trelos sporos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Προσωπικά δε δίνω δεκάρα για τον τραγουδιστή που πήγε με τραβέλι και όχι mclein δε θα σε παρακαλέσω να μου πεις ποιος είναι γιατί αυτό θέλεις.
Ρε μπας και ειναι ο ιδιος τραγουδιστης που συνεληφθη με κοκα? Υπαρχει και σχετικο θεμα. www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,3755.0]
Δν θα σου ελεγα...κ να ρωταγες φιλε μου.....ουτε κ μου αρεσουν τα παρακαλια...οποτε θα προσπαθουσα να σε συνετησω (αν παρακαλουσες)...για να μην παρακαλας για κατι που σου ειναι παντελως αχρηστο σαν πληροφορια....Προσωπικά δε δίνω δεκάρα για τον τραγουδιστή που πήγε με τραβέλι και όχι mclein δε θα σε παρακαλέσω να μου πεις ποιος είναι γιατί αυτό θέλεις.
Ναι μονο αυτα εινα...Οπως και οι μουσες,το σκυλαδικο,το καραμελα...ΠΟια κέντρα υπάρχουν στη Συγγρού; "Διογένης" και Fever μόνο νομίζω...
Καλά κι είναι είδηση αυτό? Πείτε μου ΕΝΑΝ (όχι πολλούς... έναν!) γνωστό (και μη) τραγουδιστή ο οποίος δεν βάζει στον κώλο κρέας!
Tερζης....Αδαμαντιδης...Γονιδης...Μακης Χριστοδ...και καμια 10αρια φιλοι μου (ειπες και μη τι να σε κανω)Καλά κι είναι είδηση αυτό? Πείτε μου ΕΝΑΝ (όχι πολλούς... έναν!) γνωστό (και μη) τραγουδιστή ο οποίος δεν βάζει στον κώλο κρέας!
Ρε παιδια
Ειναι λογικο να ασχολουμαστε με τη προσωπικη ζωη του καθενος;
Δηλ. εμεις παμε με πουτανες-τραβελια-μαυρες κλπ ΑΛΛΑ ο επωνυμος δεν μπορει;
Ημαρτον με τη κατινια!
:o :o :oΤέλος πάντων, εκεί έλεγε οτι έπιασαν το γνωστό καλό παιδί στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου ενώ έπαιρνε πίπα στον τράβελο
Όλα τα περιμέναμε, αλλά όχι κι αυτό! Ένα σεμνό λαϊκό τραγουδιστή, παντρεμένο και πατέρα να συλληφθεί επ αυτοφώρω στο πίσω κάθισμα του Ι.Χ. ενός τραβεστί τη στιγμή που επιδιδόταν σε ανάρμοστη ερωτική επαφή μαζί του.