Modern Man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 451
- Πόντοι
- 311
Αύριο θα είναι Νατάσα ξέρει κανείς
Τόσους μήνες στους Γερμανούς και κανείς δεν μίλαγε... και τώρα όλοι την ψάχνουν...
Studio Τριγετα, Ισμινης, Αριστοτελους κτλΕρώτηση νεου (μην βαρεσετε πολύ).
Ποιοι είναι οι Γερμανοί ρε παιδιά.
Επαναλάβω νέος....
Κάποιοι τύποι που έχουν μια αλυσίδα studio και έχουν φέρει αρκετες απ εξω δεδομένου ότι όπως λέγεται έχουν και μαγαζι στη Γερμανία εξ ου και το ονομα.Ερώτηση νεου (μην βαρεσετε πολύ).
Ποιοι είναι οι Γερμανοί ρε παιδιά.
Επαναλάβω νέος....
Ευχαριστώ.Κάποιοι τύποι που έχουν μια αλυσίδα studio και έχουν φέρει αρκετες απ εξω δεδομένου ότι όπως λέγεται έχουν και μαγαζι στη Γερμανία εξ ου και το ονομα.
60€ τα 45' και 80€ τα 60' ( τουλάχιστον μέχρι την περασμένη Παρασκευή.Καλησπέρα συναγωνιστές, μια ερώτηση για της τιμές του μαγαζιού θέλω να κάνω, το πρόγραμμα των 45 λεπτών κοστίζει 60 ή 70€?
στο σάιτ εχουν τις παλιες τιμές πάντως...Μάλλον αυτή την εβδομάδα το αλλάξανε η κυρία που είναι στην υποδοχή μου είπε 70€ τα 45' και 80€ η μία ώρα.
Μεταγραφη πηρε νιρβανα
Μάλλον αυτή την εβδομάδα το αλλάξανε η κυρία που είναι στην υποδοχή μου είπε 70€ τα 45' και 80€ η μία ώρα.
Αν το αλλάξαν είναι πολύ γελοίοι
Αντι να κερδίσουν θα χάσουν!!!
Σωστά έτσι είναιΈτσι και το Σ40-42 με τον κώλο που δίναν και τα ακα τελειωτικά τσιμπούκια εντος τιμής χεστήκαν στο τάληρο
Μην ξεχνάμε επίσης οτι στο Σ40-42 τα 60 λεπτά στα 80 € με 2 μπιστολιέςΈτσι και το Σ40-42 με τον κώλο που δίναν και τα ακα τελειωτικά τσιμπούκια εντος τιμής χεστήκαν στο τάληρο