Doctormit
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2010
- Like
- 230
- Πόντοι
- 21
Ναι.Τωρα το καταλαβες?Συγνώμη για την κατήφεια, αλλά δε μπορώ να το βάλω μέσα στο ΄΄κουκούτσι νιονιό΄΄ που νομίζω πως έχω! 3 ΧΡΟΝΩΝ!!! (μαζί και το αδελφάκι του που ήταν 5!!) > > >
ποιό πράγμα?Ναι.Τωρα το καταλαβες?
Ωρε φιλε μολις θα την ανεβαζα... Και θα εκραζα μαζι...αλλο ενα δακρυβρεχτο νημα/αναρτηση.
που ησασταν ρε μαλακες οταν κατι φωτογραφιες σαν αυτη επαιρναν το πουλιτζερ;
Αναισθησια τύπε,αλλά δυστυχώς λείπουν πια εκεινες οι φωνές που θα αναψουν τις ψυχές, όπως κάποτεΣυγνώμη για την κατήφεια, αλλά δε μπορώ να το βάλω μέσα στο ΄΄κουκούτσι νιονιό΄΄ που νομίζω πως έχω!
Συγνώμη για την κατήφεια, αλλά δε μπορώ να το βάλω μέσα στο ΄΄κουκούτσι νιονιό΄΄ που νομίζω πως έχω! 3 ΧΡΟΝΩΝ!!! (μαζί και το αδελφάκι του που ήταν 5!!) > > >
(επειδή δεν ήταν ''EUROPEAN CITIZEN'' κι έψαχνε ένα μέλλον μακρυά από την Συρία!!!
οσο δακρυβρεχτο και αν ειναι - ναι αυτος ειναι ο κοσμος μας - με 20 / 1000 ποσοστο θανατων σε βρεφη μεχρι 1 ετους
γιατι πρεπει να πιαστουμε απο μια μονο φωτο ?
Δε διαφωνώ και δε μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο, αλλά άλλο να τα ακούς κι άλλο να τα βλέπεις (μια φωτο = χίλιες λέξεις)Τύπε καθημερινά πεθαίνει κόσμος επειδή δεν έχει πρόσβαση στα στοιχειώδη νερό,τροφή,φάρμακα και στέγη και την ίδια στιγμή κάπου παραδίπλα κάποιοι ξοδεύουν εκατομμύρια σε ότι απίθανη μαλακία υπάρχει για να ικανοποιήσουν τη ματαιοδοξία τους.
Μην το σκέφτεσαι, θα τρελαθείς....
Αναισθησια τύπε,αλλά δυστυχώς λείπουν πια εκεινες οι φωνές που θα αναψουν τις ψυχές, όπως κάποτε
http://[URL unfurl="true"]www.nocomments.gr/wp-content/uploads/2012/12/Nikos-Tsiamtsikas2.jpg[/img[/URL]]
[/quote] ο τσαμτσικας ειναι αυτος ;
και ενας αλλος ξυπνησε χτες επειδη ετυχε σε συριο αυτο.Ωρε φιλε μολις θα την ανεβαζα... Και θα εκραζα μαζι...
Τωρα ξυπνησατε ολοι...Καλημερα!!! Μεχρι να γραψω αυτη την απαντηση 1 παιδακι ακομα θα πεθανει στην Αφρικη....
Καθε 1 λεπτο πεθαινει και 1....
πληροφοριακα... ο βραβευμενος φωτογραφος αυτοκτονησε 6 μηνες μετα την βραβευση του απο τυψεις....
Νταξ τυπε σε συγχωρουμε...ΟΚ, έχετε τα δίκια σας σε ό,τι κι αν γράψετε. Απλώς εμένα με άγγιξε τώρα που ο γιος μου είναι σχεδόν 2 ετών κι εχω φώτο να παίζει γελαστά και χαρωπά στην άκρη της θάλασσας σε αντίθεση .....
Και ναι, σίγουρα, στην εποχή της ΄΄πούλιτζερ΄΄ φωτογραφίας δεν θα με ένοιαζε και τόσο (μάλλον καθόλου). Πείτε με σκληρό, απάνθρωπο, σταρχιδιστή κλπ, όλα δεκτά! Τώρα όμως ζητάω συγνώμη για ό,τι ήμουν κι ένοιωθα την τότε εποχή.
γαμησε τους που ζητας και συγγνωμη ρε....τζιχαντιστης ητανε πες τους να χαρουνΟΚ, έχετε τα δίκια σας σε ό,τι κι αν γράψετε. Απλώς εμένα με άγγιξε τώρα που ο γιος μου είναι σχεδόν 2 ετών κι εχω φώτο να παίζει γελαστά και χαρωπά στην άκρη της θάλασσας σε αντίθεση .....
Και ναι, σίγουρα, στην εποχή της ΄΄πούλιτζερ΄΄ φωτογραφίας δεν θα με ένοιαζε και τόσο (μάλλον καθόλου). Πείτε με σκληρό, απάνθρωπο, σταρχιδιστή κλπ, όλα δεκτά! Τώρα όμως ζητάω συγνώμη για ό,τι ήμουν κι ένοιωθα την τότε εποχή.