zeppelin100
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 15
- Like
- 107
- Πόντοι
- 11
Που είναι ;
Μιχαλακοπουλου 99
Που είναι ;
Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι η Λίνα κρατάει Θερμοπύλες;; Και τώρα αδυνατισμενη αποτελεί όαση στο μαγαζί...Εντυπωσιακό ρόστερ εχει πάντως
Εντυπωσιακό σε βάρος θα εννοείς..Εντυπωσιακό ρόστερ εχει πάντως
ας φανεί να κινείται κάτι κ θα δεις ορδές...Ακόμα κ η επιστροφή της Ειρήνης θα ήταν βελτίωση στο υπάρχον ροστερ....Αν ερχόταν κ η Ελένη....Το νήμα παραμελειται... και εκ της διευθύνσεως αλλά και εκ των πελατών...
Μήπως πήγαν όλοι διακοπές...;;;
Η Λίνα συμφωνώ απόλυτα, ειδικά τώρα αδυνατισμενη. Μετα όμως χάος....Όχι ρε συ η Ελίζα είναι κόμματος! Και η Γιασμίνα ομόρφυνε...
Η Λίνα συμφωνώ απόλυτα, ειδικά τώρα αδυνατισμενη. Μετα όμως χάος....
Τι εννοείς ακριβώς συναγωνιστά ??? Γιατί μόνο η Λίνα. Δηλαδή η Ελίζα δεν αξίζει μέσα στο δωμάτιο ???
Ξέρεις κάτι να μας πείς ?
αυτο που εννοώ αγαπητέ είναι ότι με τα δικα μου υποκειμενικά κριτήρια, η Λίζα χαρακτηριζεται μέτρια εμφανισιακά, και όσες κριτικές έχουν γίνει για αυτή ανέφεραν ότι δεν κατέχει ιδιαίτερα το μασάζ. Και πάλι με τα δικα μου κριτήρια δεν μπορεί να συγκριθεί με την Λίνα που υπερτερεί κ στους 2 τομείς. Κύριο χαρακτηριστικό του μαγαζιού στο παρελθόν με τριπλετα, Λίνα, Ελένη, Ειρήνη ήταν καλό πακέτο μασάζ υπηρεσιών σε εξαιρετική σε σχέση με τον ανταγωνισμό τιμή. Πλέον εγώ διακρίνω σιτεμενες νταρντανες με άγρια χαρακτηριστικά. Δεν είσαι υποχρεωμένος να συμφωνήσεις αλλά αυτά διακρίνω εγω
νομίζω ότι ήμουν σαφής. Δεν την θεωρώ τόσο αξιόλογη εμφανισιακά ώστε να την επιλέξω, απο την στιγμή μάλιστα που έχω διαβάσει ότι δεν το έχει με το μασάζ. Δεν είναι ορθολογικό. Διαφορετικά αν με ενδιεφερε μονο ο 2ος γύρος ας πήγαινα στο διπλανό καινούργιο ξεπεταδικο με τις καλλονές....Ή με 10 η 20 ευρω παράδιπλα να επιλέξω κ καλο μασάζ κ απο 1 έως 2 εκτονωσεις (ανάλογα με τον χώρο)Άρα θεωρείς οτι η Ελίζα υστερεί στο μασάζ μόνο ή και στο "δεύτερο" μέρος ???