Νέα

Συγνώμη, αλλά αυτός είναι ο κόσμος μας?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Doctormit
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Δεν μπορώ να κρίνω εγώ τα διεθνή γεωπολιτικά παιχνίδια και συμφέροντα. Δεν ξέρω πραγματικά τι μπορεί να γίνει για να σταματήσει ο πόλεμος και η σαπίοκατάσταση σε αυτά τα μέρη. Αυτό που ξέρω είναι ότι έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους όχι με εμπορεύματα. Βλέπεις κάτι σχόλια του τύπου ''να πνιγούν,καλά κάνουν και τους βυθίζουν,να πάνε να ψοφίσουν''..και οκ δε τους παρεξηγώ όσους τα λένε γιατί δε τους βοηθάει το μυαλό τους,αλλά δείχνει το κοινό αίσθημα της κοινωνίας μας.

Για μένα μια κοινωνία που θέλει να λέγεται σωστή και όχι βάρβαρη δεν διώχνει έτσι μια τέτοια ανθρωπιστική κρίση απλά επειδή δεν γουστάρει να ασχοληθεί. Όταν γαμήθηκε το χρηματιστήριο στην Κίνα όλος ο κόσμος ταρακουνήθηκε και χέστηκε πάνω του γιατί εκεί μιλάμε για τα λεφτάκια μας. Γιατί μια ανθρωπιστική κρίση τέτοια δεν είναι θέμα και δικό μας? Επειδή είμαστε έξω από το πρόβλημα?

Εγώ το ξαναλέω η Ευρώπη αν ήθελε θα μπορούσε να έχει προγράμματα για την απορρόφηση των ανθρώπων αυτών. Έστω μιας μεγάλης μερίδας τους.
Είναι μεγάλη κουβέντα αυτό αλλά είναι αλήθεια ότι για να ζούμε εμείς στο δυτικό κόσμο στο επίπεδο που ζούμε στον υπόλοιπο κόσμο ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας..

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
στον επεκτατισμο και τον εκδυτικισμο του κορανιου προς τους απιστους
:think: Μιλας με γριφους γεροντα. :think: Σιγουρα γνωριζουμε τι σημαινει "εκδυτικισμος"? :think: Μιλαμε ή κλανουμε? Για να ξερω...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
γιατί ρε ηλίθιε οι παπούδες μας που βγήκαν στο βουνό στην κατοχή είχαν όπλα ??

να πάνε να καταταγούνε στον τακτικό στρατό της χώρας τους και να πολεμήσουν...
Ειπε, ο χοντρος, καλοζωισμενος, στο τοπ 1% του κοσμου τραμουνταντας! Καλα σας λεει ρε μαλακες, sandniggers! Προφανως και ξερει ο παραπανω τι, γιατι και πώς το κανατε και ντροπη σας που δε ζειτε και πεθαινετε στα στανταρ του (βγαλμενα απο τις φαντασιες και τα ονειρα που του κατεβαινουν στο αγαπημενο του ντιβανι καθμερινως)!

swingcouple

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Συγνώμη για την κατήφεια, αλλά δε μπορώ να το βάλω μέσα στο ΄΄κουκούτσι νιονιό΄΄ που νομίζω πως έχω! 3 ΧΡΟΝΩΝ!!! (μαζί και το αδελφάκι του που ήταν 5!!)  >:(  >:(  >:(

(επειδή δεν ήταν ''EUROPEAN CITIZEN'' κι έψαχνε ένα μέλλον μακρυά από την Συρία!!!

εισαι καλα η να φωναξουμε τρελογιατρο να σε κλεισουν μεσα????ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΗΛΟ ΣΑΙΤ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ??αντε βλακα,,,
υγ,ασχετο αν συμφωνω αλλα οχι εδω ρε βλακα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
εισαι καλα η να φωναξουμε τρελογιατρο να σε κλεισουν μεσα????ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΗΛΟ ΣΑΙΤ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ??αντε βλακα,,,
υγ,ασχετο αν συμφωνω αλλα οχι εδω ρε βλακα
Δηλαδή αυτό είναι το κατάλληλο σαιτ για να συζητήσεις για ξυλογλυπτά,κυβερνήσεις,πολιτικές,μηχανάκια,μπάλα,χωρισμούς,ανέκδοτα,αμάξια...αλλά δεν είναι το κατάλληλο σαιτ για να συζητήσεις για ένα πραγματικό πρόβλημα?  :S

Τίποτα δε με σοκάρει ποια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom