλημερα.... φιλ τα τε :tooth:
ο δημιουργος μας, μας εφτιαξε με τετοιον τροπο ωστε να γινεται η αναπαραγωγη μας φυσικα.
δηλαδη μεσω γυναικας και ανδρα.
αυτο συμβαινει σε ολα τα ζωντανα επισης.
αρα οτιδηποτε αλλο δε στεκει, δε μπορει να γινει αναπαραγωγη και δε μπορει να θεωρηθει φυσιολογικο.
επομενως οχι.

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
Μερικές φορές σκέφτομαι το αν η ανωμαλία είναι ο δρόμος προς την εξέλιξη ή μακροχρόνια αποδειχτεί το αντίθετο. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι κάποια στιγμή η ομοφυλοφιλια θα είναι κατι το φυσιολογικό. Ίσως εξελιχτεί σε κάτι άλλο, ίσως κάποια μέρα δε χρειάζεται να κάνουμε σεξ, ούτε να κυοφορούν οι γυναίκες όπως τώρα, ή ο σκύλος να βγάζει βόλτα εμένα. Όλα αυτά θεωρούνται εξέλιξη γιατί σπάμε τους φραγμούς, και το είδος πάει «μπροστά». Όπως στο σεξ, όταν η κοπέλα σου περνάει από το ένα παπαρι στα δέκα και ανακαλύπτει πόσο μαγικός είναι ο κόσμος, αφήνοντας πίσω κάθε ηθικό φραγμό. Ή όπως ένας τύπος που φέρνει οικειοθελώς δέκα παπάρια στη γυναίκα του, γίνεται προοδευτικός. Σε χίλια χρόνια μπορεί να είμαστε στο διάστημα, να σκεφτόμαστε γρήγορα, να κάνουμε σεξ με τηλεπάθεια, ποιος ξέρει. Σίγουρα πάντως οι γαμημενοι οι Σινσινατι δε θα έχουν ένα run στα εννέα inning. Τεσπα.

Η άποψη μου είναι ότι ναι μεν δεν συμφωνώ αλλά δείτε το ως κάτι αναπόφευκτο και ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο. Ναι, το να έχω δυο ψωλές για γονείς και να είμαι ο μόνος στο χωριό με αυτό θα μου δώσει αρκετά τραυματα για δέκα ζωές. Αλλά σιγά σιγά θα γίνει κάτι νορμαλ από την κοινωνία, και τέλος.

Η ερώτηση είναι: άσχετα με την αποδοχή αυτού από την κοινωνία (που είναι και το βασικό ερώτημα θεωρώ του νηματοθετη), υπογείως τι αλλαγές προκαλούνται σε ένα μικρό παιδί που αφομοιώνει χωρίς κριτική σκέψη; Το παιδί ότι έρεισμα του δώσεις, το τραβάει σα σφουγγάρι. Ναι μεν έχει αντρόγυνα που είναι τραγικά αλλά είτε το θέλουνε είτε όχι, ο χωρισμός ή η διένεξη μεταξύ ενός ζευγαριού είναι και αυτό φυσιολογικό. Το να βλέπεις δυο παπάρια μαζί και να ακούς δυο αντρικές φωνές το βράδυ δεν είναι.

Και να πω ένα τελευταίο παράδειγμα. Μεγάλωσα χωρίς πατέρα. Θυμάμαι ακόμα όταν ήμουν μικρός, μου έκανε εντύπωση το ότι δεν έβλεπα την μητέρα μου να φιλήσει έναν άντρα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μη ξέρω πού πάνε τα τέσσερα σε ότι αφορά τις προεφηβικες σχέσεις κτλ, δεν υπήρχε δηλαδή έρεισμα, δεν έβλεπα να πω «α, έτσι πλησιάζω, έτσι φιλάω». Επομένως μέχρι τα 12 το μόνο που ήξερα να κάνω ήταν να κλοτσάω μια μπάλα. Γιατί το λέω αυτό: γιατί όταν είσαι παιδί, όλα μετράνε.

Δυο ντουκια ή δυο σκιες με θηλυπρεπή φωνή να μεγαλώνουν ένα παιδί, θα έχει ως αποτέλεσμα αυτό να βλέπει συνέχεια δυο άντρες μαζί. Και επειδή κατ εμε η ομοφυλοφιλια ΔΕΝ είναι γονιδιακό αλλά τραύμα, πιστεύω ότι θα έχουμε έξαρση αυτής. Πώς να καταλάβετε ότι δεν είναι γονιδιακό; Πολύ απλά. Δείτε κάθε μέρα γκει πορνό, πάτε πέντε έξι φορές με άντρες με το ζόρι, υποθέτω ότι φτάνει. Ο εγκέφαλος έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται.

Λέει ο άλλος γεννήθηκα κορίτσι. Όχι, απλά σ’ έριξε η μάνα σου όταν ήσουν μπέμπης με το κεφάλι κάτω ενώ απρόσεκτη έβλεπε οικογενειακές ιστορίες. Επειδή ήσουν μικρός και στο σπίτι της γιαγιάς το μόνο που είχες να παίξεις ήταν κούκλες ή φορεματακια, δε σημαίνει ουι γεννήθηκες γκει, σημαίνει ότι πήρες ΛΑΘΟΣ έρεισμα.

Αυτά. Απόψε παμε ταμείο ξανά, μείνετε συντονισμένοι.

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
434
Πόντοι
21
Λοιπον ...
το τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του ... δεν με αφορα ...
εξαλλου οι περισσοτεροι εδω μεσα ειναι παντρεμενοι οικογενιαρχες που ξενοπηδανε ιεροδουλες, τρανς κτλ .... :rockon:

Οποτε το αφηνω αυτο εξω ...

απο εκει και περα η ερωτηση ειναι
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΑ ??? ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ?

νομιζω η απαντηση ειναι προφανης ...
θελουμε τα παιδια να μεγαλωνουν σε οικογενεια ...

τωρα νορμαλ οικογενεια ειναι αυτη που υπαρχει αγαπη σεβασμος και ειλικρινεια ....

οποτε εσυ μιζερε που χτυπας τα παιδια σου και την γυναικα σου ... και θα γραψεις οτι δυο αντρες, δυο γυναικες, τρανς κτλ Δεν ειναι νορμαλ ....
να ξερεις οτι σε κατουραω !!! :uzi::uzi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom