Νέα

Συλλήψεις σε στριπτητζάδικο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Carlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
729
Πόντοι
96
απλα πολλες φορες οι ελενχοι γινονται για ξεκαρφωμα η για εκβιασμο του ιδιοκτητη...

Επισκέπτης
εχεις δικιο!!και αυτο γινεται σε ολες τις επιχειρησεις!!!

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Δηλαδη εγω που παντα κυκλοφορω χωρις την ταυτοτητα μαζι μου ειμαι τυχερος που δεν με εχουν μαζεψει ακομα!
Αυτα  ντου των μπατσων γινονται απο ρουφιανιες του ενος μαγαζιου για το αλλο!
Καταλαβατε.......?

Επισκέπτης
δεν γινεται μονο στα στριπ σοου.....κατσε ενα Σ/Κ εξω απο ενα "σκυλαδικο" να δεις ελεγχος που πεφτει....(απο ταυτοτητες στα παιδακια....μεχρι αλκοτεστ κ τα ρεστα...)...

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Στο παλιό καλό Αφροδίτη έγινε το ντου .

Εμένα μου είχε συμβεί το 2002 στο παλιό (καλό) Baby O.

λιγο ασχετο με το θεμα..
βλεπω ολοι να αναπολουν τα παλια καλα μαγαζια.. μου? κανε εντυπωση, το παλιο καλο αφρο, το παλιο καλο baby? o..

leonidas

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
απλα πολλες φορες οι ελενχοι γινονται για ξεκαρφωμα η για εκβιασμο του ιδιοκτητη.. .

95 %  Tων περιπτωσεων
ειδικα κατι τμηματα αχ**** αγ.*****ν εχουν πολυ καλα μεροκαματα και για να μην δινουν στοχο κανουν και καμμια εφοδο.

φυσικα στην ελλαδα  δεν  υπαρχουν υπουργοι , βουλευτες που να εχουν μετοχες σε πολλα  club και στρηπτιζαδικα.
φυσικα  στην  ελλαδα  δεν  πληρωνουμε  για  διευκολυνσεις  γιατι  αν  πληρωναμε  δικαστικοι  αστυνομικοι  γιατροι  και  δικηγοροι  θα  ηταν  πλουσιοι  κατι  που  δεν  ισχυει.

leonidas

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
για  να  δειτε  ποσο  μας  κοροιδευουν
γνωστη  που βγαινει  στα  παραθυρα  και  εκπομπες  και  ηθικολογει  και  μιλαει  επι  παντου  επιστιτου  ,  παντρεμενη , κανει  συνεχεια  παρτουζες  ( με  αντρες  και  γυναικες ).
κατα  τα  αλλα  δινει  συμβουλες  ηθικης.
οχι  οτι  ειναι  κακες  οι  παρτουζες ... αλλα  μας  το παιζουν  δηθεν
Α ΡΕ  ....  ΝΑ  ΒΓΑΛΩ  ΚΑΜΜΙΑ  ΜΕΡΑ  ΤΟ  ΥΛΙΚΟ  ΠΟΥ  ΕΧΩ...
ΤΙ  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΙ  ΚΑΙ  ΠΑΠΑΡΙΕΣ 

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Ποιά λες ρε leo? μας κίνησες την περιέργεια τώρα. Αν πεις η Λουκά, θα ξενερώσω άσχημα που θα την φανταστώ να γαμ***

leonidas

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
χα χα χα
οχι  βεβαια
ειναι  καλο ... 40 νταριζει  βεβαια ...
αλλα  βγαζει  κατι  το  ερωτικο  ...ακομα  και  πρωι  οταν ειναι καλεσμενη

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εγω παντως και να με εβαζαν μεσα δεν θα ειχα προβλημα αν ημουν στο ιδιο κελι με αναστασια,λουιζα ντα ματα,μαρινα και εμμανουελλα!!!!!!!!!!!!!!ισοβια παρακαλω,.......

Επισκέπτης
εμενα μου ετυχε σκηνικο οπου ο μπατσος που ζηταγε ταυτοτητες την προηγουμενη μερα του ειχα κανει τατουαζ!!

2arcoudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
ειναι σπανιο αλλα εαν σου κατσει... μαματα!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Αυτό πόστ που έγραψες (και με την συγκεκριμένη που αναφέρεις) αν το δει ο Υπουργός μας... θα γίνει Μπάτσος και θα σου πω εγώ μετά  :police: :knuppel:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing:

μην φοβασαι.......ο υπουργος θα με προστατευσει απο πολλα κακα με τις γνωριμιες του......

melenios

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μου 'εχει τύχει και εμένα σε ένα κωλόμπαρο στον Πειραιά.Εμένα μου ζήτησαν μόνο ταυτότητα.Οσοι λοιπόν είχαμε ταυτότητες μας έβαλαν δεξιά , οι υπόλοιποι αριστερά με όλα τα κορίτσια του μαγαζιού.Ο έλεγχος κράτησε καμμια ώρα και το ωραίο ηταν οτι ήθελα να παω σπίτι μου γιατι με περίμενε η γυναίκα μου γιατί ηταν πολυ περασμένη η ώρα,αλλά δεν με αφηναν να φύγω μέχρι να τελειώσει έλεγαν ο έλεγχος. Φρίκη. Τις κοπέλεσ που δεν είχαν άδεια τις πήραν μέσα και αργότερα έμαθα οτι τις έστειλαν Κορυδαλό και μετα απο καιρό τις έστειλαν στην πατρίδα τους.ΑΠΟ ΤΗΝ ʼΛΛΗ ΌΜΩς ρε παιδια για σκεφτήτε μ΄πως θα έπρεπε να γινόταν αυτό πιο τακτικά και να μην δυσανασχετούμε όταν γίνεται? ΡΩΤΑΩ ?

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
απαπα, ποιος ειδε τον υπουργο και δεν τον φοβηθηκε...  :o

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
δουλευα νυχτα,προ 10ετιας και... σε γνωστο & ψιλοunderground μαγαζι χαμηλα στην Ερμου(αργοτερα ανοιξε αλλο στη θεση του). εποχες που ηταν στα πανω του το γνωστο "τριγωνο" στην οδο Αμερικης (με την Χειλουδακη στη γκαρνταρομπα στο Σοδομα).εκτος απο τα ομαδικα  μπατσοντου (με τις  μηχανες παρατεταγμενες εξω απο την εισοδο του μαγαζιου) τον γνωστο ελεγχο για ταυτοτητες, χααρτια προσωπικου( ως το αυτοκινητο εξω, ειχαν ερθει δυο μαζι με το χερι στο περιστροφο, για να παρω τα χαρτια μου!) που ολη η δουλεια γινοταν για την αρπαχτη βεβαια. το αυτο γινοταν & σε γνωστοτατο τοτε μπουζουκζιδικο λιγο πιο πανω. ας μη πω για τα παραξενα ιδιωτικα παρτυ, μα σταρλετιτσες -τοτε- "κυριες" τωρα.Με τους ματσο αρσενικους που σκαγανε με την συλλογη τους απο τεκνα, με κατι σημερινους παρουσιαστες(τωρα) που τοτε σκαγανε ετοιμοι-ες & διαθεσιμοι-ες για ολα. κατι καθως πρεπει οικογενειαρχες ηθοποιους που με βαζαν να δω τι γινεται, με την καθε πιτσιρικα (υπαλληλο η πελατισα)& τους τρεχαν τα σαλια.η για κατι μοντελες-ηθοποιους & τις βιζιτοδουλειες τους. η μηπως για γνωστη "κυρια" ενιοτε (τα τελευταια χρονια) κριτικος μουσικων τηλεακαδημιων & τα τρελλα της βιτσια (πιο εντονο απο εμας παιδια-αληθεια- ) για πουτανες?!!! Η για κατι γνωστες παρουσιαστριες που καιγαν περιουσιες ανθρωπων & τωρα ειναι & αυτες μεγαλες & τρανες τηλεκυριες???  με προλαβε & ο φιλτατος leonidas. τσπ λιγο πολυ γνωστα ειναι, λιγο πολυ σε οσους κυκλοφορουνε κατι τους εχει τυχει η θα τους τυχει...

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
δουλευα νυχτα,προ 10ετιας και... σε γνωστο & ψιλοunderground μαγαζι χαμηλα στην Ερμου(αργοτερα ανοιξε αλλο στη θεση του). εποχες που ηταν στα πανω του το γνωστο "τριγωνο" στην οδο Αμερικης (με την Χειλουδακη στη γκαρνταρομπα στο Σοδομα).εκτος απο τα ομαδικα  μπατσοντου (με τις  μηχανες παρατεταγμενες εξω απο την εισοδο του μαγαζιου) τον γνωστο ελεγχο για ταυτοτητες, χααρτια προσωπικου( ως το αυτοκινητο εξω, ειχαν ερθει δυο μαζι με το χερι στο περιστροφο, για να παρω τα χαρτια μου!) που ολη η δουλεια γινοταν για την αρπαχτη βεβαια. το αυτο γινοταν & σε γνωστοτατο τοτε μπουζουκζιδικο λιγο πιο πανω. ας μη πω για τα παραξενα ιδιωτικα παρτυ, μα σταρλετιτσες -τοτε- "κυριες" τωρα.Με τους ματσο αρσενικους που σκαγανε με την συλλογη τους απο τεκνα, με κατι σημερινους παρουσιαστες(τωρα) που τοτε σκαγανε ετοιμοι-ες & διαθεσιμοι-ες για ολα. κατι καθως πρεπει οικογενειαρχες ηθοποιους που με βαζαν να δω τι γινεται, με την καθε πιτσιρικα (υπαλληλο η πελατισα)& τους τρεχαν τα σαλια.η για κατι μοντελες-ηθοποιους & τις βιζιτοδουλειες τους. η μηπως για γνωστη "κυρια" ενιοτε (τα τελευταια χρονια) κριτικος μουσικων τηλεακαδημιων & τα τρελλα της βιτσια (πιο εντονο απο εμας παιδια-αληθεια- ) για πουτανες?!!! Η για κατι γνωστες παρουσιαστριες που καιγαν περιουσιες ανθρωπων & τωρα ειναι & αυτες μεγαλες & τρανες τηλεκυριες???  με προλαβε & ο φιλτατος leonidas. τσπ λιγο πολυ γνωστα ειναι, λιγο πολυ σε οσους κυκλοφορουνε κατι τους εχει τυχει η θα τους τυχει...

Ωραια αυτα που λες, αλλα ονοματα γιατι δεν αναφερεις?

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Ωραια αυτα που λες, αλλα ονοματα γιατι δεν αναφερεις?
γιατι αν εχειακουσει της φυλακης τα σιδερ ειναι για τους λεβεντες & εγω λεβεντης δεν ειμαι!!! πιστευω οτι ετυχε & ειδα & εζησα επειδη ετυχε & δουλευα νυχτα, ετυχε & δουλευα σε κατι τετοια μαγαζια.παντως σιγουρα καποιο απο δω μεσα που ετυχε & ηταν η ειναι στα πραγματα ξερουν κατι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom