λοιπον για να λυσω την απορια ... ειχα παει με την χριστινα .... την βρηκα μεσα απο αγγελια που εγραφε για μασαζ για body2body μασαζ και καλο σεξ .... συν οτι αλλο εγραφε .... ελεγε ανεξαρτητη .....
οταν μου εδωσε το ραντεβου ειδα οτι ειναι μασαζ .... φτανοντας μπαινω μεσα .... με βαζει αμεσως σε ενα δωματιο και κλεινει πορτα .... λεω ωχ μονο ανεξαρτητη δεν ειναι αυτη .... τεσπα ομως παμε παρακατω ... ξεκινησε με χαιδευει ... της εξηγω οτι θελω καλο μασαζ , body2body και καλο σεξ ...
της δινω 70 ... της λεω μου φερει 10 ρεστα .... μου λεει οτι ολα αυτα κανουν 70 ... λεω οκ τι 60 τι 70 δεν γαμιεται .... παροτι αγγελια ελεγε για 60 ..... η τυπισα εχει κοιλιτσα .... κοντοπουτανο ... και μονο σερβα που δεν ειναι ....
κανω ντουζ .... ξαπλωνω και ερχεται .... ξεκινα κατι χαδια .... πολυ απλα ... ουτε μασαζ ... ουτε body2body μετα απο 5 λεπτα μου ζητα γυρισω .... της λεω μα εγω ηθελα και τα αλλα .... μου ειπε τις παπατζες της οτι ειναι ξαναμενη και θελει κανουμε σεξ ... λεω δεν γαμιεται θα μου το κανει μετα το μασαζ .... στα 20 λεπτα (ισως και λιγο παραπανω) μου λεει να τελειωνω (20λεπτα απο την εναρξη ολου αυτου χαδια και σχετικα) , της λεω μα τι λες ... ναι μου λεει ηδη εχουμε αργησει και μου το χρεωσουν διπλο .... πωπω .... τρομερη χασουρα .... !!!!
πηγε ενα 70αρι πεταμενο .... με τον χειροτερο τροπο !