νεο σαιτ ..
πλιροφοριες και νεες φοτογραφιες εδο
τηλ,6980971115
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
SYGRU29
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
25 μαρτιουΔουλεύανε σήμερα με 2 κοπέλες .. (έτσι δήλωσαν στο τηλ)
SYGRU29
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Η Αφροδίτη την άλλη εβδομάδα θα δουλεύει;;;
SYGRU29
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
νεο σαιτ ..
τηλ,6980971115
SYGRU29
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
νεο σαιτ ..
τηλ,6980971115
[move]καλημερα καλημερα [/move]
le baz au canape' ..............
Σιγά ρε φίλε,εντάξει είπαμε,δεν είναι και η Ελεονώρα Μελέτη...μάλλον δεν γουστάρει τους ασχημομούρηδεςτο καταλαβατε αλανια αφροδιτη γιοκ ειναι απαιτητικη γκομενα θελει τα γροσια της για να δουλεψει και παλι παιζετε..........!!!!!!
Katerina86
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
ιχα ξαναγραπσι και εγο πιο παλια για την Αφροδιτη και ειχα πει καποια πραγματα.
Πριν ομος ας κσεκαθαρισουμε κατι ΟΛΕΣ οι κοπελες εχουν 2 προγραματα 45 λεπτα 60 ευρο και 1 ωρα 80 ευρο
εκτος Αφροδιτης που κανονιζετε μαζι της τα προγραματα και τις τιμες.
Απλα μια απορια αν δεχεστε το προγραμα που λεει και στο τελος περνατε καλα γιατι
το σχολιαζετε αρνιτικα ? Υπαρχουν αλλες 5 κοπελες σινιθος οποτε αν δεν σας αρεσει
το δικο της προγραμα μπορειτε να πατε με τις αλλες !!
Πριν ομος ας κσεκαθαρισουμε κατι ΟΛΕΣ οι κοπελες εχουν 2 προγραματα 45 λεπτα 60 ευρο και 1 ωρα 80 ευρο
Απλα μια απορια αν δεχεστε το προγραμα που λεει και στο τελος περνατε καλα γιατι
το σχολιαζετε αρνιτικα ? Υπαρχουν αλλες 5 κοπελες σινιθος οποτε αν δεν σας αρεσει
σωστηιχα ξαναγραπσι και εγο πιο παλια για την Αφροδιτη και ειχα πει καποια πραγματα.
Deadpool669
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 48
- Πόντοι
- 1
δεν εχω παει εγω μαζι της , δεν εχω αποψη , αλλα σαν πελατης του μαγαζιου και συχνος αναγνωστης του εδω θεματος, εχω δει οτι αλλοι γραφουν οτι εκτος των εξτρα που ενδεχομενως ζηταει, δινουν και αλλα απο μονοι τους , αρα μαλλον θα τα αξιζει .. !!ιχα ξαναγραπσι και εγο πιο παλια για την Αφροδιτη και ειχα πει καποια πραγματα.
δεν εχω παει εγω μαζι της , δεν εχω αποψη , αλλα σαν πελατης του μαγαζιου και συχνος αναγνωστης του εδω θεματος, εχω δει οτι αλλοι γραφουν οτι εκτος των εξτρα που ενδεχομενως ζηταει, δινουν και αλλα απο μονοι τους , αρα μαλλον θα τα αξιζει .. !!
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
ααα επιτέλους... έγινε και επίσημο...
ΕΚΤΟΣ Αφροδίτης...
I rest my case...
ΕΚΤΟΣ Αφροδίτης...
I rest my case...
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.