You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
είναι η SYGRU29 η Κατερίνα
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
υπάρχει μίνι βιβλιογραφία του μιλφ στο site, την έγραψε κ αυτή η ιστορία ως μεγάλο ''κλαρίνο''...εκφιλι η ξανθια.φυσιογνομικα νομιζω καλι θα ινε μεσα με προσοπο για γαματι πιπα.
Επισκέπτης
είναι η SYGRU29 η Κατερίνα
απο το ιουλιαναδικο;κι εγο αυτο ψιλοπιστεβο.μπικε μπακ απ;
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
απο το ιουλιαναδικο;κι εγο αυτο ψιλοπιστεβο.μπικε μπακ απ;
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.044
- Πόντοι
- 5.975
Ουι. Ακριβώς. Ιουλ 51-53. RIP. Tο έφαγε η.. αχώνευτη μπαμπογρια ένοικος με την μαυρη αφάνα και τις γυαλούμπες ..
Επισκέπτης
ορεο μαγαζι ιταν,σφιγγοφολια,μαζεβε πολι κοσμο.ευθινοταν ι διαφορετικοτιτα τις παροχις.
ιχε μελι........
Ουι. Ακριβώς. Ιουλ 51-53. RIP. Tο έφαγε η.. αχώνευτη μπαμπογρια ένοικος με την μαυρη αφάνα και τις γυαλούμπες ..
α τιν πουτανα.
---------------------------------------------------------------
σχολιο--------ορεο γαλικο νυχακι βλεπο το χριστινακι.με εχι αναψι,θελο να μου τον αρμεξι και να γινι ολολευκο
το νιχακι τις μαζι με τιν χουφτα τις.με το γιαλακι και τα σφιχτα χιλια ινε για τρελι τσοντα.
Επισκέπτης
Κανε και ενα τσεκ ........ στο πλ.Δαβακη =καλλιθεα ....και θα μαθειs και για την μια και για την αλλη !!!! ;) ;)
εχουν γινι αυτα μαστορα προ πολου αλλα δεν εχις αδικο.
KOKOS12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα,
Χριστινα τι λεει?
Φαινεται οτι εχετε παιξει μπαλα...
Χριστινα τι λεει?
Φαινεται οτι εχετε παιξει μπαλα...
Επισκέπτης
εγο οχι με χριστινα,οι πιο πανο δεν ξερο.τσεκ ενοει στο θεμα δαβακι-καλιθεα.
παντος αν πεξο δυο τινα θα γινουν......ι θα ινε φοτια και θα ξαναπαο ι θα ινε σοφτ και δεν θα με ξαναδουν.
ετσι ινε τα γουστα.
παντος αν πεξο δυο τινα θα γινουν......ι θα ινε φοτια και θα ξαναπαο ι θα ινε σοφτ και δεν θα με ξαναδουν.
ετσι ινε τα γουστα.
SYGRU29
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και τα δυο ειναι φοτια λεμε και πολη καλο λεμε.....................εγο οχι με χριστινα,οι πιο πανο δεν ξερο.τσεκ ενοει στο θεμα δαβακι-καλιθεα.
ετσι ινε τα γουστα.
Επισκέπτης
αγαπι μου ριξε λιγο νερο στο προσοπο σου,δυο τινα λεο διλαδι δυο εκδοχες οχι δυο τεμαχια.
αντι για τινα καταλαβες χριστινα.
μου αρεσι πολι παντος οπος και η νανσι οπος κι εσι.ο καλος ο μιλος ολα τα αλεθι.
οπος και να χει με εχετε καβλοσι.
λογικα μεχρι το τελος βδομαδας θα ερθο,δεν παι αλλο,πρεπι να δο γιατι τροτε σινεχια γκαζια
απο πολους.δεν γινετε να μινο με τιν απορια.
μου αρεσι πολι παντος οπος και η νανσι οπος κι εσι.ο καλος ο μιλος ολα τα αλεθι.
λογικα μεχρι το τελος βδομαδας θα ερθο,δεν παι αλλο,πρεπι να δο γιατι τροτε σινεχια γκαζια
giorgos2226
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 4.577
Η Χριστινα σημερα και αυριο τι ωρες δουλευει κ ποσο πανε τα προγραμματα ?
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
φιλε μου θα το ξαναναφερω αλλη μια φορα.γραψε κανονικα στο φορουμ, οπως κανουν τα υπολοιπα μελη τους σαιτ.ευχαριστω.αγαπι μου ριξε λιγο νερο στο προσοπο σου,δυο τινα λεο διλαδι δυο εκδοχες οχι δυο τεμαχια.
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
τώρα γκουρου του έκανες τα μουτρα κρέας κ δεν θα ξαναγράψειφιλε μου θα το ξαναναφερω αλλη μια φορα.γραψε κανονικα στο φορουμ, οπως κανουν τα υπολοιπα μελη τους σαιτ.ευχαριστω.
Πάει καρφί για να γράφει με σύμβολα αντί λέξεων σε λίγο στο φορουμ
Να έδινε κ καμια πληροφορία...καλά τα είπε λίγο στην αρχή κ μετά όλο διαβάζουμε για ''φουσκομενες αρχιδαρες'' του τζονυ σινς από το Μέτσοβο...
Επισκέπτης
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.