Νέα

Σύλληψη τραγουδιστή με τραβεστί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
Προσωπικά δε δίνω δεκάρα για τον τραγουδιστή που πήγε με τραβέλι και όχι mclein δε θα σε παρακαλέσω να μου πεις ποιος είναι γιατί αυτό θέλεις.

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6

Επισκέπτης
Προσωπικά δε δίνω δεκάρα για τον τραγουδιστή που πήγε με τραβέλι και όχι mclein δε θα σε παρακαλέσω να μου πεις ποιος είναι γιατί αυτό θέλεις.
Δν θα σου ελεγα...κ να ρωταγες φιλε μου.....ουτε κ μου αρεσουν τα παρακαλια...οποτε θα προσπαθουσα να σε συνετησω (αν παρακαλουσες)...για να μην παρακαλας για κατι που σου ειναι παντελως αχρηστο σαν πληροφορια....
Ουτε κ προκειται να πω....ποιος ειναι....παρτε τηλεφωνο οσοι θελετε στο καναλι που το ακουσατε να σας πουν....ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟΙ ΑΥΤΟΙ.....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Όλα τα περιμέναμε, αλλά όχι κι αυτό! Ένα σεμνό λαϊκό τραγουδιστή, παντρεμένο και πατέρα να συλληφθεί επ αυτοφώρω στο πίσω κάθισμα του Ι.Χ. ενός τραβεστί τη στιγμή που επιδιδόταν σε ανάρμοστη ερωτική επαφή μαζί του.

Απίστευτο; Κι όμως. Μάλιστα σήμερα θα μπορούσαμε να πούμε και το όνομά του, αν εκείνο το πρωινό, ξημερώματα ήταν συγκεκριμένα, δεν τηλεφωνούσε ο ιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρείας στην οποία ανήκει στο αστυνομικό τμήμα για να μεσολαβήσει.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Μιλάμε για έναν πολύ γνωστό και επιτυχημένο καλλιτέχνη, παντρεμένο και πατέρα, που έχει ξεχωρίσει για τη σκηνική παρουσία και τη φωνή του ανάμεσα σε πολλούς συναδέλφους του. Τα τραγούδια του γίνονται όλα σουξέ και τραγουδιούνται από τον κόσμο που κυριολεκτικά τον λατρεύει. Αυτός λοιπόν, υπόδειγμα οικογενειάρχη και συντρόφου, συνελήφθη ξημερώματα στο πίσω κάθισμα Ι.Χ. αυτοκινήτου που ανήκει σε τραβεστί να επιδίδεται σε ανάρμοστη ερωτική πράξη. Μάλιστα, το περίεργο είναι ότι ο ίδιος είχε αναλάβει ενεργό δράση, ενώ το τραβεστί απολάμβανε την ηδονική εμπειρία. Το εν λόγω περιστατικό συνέβη δύο στενά πιο κάτω από το κέντρο όπου τραγουδάει ο καλλιτέχνης.

Οι δύο άντρες ήταν ανυποψίαστοι όταν τους πλησίασαν τα όργανα της τάξης και τους συνέλαβαν.

Μεταφέρθηκαν αμέσως στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου και επρόκειτο να κρατηθούν μετά την καταγραφή του συμβάντος. Ο δρόμος για το κρατητήριο ήταν σίγουρος και εκεί θα κατέληγε ο τραγουδιστής, αν δεν έπαιρνε τηλέφωνο το αφεντικό του, δηλαδή ο ιδιοκτήτης της εταιρείας με την οποία συνεργάζεται.

Ο άνθρωπος αυτός έβαλε λυτούς και δεμένους προκειμένου να γλιτώσει ο συνεργάτης του τη διαπόμπευση και τα κατάφερε.

Το περιστατικό αποσοβήθηκε και έμεινε μυστικό μέσα στους τοίχους του αστυνομικού τμήματος. Μόνο ο αξιωματικός υπηρεσίας, ο διοικητής και οι αστυνομικοί που τους συνέλαβαν γνωρίζουν το τι και το πώς. Και φυσικά το ΛΟΙΠΟΝ, που θέλοντας να προστατεύσει την οικογένειά του, δεν φωτογραφίζει περισσότερο τον καλλιτέχνη.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
ΠΟια κέντρα υπάρχουν στη Συγγρού; "Διογένης" και Fever μόνο νομίζω...

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Ποιος ειναι ρε παιδια ? Εγω ξερω απο τις τρανς-επαφες μου, οτι στο αθλημα (οχι κατ'αναγκην παθητικοι) ειναι/ηταν δυο τραγουδιστες, ενας που το ονομα του θυμιζει αρχαιο Ελληνα ποιητη και ο αλλος εναν απο τους ιδρυτες της Ρωμης.

Επισκέπτης
Καλά κι είναι είδηση αυτό? Πείτε μου ΕΝΑΝ (όχι πολλούς... έναν!) γνωστό (και μη) τραγουδιστή ο οποίος δεν βάζει στον κώλο κρέας!

Επισκέπτης
Καλά κι είναι είδηση αυτό? Πείτε μου ΕΝΑΝ (όχι πολλούς... έναν!) γνωστό (και μη) τραγουδιστή ο οποίος δεν βάζει στον κώλο κρέας!

Γιαννακης.......
Τερζης......
Ομως αυτοι κανουν...αλλα...πιο καλα....κ πιο μεγαλα....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Tερζης....Αδαμαντιδης...Γονιδης...Μακης Χριστοδ...και καμια 10αρια φιλοι μου (ειπες και μη τι να σε κανω)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ρε παιδια
Ειναι λογικο να ασχολουμαστε με τη προσωπικη ζωη του καθενος;
Δηλ. εμεις παμε με πουτανες-τραβελια-μαυρες κλπ ΑΛΛΑ ο επωνυμος δεν μπορει;
Ημαρτον με τη κατινια!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
δεν καταλαβαινω το γιατι να μην γραφεί το όνομα του..
τι έκανε,σκότωσε?με τραβέλι πήγε! σιγά τα αβγά!!

Επισκέπτης
τελικα ολοι οι λεφταδες επωνιμοι ειναι ανωμαλιαριδες!!!!χεχε!!!

Επισκέπτης
ρε αφιστε τουσ αθρωπουσ να κανουν την καυλα τουσ!!!!

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μηπως ηταν αλλος ο τραγουδιστης και εβαλε μεσον για να μη ..."ΤΣΑΛαΚΩΘΕΙ" η φημη του?

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Όλα τα περιμέναμε, αλλά όχι κι αυτό! Ένα σεμνό λαϊκό τραγουδιστή, παντρεμένο και πατέρα να συλληφθεί επ αυτοφώρω στο πίσω κάθισμα του Ι.Χ. ενός τραβεστί τη στιγμή που επιδιδόταν σε ανάρμοστη ερωτική επαφή μαζί του.

psaxneitrans κι αυτός :2funny:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom