You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.845
- Πόντοι
- 46.232
ναι σιγουρα...............οταν τελειωσει τον μηνα του μελιτος!!!!!!!!!!!!!!!!!θα σκασει μυτη καποια στιγμη και η βικυ.
Πέρασα προχτές Παρασκευή και είχε 3 λαδοκόρες.
Επέλεξα Ρωξάνη, ψιλή αδύνατη ξανθιά 23-25 χρονών. Πολύ ωραίο σώμα.
Μασάζ καλό. Στα υπόλοιπα σούπερ. Απίστευτη και πάρα πολύ καλή συμμετοχή στο .
Είχα καιρό να περάσω τόσο καλά.
Το οίκημα πολύ καλό με ντουζιέρα στο δωμάτιο.
Πέρασα προχτές Παρασκευή και είχε 3 λαδοκόρες.
Γιατρέ μου,η κριτική σου επιβεβαιώνει την υποψία μου....δες και το σχετικό ποστ λιγο πριν...πρέπει να εμπιστευόμαστε το ένστικτό μας.....
και πολυ καλα επραξεs.Πέρασα προχτές Παρασκευή και είχε 3 λαδοκόρες.
Επέλεξα Ρωξάνη,
ετσι κανει εδω και καιρο η βικυ. εμφανιζεται παλι , μονο τοτε που τελειωνει το μελι των πηγων τηs. ξυπνια κοπελα.ναι σιγουρα...............οταν τελειωσει τον μηνα του μελιτος!!!!!!!!!!!!!!!!!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.845
- Πόντοι
- 46.232
ποσα ξερεις , ποσα ξερεις εσυ ;)ετσι κανει εδω και καιρο η βικυ. εμφανιζεται παλι , μονο τοτε που τελειωνει το μελι των πηγων τηs. ξυπνια κοπελα.
δεν εχειs παρατηρησει οτι τα αφεντικα τουs , αρεσκονται να μιλουν ?ποσα ξερεις , ποσα ξερεις εσυ ;)
Γιατρέ μου,η κριτική σου επιβεβαιώνει την υποψία μου....δες και το σχετικό ποστ λιγο πριν...πρέπει να εμπιστευόμαστε το ένστικτό μας.....
Πολύ σωστά !
Εμπιστοσύνη στο πορνοένστικτο
Μόλις επέστρεψα απο το ίδρυμα, το ρόστερ ήταν διαφορετικό από την προηγούμενη εβδομάδα, με εξαίρεση την Ρωξάνη.
Σύνολο 4 τεμάχια, και τα 4 αδύνατα πιπίνια.
πω πω.....την "εκαψα" αυτή που είχα πάρει εγω....η εντύπωσή μου είναι οτι δεν την πολυγούσταρε η Βέτα και βρήκε ευκαιρία να τη σουτάρει.....
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
μπαααα...δεν γινεται η δουλεια να παει ετσι....θα τους πω να τρωνε κανενα κοτοπουλακι..μπας και βαλουν κανενα νουμερο παραπανω.....Μόλις επέστρεψα απο το ίδρυμα, το ρόστερ ήταν διαφορετικό από την προηγούμενη εβδομάδα, με εξαίρεση την Ρωξάνη.
μπαααα...δεν γινεται η δουλεια να παει ετσι....θα τους πω να τρωνε κανενα κοτοπουλακι..μπας και βαλουν κανενα νουμερο παραπανω.....
Για βυζολάτρεις δεν προτείνεται.
Για πιπινολάτρεις όμως ...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.845
- Πόντοι
- 46.232
ναι ηταν το πιπινι 1 το πιπινι 2 το πιπινι 3 κ το πιπινι 4....Μόλις επέστρεψα απο το ίδρυμα, το ρόστερ ήταν διαφορετικό από την προηγούμενη εβδομάδα, με εξαίρεση την Ρωξάνη.
ονοματα δεβ ειχαν τα πιπινια
Ακομα αβαπτιστα τα εχουν ???ναι ηταν το πιπινι 1 το πιπινι 2 το πιπινι 3 κ το πιπινι 4....
ονοματα δεβ ειχαν τα πιπινια
Γιατι αραγε ???
Μαλλον, δεν περασα απο εκει για να ξερω !!!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.845
- Πόντοι
- 46.232
ναι αβαπτιστα και αβαδιστα.....Ακομα αβαπτιστα τα εχουν ???
Γιατι αραγε ???
Μαλλον, δεν περασα απο εκει για να ξερω !!!
Και αγαμητα ???ναι αβαπτιστα και αβαδιστα.....
loop15
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Επισκεψη στο βετοσπιτο.
Παραλιγο θα εφευγα,η πορτα δεν ανοιγε αλλα με επιμονη τελικα ανοιξε η πυλη.Οταν μπηκα και μου ειπε οτι ειχε κοσμο στα δωματια καταλαβα το λογο της καθηστερησης.ΓΡΑΨΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ
Ωραιος χωρος καθοτι καινουργιος,με επιπλα ακομα φρεσκα.Η βετα επισης πολυ ανανεωμενη μου φανηκε...αντε βετοφιλοι valentinos,takis,anatolgami και σια καιρος για επισκεψη (αν δεν εχετε παει ακομα :S)
Τεσσερα κουριτσια ελευθερα,ονοματα δεν θυμαμαι sorry...ενα μιλφ ξανθο,ενα σκουρο τσιγγανομπαμπατσικο,ενα αλλο αδυνατο καστανομελαχρινο και χριστινα 19χρονο ρουμανακι μελαχρινο,ωραιο κωλαρακι και βυζι δυαρι(sorry vyzara ) το οποιο και ετιμηθη.Επισης εθεαθη και μια μουνα μελαχρινη η οποια περνουσε σε δωματιο.
Χωρις να κανουμε κατι ιδιαιτερο και χωρις να υπαρχει ιδιαιτερη πειρα απο μερια της,παραταύτα μπορω να πω οτι περασα πολυ καλα.Μαλλον ταιριαξε η χημεια.Μαλιστα κανοντας μπανακι μαζι στην αρχη,σε καποιες φασεις ειχα γινει τουρμπο.
Απο μασαζ και θελει μαθηματα ακομα,αλλα ηταν απο τις φορες που δεν με πειραξε ιδιαιτερα καθοτι μου εβγαλε αρκετα gfe.
Αυτα...
Παραλιγο θα εφευγα,η πορτα δεν ανοιγε αλλα με επιμονη τελικα ανοιξε η πυλη.Οταν μπηκα και μου ειπε οτι ειχε κοσμο στα δωματια καταλαβα το λογο της καθηστερησης.ΓΡΑΨΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ
Ωραιος χωρος καθοτι καινουργιος,με επιπλα ακομα φρεσκα.Η βετα επισης πολυ ανανεωμενη μου φανηκε...αντε βετοφιλοι valentinos,takis,anatolgami και σια καιρος για επισκεψη (αν δεν εχετε παει ακομα :S)
Τεσσερα κουριτσια ελευθερα,ονοματα δεν θυμαμαι sorry...ενα μιλφ ξανθο,ενα σκουρο τσιγγανομπαμπατσικο,ενα αλλο αδυνατο καστανομελαχρινο και χριστινα 19χρονο ρουμανακι μελαχρινο,ωραιο κωλαρακι και βυζι δυαρι(sorry vyzara ) το οποιο και ετιμηθη.Επισης εθεαθη και μια μουνα μελαχρινη η οποια περνουσε σε δωματιο.
Χωρις να κανουμε κατι ιδιαιτερο και χωρις να υπαρχει ιδιαιτερη πειρα απο μερια της,παραταύτα μπορω να πω οτι περασα πολυ καλα.Μαλλον ταιριαξε η χημεια.Μαλιστα κανοντας μπανακι μαζι στην αρχη,σε καποιες φασεις ειχα γινει τουρμπο.
Απο μασαζ και θελει μαθηματα ακομα,αλλα ηταν απο τις φορες που δεν με πειραξε ιδιαιτερα καθοτι μου εβγαλε αρκετα gfe.
Αυτα...
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ρε πουστη μου......δεν μπορει η βετα να φερει και μια βυζαρου?.....Επισκεψη στο βετοσπιτο.
Αυτα...
δεν αποφασιζει η βετα. αλλοs κανει κουμαντο.ρε πουστη μου......δεν μπορει η βετα να φερει και μια βυζαρου?.....