Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 18, Class Μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SYGRU29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
καταστημα με ουσια μηδεν !!!!

πηγε κανεις να κλαψει και εκεινος τα ευρουλακια του ?
εδω η ουσια ειναι να  :fuck2: και δεν ρωταμε εαν πιγε κανις??? αλα εαν πιγες εσυ!!!!!!!γιατη να κλαψις τα λεφτα του?????εσυ μην τα κλαψις τα λεφτασου κατσε να τα φιλας  :thumbsup:

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
τελος παντον την καλημερα μας σε ολους,να εχετε μια ωμορφη μερα χωρις  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Ρε σεις ζητήστε και την διεύθυνση οικίας και ονοματεπώνυμο γονέων και αφμ φορολογική δήλωση...
Αστο διάολο αργόσχολοι μαλάκες τραβατε απο κει κι αν δε σας αρέσουν μην τις γαμάτε !!!
Δεν καταλαβαίνετε πόσο δύσκολη δουλειά κάνουν να γαμιούνται με τον κάθε μαλάκα... Τι κάφροι είσαστε!!!
Μια χαρά μιλφάρα ειναι η Νανση! Κι αμα σε κανει και κέφι και φτιαχτεί! θα τα δωσει όλα!!!
Τι αλλο θέλετε;

Για να συντονιστούμε και με την πολιτική επικαιρότητα......προδήλως ο συναγωνιστής έχει δίκιο......αλλά,το φάουλ με την Κατερίνα έγινε.......οπότε,κάνε μια επαναδιανομή του ρόστερ και πες καθαρά σε ποιαν ανηκει ο κάθε κώλος....... :rockon:

Επισκέπτης
καταστημα με ουσια μηδεν !!!!

πηγε κανεις να κλαψει και εκεινος τα ευρουλακια του ?

2vjz8zr.jpg

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
λοιπον για να λυσω την απορια ... ειχα παει με την χριστινα .... την βρηκα μεσα απο αγγελια που εγραφε για μασαζ για body2body μασαζ και καλο σεξ .... συν οτι αλλο εγραφε .... ελεγε ανεξαρτητη .....

οταν μου εδωσε το ραντεβου ειδα οτι ειναι μασαζ .... φτανοντας μπαινω μεσα .... με βαζει αμεσως σε ενα δωματιο και κλεινει πορτα .... λεω ωχ μονο ανεξαρτητη δεν ειναι αυτη .... τεσπα ομως παμε παρακατω ... ξεκινησε με χαιδευει ... της εξηγω οτι θελω καλο μασαζ , body2body και καλο σεξ ...
της δινω 70 ... της λεω μου φερει 10 ρεστα .... μου λεει οτι ολα αυτα κανουν 70 ... λεω οκ τι 60 τι 70 δεν γαμιεται .... παροτι αγγελια ελεγε για 60 ..... η τυπισα εχει κοιλιτσα .... κοντοπουτανο ... και μονο σερβα που δεν ειναι ....

κανω ντουζ .... ξαπλωνω και ερχεται .... ξεκινα κατι χαδια .... πολυ απλα ... ουτε μασαζ ... ουτε body2body μετα απο 5 λεπτα μου ζητα γυρισω .... της λεω μα εγω ηθελα και τα αλλα .... μου ειπε τις παπατζες της οτι ειναι ξαναμενη και θελει κανουμε σεξ ... λεω δεν γαμιεται θα μου το κανει μετα το μασαζ .... στα 20 λεπτα (ισως και λιγο παραπανω) μου λεει να τελειωνω (20λεπτα απο την εναρξη ολου αυτου χαδια και σχετικα) , της λεω μα τι λες ... ναι μου λεει ηδη εχουμε αργησει και μου το χρεωσουν διπλο .... πωπω .... τρομερη χασουρα .... !!!!

πηγε ενα 70αρι πεταμενο .... με τον χειροτερο τροπο !

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
επισης ο χορος με εναν παλιο ξυλινο καναπε , χτιστη ντουζιερα , ενα μασαζοκρεβατο απλοτατο και αιρκοντισιον 20ετιας !!!!!

τα συμπερασματα δικα σας!!!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ξερετε το να χασεις ενα 70αρι στην σημερον ημερα δεν ειναι και οτι καλυτερο .... συν εξοδα πας και φυγεις ...

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.199
Πόντοι
4.365
επισης ο χορος με εναν παλιο ξυλινο καναπε , χτιστη ντουζιερα , ενα μασαζοκρεβατο απλοτατο και αιρκοντισιον 20ετιας !!!!!

Τα εχουμε βγαλει τα συμπερασματα μας απο καιρο.. αλλοι φτιαχνουν μαγαζια για πουτσο και αλλοι για ΤΟΝ πουτσο..  :vomit:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36

...... κοινόχρηστο "μπάνιο"....

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
κάνε λίγο μεγαλύτερη την γραμματοσειρά...

θολώσαμε  :shower:

Τελικά το μαγαζί από ντουζιέρα κ τα υπόλοιπα όπως γράφετε, είναι ΓΤΠ

Επισκέπτης
εφαγα αδικο γουορν χορις ετιολογια αφου δεν ιπαρχι κανονας περι γραφις.
οποτε κι εγο γιατι να κουραζομε;

θα γραφο χορις τζιπιτζι για να φαο επισις αδικο μπαν.

προλαβενο να μπο στο θεμα σιν σιτι να ιποστιριξο τον πσολαρα ι οχι;ο προιν συλιφθις νταβατζις
εκι οτι θελι λει.τον βριζουν ολοι κι αυτος το βιολι του.δεν ινε καταστασι αφτι.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36

Κανόνας περι γραφής δεν ξέρω αν υπάρχει, αλλά υπάρχει κανόνας για το spamming και το thread bumping τα οποία απαγορεύονται όχι μόνο εδώ αλλά και σε όλα τα forums. Κάτι το οποίο κάνεις κατ'επανάληψη.
Γράφεις όχι για να πεις κάτι αλλα απλά για να απασχολείς τα δάχτυλά σου πάνω στο πληκτρολόγιο. Επι της ουσίας δεν έχεις να πεις τίποτα.
Δεν είναι το πρόβλημα η ορθογραφία, αλλά ότι το κάνεις από αντίδραση.

ελα ντε.. εμας όμως γιατι μας κουράζεις;;

Επισκέπτης
γνομι σου.....να ξερις οτι με σιγκινισες με οσα εγραψες.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.023
Πόντοι
6.515
[quote author=jorgekavlares link=topic=215865.msg6491154#msg6491154

Δεν καταλαβαίνετε πόσο δύσκολη δουλειά κάνουν να γαμιούνται με τον κάθε μαλάκα... Τι κάφροι είσαστε!!!

[/quote]
:rockon:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16

θα γραφο χορις τζιπιτζι για να φαο επισις αδικο μπαν.

προλαβενο να μπο στο θεμα σιν σιτι να ιποστιριξο τον πσολαρα ι οχι;ο προιν συλιφθις νταβατζις
εκι οτι θελι λει.τον βριζουν ολοι κι αυτος το βιολι του.δεν ινε καταστασι αφτι.

αφου εισαι παπατζης ... και κανεις αβαντες !

Επισκέπτης
το πιασες.

πλικτρολογο επισις με το ενα χερι γιατι το αλλο το εχο στιν κολοτριπιδα μου.

ανεφ οριον μπατ πλαγκ.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
το πιασες.

πλικτρολογο επισις με το ενα χερι γιατι το αλλο το εχο στιν κολοτριπιδα μου.

ανεφ οριον μπατ πλαγκ.

Άρχισαν οι υποψηφιότητες για τον πιο μαλάκα του bou? Πρώτο φαβορί σε βλέπω......

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom