Την Αλεξανδρα δεν την έχω δει στο Σ 108. Έχει λεχθεί ότι ήταν αυτή που δούλευε παλιά στο Φρ7 αλλά έχει παχύνει.Μήπως γνωρίζεις και για την Αλεξάνδρα?
Έχουν γραφτεί σχόλια στο νημα μασατζιδικα που γαμας.
Πήγαινε σε αυτό το νήμα και θα δεις.
Την Αλεξανδρα δεν την έχω δει στο Σ 108. Έχει λεχθεί ότι ήταν αυτή που δούλευε παλιά στο Φρ7 αλλά έχει παχύνει.Μήπως γνωρίζεις και για την Αλεξάνδρα?
μακρια....Μήπως γνωρίζεις και για την Αλεξάνδρα?
Α τόσο μάπα...Κατάλαβα...μακρια....
Όχι δεν δουλεύει κάπου, έφυγε τελείως από αυτό το επάγγελμα.Έχεις μαθει κανεις αν δουλεύει κάπου η Βικτώρια το πιπινι?
Ευχαριστώ πολύ φίλε μουΌχι δεν δουλεύει κάπου, έφυγε τελείως από αυτό το επάγγελμα.
Α ναι τώρα δουλεύει εδώ;Την Αλεξανδρα δεν την έχω δει στο Σ 108. Έχει λεχθεί ότι ήταν αυτή που δούλευε παλιά στο Φρ7 αλλά έχει παχύνει.
Έχουν γραφτεί σχόλια στο νημα μασατζιδικα που γαμας.
Πήγαινε σε αυτό το νήμα και θα δεις.
έχει δουλέψει αν δεν κάνω λάθος τατοϊου στο αδερφάκι του συγγρού 108. Καλή είναι για τα χοντρά αλλά όχι κάτι που θα σου μείνει αξέχαστο..Ευχάριστα νέα...Έχει δουλέψει αλλου;Γνώριμη;
Οκ μάλλον για ένα μισάωρο...Να φύγουν τα χοντρά...έχει δουλέψει αν δεν κάνω λάθος τατοϊου στο αδερφάκι του συγγρού 108. Καλή είναι για τα χοντρά αλλά όχι κάτι που θα σου μείνει αξέχαστο..
Βυζαρου Ναι!!! Καλή ;;; Από πού;;;; Κάτι κριτικές που είχε μιλούσαν για φόλα και κρύα. Εμένα μου είχε κάνει κλικ (η παλιά βυζαρού) αλλά δεν πήγα γι αυτό το λόγο ?Εμαθα οτι επιασε μια Μυρτώ. Ξερουμε αν είναι η παλιά καλή βυζαρού Μυρτώ?
όσο πάει ο καιρός και γινεται του γκιλφοπάζαρου από εκεί που γινόταν του μιλφοπάζαρουπέρασμα σήμερα, δούλευαν 3 κοπέλες είδα τις δύο, Συγγρού 108 Βίβιαν καστανή μιλφ με το μαλλί πιασμένο πίσω κότσο, χοντρουλα με 2.5αρι συν βυζι και Σουζάνα ξανθιά μιλφογκιλφ νταρντανοπαχουλη με 4-4.5αρια βυζια.
Σταμάτησε;Ξέρει κανείς αν δουλεύει ακόμα εκεί η Ελένη;