You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Τα 60€ για 45 λεπτα.. ειναι μασαζ..και φικι-φικι ..???
Ας απαντησει η υπευθινη....
σου απάντησε ήδη......."να έρθεις από το μαγαζί να το συζητήσουμε"........τι δεν καταλαβαίνεις?
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
λές να κάνω λάθος?κανις λαθος ολα κανονιζουντε απο την αρχη, αλα λογια να...................ε
ή μήπως μιλάω λόγω προσωπικής εμπειρείας στο μαγαζί Συγγρου 18...
πήρα 45 με 60... και η κοπελα στο τελος μου ζήτησε 80...
η δικαιολογια ηταν... με Σεξ ειναι 80...!!!
για πες μου κούκλα που είναι το λάθος...???
θές ναρθω να μου δώσεις το 20ρικο πίσω...???
άλλα λόγια... κι αλλα λαμόγια...
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
δεν απαντάνε...
μαλλον κάναν λάθος και ψάχνουν για το 20ρικο...
SYGRU29
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
οταν κανονισες το προγραμα τη ζητισες 45 λεπτα ΤΗ αρα δεν διεφκρινισις τη θα παρο με 60 ευρο ;)λές να κάνω λάθος?
ή μήπως μιλάω λόγω προσωπικής εμπειρείας στο μαγαζί Συγγρου 18...
πήρα 45 με 60... και η κοπελα στο τελος μου ζήτησε 80...
η δικαιολογια ηταν... με Σεξ ειναι 80...!!!
για πες μου κούκλα που είναι το λάθος...???
θές ναρθω να μου δώσεις το 20ρικο πίσω...???
άλλα λόγια... κι αλλα λαμόγια...
SYGRU29
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ναι ναι αφτο ψαχνουμε γιατη ουτε εμις το εχουμε,που πιγεδεν απαντάνε...
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.919
- Πόντοι
- 9.275
Παιδιά νορμάλ είναι το μαγαζί, άρα όλα καλά... Αυτό με τον Jorge φυσικά είναι αξιοσημείωτο και περίεργο. Μάλλον έπεσε στην περίπτωση ο φίλος. Καλό είναι να αναφέρει πια κοπέλα είχε τέτοια συμπεριφορά να γνωρίζουμε που βαδίζουμε, και η μαντάμ να πάρει τα μέτρα της να μην ξανασυμβεί τέτοιο απαράδεκτο για το μαγαζί περιστατικό.
SYGRU29
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
σοστοΠαιδιά νορμάλ είναι το μαγαζί, άρα όλα καλά... Αυτό με τον Jorge φυσικά είναι αξιοσημείωτο και περίεργο. Μάλλον έπεσε στην περίπτωση ο φίλος. Καλό είναι να αναφέρει πια κοπέλα είχε τέτοια συμπεριφορά να γνωρίζουμε που βαδίζουμε, και η μαντάμ να πάρει τα μέτρα της να μην ξανασυμβεί τέτοιο απαράδεκτο για το μαγαζί περιστατικό.
SYGRU29
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
προσπαθογραφε με πιο ευκολες λεξεις, αυτό το "διεφκρινισις" δεν το χεις
SYGRU29
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εδω γρφουμε και κριτηκη για να ξερουμε πια ε κανε τη ;)Καλησπέρα ετοιμαστηκε το site [URL unfurl="true"]http://class-massage.simplesite.com/[/url] με καποιες φωτογραφιες των κοριτσιων που δουλεύουμε εδώ
Μια μικρη γευση και συντομα και νεες φωτογραφιες
Σας περιμενουμε !!
Παιδιά νορμάλ είναι το μαγαζί, άρα όλα καλά... Αυτό με τον Jorge φυσικά είναι αξιοσημείωτο και περίεργο. Μάλλον έπεσε στην περίπτωση ο φίλος. Καλό είναι να αναφέρει πια κοπέλα είχε τέτοια συμπεριφορά να γνωρίζουμε που βαδίζουμε, και η μαντάμ να πάρει τα μέτρα της να μην ξανασυμβεί τέτοιο απαράδεκτο για το μαγαζί περιστατικό.
Όχι,δεν είναι αυτό......η κυρία έχει εμπνευσθεί από τον Βαρουφάκη,που λέει ότι όσο πιο ασαφές είναι ένα πρόγραμμα τόσο καλύτερο είναι......
Πας λοιπόν εκεί,σου λένε 60 ευρώ,αλλά υπάρχεια μια ασαφεια για το τι αγοράζεις με 60 ευρώ....έτσι,το πράγμα γίνεται πιο ενδιαφέρον.......
οταν κανονισες το προγραμα τη ζητισες 45 λεπτα ΤΗ αρα δεν διεφκρινισις τη θα παρο με 60 ευρο ;)
πολύ σωστά......δεν διευκρίνησε.....μπορεί να ήθελε να πάρει 5 κιλά μπριζόλες........
SYGRU29
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
για σας εχουμε δοση σκετικη ενιμεροση δεν ανιγουμε σε ΣΦΑΧΤΕΣκαι ουτε κανουμε εκπτοση σε ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΔΕΣ... οχι , ειμαι σφαχτης . Δε νομιζω να υπαρχει προβλημα με αυτο , εεεε ;;;;
SYGRU29
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και εση ΖΥΡΙΖΑ καλος ειρθες στην παρεα ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΌχι,δεν είναι αυτό......η κυρία έχει εμπνευσθεί από τον Βαρουφάκη,που λέει ότι όσο πιο ασαφές είναι ένα πρόγραμμα τόσο καλύτερο είναι......
Πας λοιπόν εκεί,σου λένε 60 ευρώ,αλλά υπάρχεια μια ασαφεια για το τι αγοράζεις με 60 ευρώ....έτσι,το πράγμα γίνεται πιο ενδιαφέρον.......
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.291
- Πόντοι
- 5.595
σου απάντησε ήδη......."να έρθεις από το μαγαζί να το συζητήσουμε"........τι δεν καταλαβαίνεις?
Bρε καλα ρωτησα εγω.. αλλα απαντιση δεν εχω-εχουμε παρει ακομα....
Τι περιλαμβανει το προγραμα με τα 60€....???
Να μας πει η υπευθυνη... γιατι αλλα μπορει να λεει αυτη... κ αλλα οι κοπελες μεσα στο δωματιο...
Να μας πει η υπευθυνη... γιατι αλλα μπορει να λεει αυτη... κ αλλα οι κοπελες μεσα στο δωματιο...
Προφανώς δεν πρόκειται να πάρεις απάντηση εδώ.......το παιχνίδι παίζεται εξυπνα,ώστε το σχετικό thread να έχει επισκεψιμότητα και να είναι πάνω πάνω στη λίστα......είναι παλιό και δοκιμασμένο το κόλπο......
και εση ΖΥΡΙΖΑ καλος ειρθες στην παρεα ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ
Οι πληροφορίες μου λένε ότι το μαγαζί σου είναι καλό και οι κοπέλλες όμορφες και εξυπηρετικές.......κοίταξε λοιπόν να κρατήσεις αυτό το επίπεδο,να είσαι ξεκαθαρη στις τιμες και στις υπηρεσίες,και όλα θα πάνε καλά........
SYGRU29
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εχω απαντηση στην εροτηση
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.