midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.012
- Πόντοι
- 3.656
του κολου ειναι αυτακαλα εκαναν αφου γραφαν βιδεο τους πελατες να τους χοσουν μεσα
τι βιντεο στα μαυρα σκοταδια..αστυνομικες μπαρουφες...
του κολου ειναι αυτακαλα εκαναν αφου γραφαν βιδεο τους πελατες να τους χοσουν μεσα
του κολου ειναι αυτα
τι βιντεο στα μαυρα σκοταδια..αστυνομικες μπαρουφες...
οι νομοι στην ελλαδα ειναι σε πολλες περιπτωσεις γελοιοι σαν τους πολθτικουςνταξη φιλε αλλα ο νομος πρεπη να εφαρμοζετε
μην μπλεκουμε ασχετα θεματα..σορρυ
αλλα η πορνεια εχει καποιους λογους ν απαγορευται πχ γαλλια νορβηγια κλπ
το γαμησι ομως μεταξυ ενηλικων σουινγκινγκ κλπ ΠΟΥΘΕΝΑ δεν απαγορευται στις ΙΔΙΕς χωρες...
βιζιτα να σκασει στο σουινγκερ τι να ζητησει?Ναι είναι κομπλεξάρες για αυτό την απαγορευουν. Η πορνεια, βασικα ο πληρωμένος έρωτας είναι δικαιωμα. Κάθε άνθρωπος έχει δικαιωμα να περνάει καλα αλα εδώ οι ελλεηνιδες λενε τα δικά τους.
εγω όπως έχω ξαναγραψει στο θρεντ αυτων των μαγαζιων πιστευω ότι σκάνε και βίζιτες μέσα. Αλλα δεν συνεχισα να γράφω σε αυτά τα θρέντ γιατι βεβαια δεν πάω σε τέτοια μαγαζια οποτε τι να γράψω. Ειχα πει απλα τη γνωμη μου τοτε η οποια αμφισβητηθηκε έντονα αλλα δεν πειράζει.
βιζιτα να σκασει στο σουινγκερ τι να ζητησει?
πληρωμη μετα την παρτουζα???
δε γινονται αυτα
το μονο που γινεται να παει καποιος με πουτανα ....
αν εχει χρημα γιατι οχι...ναι αυτό εννοω. Να πάει καποιος με βιζιτα.
κάμερες κλειστού κυκλώματος βιντεοσκόπησης, οι οποίες κατά πληροφορίες κατέγραφαν τα ερωτικά ραντεβού εν αγνοία των πελατών. Επί του παρόντος δεν έχει διευκρινιστεί πόσα ερωτικά τετ-α-τετ έχουν μαγνητοσκοπηθεί και βρίσκονται αποθηκευμένα
στο 2+2 ή στο c4c ?
στα αρχιδια μας που ησουν παπά....Στο 2+2 έγινε.
Εκείνο το βράδυ και το επόμενο ήμουν στο C4C.
ελλαδα η χωρα της ηλιθιοτητας
συλληψη ενηλικων γιατι...γαμιοντουσαν....
αει στοδιαλο για χωρα....
τύπε ο Τόμας λογικά θα είναι ακόμα κρυμμένος στο βοηθητικό δωμάτιο σαν τον ληστή στο ΦαληροΛετε να τσακωσανε τον ΤΗΟΜΑS??
τύπε ο Τόμας λογικά θα είναι ακόμα κρυμμένος στο βοηθητικό δωμάτιο σαν τον ληστή στο Φαληρο
Τύπε, οι μάσκες τους έκαψαν.με ποια κατηγορία μπήκαν μέσα δεν κατάλαβα